Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 11:05 pm
Prije pola sata čuješ neko se dere na spratu iznad, odjekuju petarde kao da reprezentacija igra. Kontam koji je ovo k****. Na kraju skontam Barca prošla, čitam uz sudijsku pomoć...
Vjeruj da je i meni došlo da se proderem i da im sve po spisku... Sutra da Levadia iz Talinna prođe u četvrtfinale LP vidio vjernih "Estonaca" iz BiH.
Željo igra u subotu!
Pojma nemam. Stariji cikica, sa brkovima.
Upravo to. Da nema Zelje ne bih uopste pratio fudbal. Ovo nije fudbal, neki novi sport u kojem imas one koji su povlasteni i zasticeni ko polarni medvjedi, cim ti udju u 16 metara ako ga pogledas penal je..
Bas, zivota mi..Brkoo je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 11:14 pmUpravo to. Da nema Zelje ne bih uopste pratio fudbal. Ovo nije fudbal, neki novi sport u kojem imas one koji su povlasteni i zasticeni ko polarni medvjedi, cim ti udju u 16 metara ako ga pogledas penal je..
Mi raspravljamo danas, jel penal kad igrac protiv nas drzi loptu rukom par sekundi a veceras na dva teatralna pada se sviraju smijesni penali pred milionima ljudi koji su ovo veceras gledali.![]()
Taj stariji cikica je lopina bjelosvjetska. Kako je samo taj šiljJo u exYU ligi, gore nego ovaj Barci.
Nije djete krivo vec roditelj, caca