Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 02, 2017 2:09 am

kremenko je napisao/la:
chile je napisao/la:
čet mar 02, 2017 2:00 am
a o uslovima u kakvim se radi treba nasim pokusajima od novinara odati priznanje, pade mi na pamet prosle godine iz Tuzle prenos vrtni plasticni sto suncobran i prolom oblakaslika
A Igor Kristic na osmatracnici u Lukavici :placeodsmijeha:
Na vecini stadiona je slicno dobro i snimaju sa vise od jedne kamere, za sve trebaju uslovi i oprema a mi zasad nemamo nijedno od toga.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Brkoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet mar 02, 2017 2:12 am

@Model, Pitao si me kojeg bi igraca preporucio ako na ljeto prodamo Lendrica za milionski iznos. U nasoj ligi ne postoji napadac kojeg bih volio vidjeti kod nas. Da se ja pitam doveo bih najboljeg igraca druge lige Svicarske, Kamerunac, Jean Pierre Nsame, 24 godine ce napuniti u maju ove godine. Igra u klubu koji trenutno vodi Meho Kodro. Ako se ne varam mogli bi ga cak i besplatno dovesti na ljeto. Strasan igrac. Sto je jos vaznije nakon sezone- dvije mogli bi ga prodati za visemilionski iznos. Jos jedan igrac mi je ostao u sjecanju, Brazilac igrao za Zilinu, zabio dva gola Athletic Bilbau u evropskoj ligi, ne znam gdje igra sad. Dialiba ima ugovor do ljeta 2018-te tako da on nije u kombinacijama. Od napadaca iz regiona kojima istice ugovor na ljeto a koje bih volio vidjeti kod nas su: Anton Maglica, bivsi igrac Hajduka i Ognjen Ozegovic trenutno igra za Cukaricki..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

kontranogama
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:39 am

Model1964 je napisao/la:
sri mar 01, 2017 11:25 pm
storm_raider je napisao/la:
sri mar 01, 2017 11:23 pm
Jugozapad je uvijek imao sektor za penzionere. :D
Ma ja sam dušu dao za penziju cim sam u prvi razred kreno :D
Sjecas se da si u gimnaziji predlago da prvih 40 godina svako treba biti u penziji a poslije toga da radi dok ne crkne.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Jaozinho22

čet mar 02, 2017 2:50 am

Kad smo vec kod špiceva, Momoudou Ceesay 1,95 m, razbijač! Slobodan igrač, Romelu Lukaku za siromašne :D
I Innocent Emeghara, 1,70 brzonogi Nigerijac, sličan igrač Ohandzi iz Hajduka. Igrao u Seriji A. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

kalechw
Kontakt:

čet mar 02, 2017 3:23 am

Brkoo je napisao/la:
@Model, Pitao si me kojeg bi igraca preporucio ako na ljeto prodamo Lendrica za milionski iznos. U nasoj ligi ne postoji napadac kojeg bih volio vidjeti kod nas. Da se ja pitam doveo bih najboljeg igraca druge lige Svicarske, Kamerunac, Jean Pierre Nsame, 24 godine ce napuniti u maju ove godine. Igra u klubu koji trenutno vodi Meho Kodro. Ako se ne varam mogli bi ga cak i besplatno dovesti na ljeto. Strasan igrac. Sto je jos vaznije nakon sezone- dvije mogli bi ga prodati za visemilionski iznos. Jos jedan igrac mi je ostao u sjecanju, Brazilac igrao za Zilinu, zabio dva gola Athletic Bilbau u evropskoj ligi, ne znam gdje igra sad. Dialiba ima ugovor do ljeta 2018-te tako da on nije u kombinacijama. Od napadaca iz regiona kojima istice ugovor na ljeto a koje bih volio vidjeti kod nas su: Anton Maglica, bivsi igrac Hajduka i Ognjen Ozegovic trenutno igra za Cukaricki..
a sto radi football manager lijepo :palacgore: :palacgore:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet mar 02, 2017 3:31 am

Ima da sjedimo do subote..

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 02, 2017 5:07 am

Dobro jutro raja.
Neka neko kolegi Hadzicu predlozi prenos tekme iz Bijeljine. Hvala.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 02, 2017 8:54 am

Brkoo je napisao/la:@Model, Pitao si me kojeg bi igraca preporucio ako na ljeto prodamo Lendrica za milionski iznos. U nasoj ligi ne postoji napadac kojeg bih volio vidjeti kod nas. Da se ja pitam doveo bih najboljeg igraca druge lige Svicarske, Kamerunac, Jean Pierre Nsame, 24 godine ce napuniti u maju ove godine. Igra u klubu koji trenutno vodi Meho Kodro. Ako se ne varam mogli bi ga cak i besplatno dovesti na ljeto. Strasan igrac. Sto je jos vaznije nakon sezone- dvije mogli bi ga prodati za visemilionski iznos. Jos jedan igrac mi je ostao u sjecanju, Brazilac igrao za Zilinu, zabio dva gola Athletic Bilbau u evropskoj ligi, ne znam gdje igra sad. Dialiba ima ugovor do ljeta 2018-te tako da on nije u kombinacijama. Od napadaca iz regiona kojima istice ugovor na ljeto a koje bih volio vidjeti kod nas su: Anton Maglica, bivsi igrac Hajduka i Ognjen Ozegovic trenutno igra za Cukaricki..
slika I ovaj je solidan

LARSSON
Kontakt:

čet mar 02, 2017 9:06 am

Molio bih ako uprava moze da odgovori da li ce istocna tribina biti sigurna za navijace, odgovorite ljudima zasto nema stubova, zasto ide u visinu

:doktor: :zid:

pile87
Kontakt:

čet mar 02, 2017 9:12 am

Daleko je ljeto samim tim igrači koji bi trebali doći su u drugom planu. Tek je počelo i treba biti koncetrisan na utakmice. Istok nam ne treba ako nećemo puniti stadion zato nam treba mobilizacija treba napuniti stadion,igračima će lakše biti ispuniti ciljeve pred punim stadionom. Zato svi na Grbavicu protiv mladosti povedite komšije, rodbinu, djecu.Vrijeme je da dokažemo kroz posjetu da navijači Želje prate sve što se desava u klubu u zadnje vrijeme. Željo nas treba.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

salle86
Kontakt:

čet mar 02, 2017 9:18 am

1.000 minimum mora biti na istoku svaki meč, nebitan protivnik
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

čet mar 02, 2017 9:35 am

Plava Porodica je napisao/la:
čet mar 02, 2017 5:07 am
Dobro jutro raja.
Neka neko kolegi Hadzicu predlozi prenos tekme iz Bijeljine. Hvala.
Moja TV
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Hadzijalagic
Kontakt:

Ma bez tri i po milje u prosjeku na istoku necu da pricam, bar sto se tice tekmi koje ce se odigrati u ligi 6.. Sve ispod toga bi bio pokazatelj nezahvalnosti i nepostovanja..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

čet mar 02, 2017 9:43 am

6,5 - 7 sve skupa i super. sve više od toga je nebeski.
gradi željo boli te *****

Charlie Sheen
Kontakt:

čet mar 02, 2017 9:55 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Ma bez tri i po milje u prosjeku na istoku necu da pricam, bar sto se tice tekmi koje ce se odigrati u ligi 6.. Sve ispod toga bi bio pokazatelj nezahvalnosti i nepostovanja..
Pa mislim da ce tako i biti ali da ce sjever i jug opasti

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 02, 2017 9:56 am

Sa prosjekom od 7500 ljudi na stadionu, samo u prvenstvenim utakmicama može se zaraditi i do 1 mil KM godišnje. Sa cijenama karata koje su sad na snazi. Prosjek od 7500 smo imali u sezoni 2009/2010. Od ove cifre možemo odbiti godišnje karte a dodati utakmice u Kupu i opet smo na toj nekoj cifri od 900.000 do 1 mil KM. Znači za godinu dana samo dolascima na utakmice nas 7500 možemo donijeti novca kao 2 generalna sponzora. I postati samoodrživ klub. Da ne moramo prodavati talentovane igrače na prvu ponudu i sl.
21 10 4

Petrović Slavko

Okolele
Kontakt:

čet mar 02, 2017 10:03 am

Gledaj ljepote i tribine..Jos kad se stolice postave i legne krov uh..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Model1964

čet mar 02, 2017 10:06 am

kontranogama je napisao/la:
čet mar 02, 2017 2:39 am
Model1964 je napisao/la:
sri mar 01, 2017 11:25 pm
storm_raider je napisao/la:
sri mar 01, 2017 11:23 pm
Jugozapad je uvijek imao sektor za penzionere. :D
Ma ja sam dušu dao za penziju cim sam u prvi razred kreno :D
Sjecas se da si u gimnaziji predlago da prvih 40 godina svako treba biti u penziji a poslije toga da radi dok ne crkne.
Sada sam istog mišljenja, samo bih granicu sa 40 godina pomakao na 80 :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Model1964

čet mar 02, 2017 10:11 am

Brkoo je napisao/la:
Kamerunca zaboravi....boji se cuka :D
Maglica se nece sigurno vracati na naše prostore.
Taj iz Žiline je pravo dobar cim si mi ume zaboravio :D
Tog Ognjena iz Cukarickog ne poznajem, nisam gledao, cuo jesam.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

mula
Kontakt:

čet mar 02, 2017 10:33 am

Da li će se postavljati krov na ISTOKU prije gradnje juga ili će to kompletirati zajedno? :?: :idea:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava