Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 22, 2017 8:53 am

Hadzijalagic je napisao/la:Najgore sto bi mi na forumu mogli uraditi je da pocnemo sa licitiranjem nekih imena jer koliko vidim klub nije ni jedno pomenuo.. Ovaj forum je poprilicno pracen od strane mnogih koji i nemaju dobre namjere tako da im ne treba davati materijala za njihove konstrukcije.. Pamet u glavu..
Napisah ja ovo prije nekih 13h iskreno se nadajuci da necemo krenuti sa nama svojstvenim mahalanjem.. Ne trebaju nama dusmani i neko da nam pravi probleme kada imamo sami sebe.. Plitki smo malo je reci.. Ja svakog momenta ocekujem da neki od mnogobrojnih sklj portala kojima je redovno ovaj forum "pouzdani izvor" a koji su zeljni izmisljenih afera izbaci clanak u fazonu "Legenda Zelje pred tuzbom".. Svaka nam cast..

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri feb 22, 2017 8:58 am

Molim te Boze, daj nam pitare u Kupu! Amin.
1987

tm8782
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:02 am

FK Sarajevo - NK Široki Brijeg
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Željezničar
HŠK Zrinjski Mostar - FK Radnik Bijeljina
NK Travnik - FK Bosna Sema

Ovako bi volio nešto danas :D
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:02 am

to dobro izgleda :D
gradi željo boli te *****

MATORI
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:04 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto feb 21, 2017 11:05 pm
Sabrina jel te strah Siljka?
Kujo alkoholicarska raspala tuzlanska
Kažu došo' HIM novi direktor???

ublehas
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:22 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Najgore sto bi mi na forumu mogli uraditi je da pocnemo sa licitiranjem nekih imena jer koliko vidim klub nije ni jedno pomenuo.. Ovaj forum je poprilicno pracen od strane mnogih koji i nemaju dobre namjere tako da im ne treba davati materijala za njihove konstrukcije.. Pamet u glavu..
Napisah ja ovo prije nekih 13h iskreno se nadajuci da necemo krenuti sa nama svojstvenim mahalanjem.. Ne trebaju nama dusmani i neko da nam pravi probleme kada imamo sami sebe.. Plitki smo malo je reci.. Ja svakog momenta ocekujem da neki od mnogobrojnih sklj portala kojima je redovno ovaj forum "pouzdani izvor" a koji su zeljni izmisljenih afera izbaci clanak u fazonu "Legenda Zelje pred tuzbom".. Svaka nam cast..
:palacgore:

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:29 am

black64 je napisao/la:
sri feb 22, 2017 12:10 am
Potez uprave a u vezi podnosenja prijave za nepravlnosti prilikom poslovanja i utvrdjivanje odgovornsti clanova bivsih uprava je potez vrijedan hvale.Ovaj potez ce biti satisfakcija za onu armiju navijaca koja godinama stoji uz klub a koje su neki godinama lagali i o iste se okoristili zarad svojih licnih interesa i samim tim doveli nas klub pred ivicu bankrota takve predati nadleznim organima i ako se utvrdi krivica za svoje postupke nadam se odgovarati.Na ovaj nacin su pokazali da je klub svih nas i da mesetarima nije mjesto u Zelji.Nema privilegovanih i nedodirljivih.Da je moglo da se sve ovo gurne pod tepih moglo je i to veoma jednostavno.Privatizujes klub tako sto ce se naci neko ko ce izmiriti dug koji milion na to dodati i tako svima zamazati oci.Ovako u kost pa cemo vidjeti kome su usta bila puna voljenog kluba a i dzepovi od novca istog tog kluba.Jos jedan segment a nista manje znacajan je da se na ovaj nacin sugerise da drzavni organi malo precesljaju i druge klubove i njihov nacin poslovanja.Konkretno mislim na fiktivne ugovore koje imaju igraci.Nije tajna da pojedini klubovi igrace prijavljuju na minimalac kako bi izbjegli obaveze prema drzavi a razliku novca daju na ruke.Siguran sam da je sa ovim upoznat i nogometni savez te kao takav je saucesnik u kriminalnim radnjama koje cine klubovi prema drzavi.Jednostavno se moramo izdici iz zabokrecine koja jeste premijer liga a ako je to ovaj nacin samo naprijed puna podrska.
:palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:39 am

U anketi sam glasao za Travnik. Tamo ima dosta naše raje, a nadam se da loza Varupa više nije prisutna u igračkom kadru. Bosna Sema se nameće kao logična želja, a ne bih imao ništa protiv Mladosti DK. Ne bismo puno putovali, a bili bismo izraziti favoriti. Ostale 4 ekipe ne bih volio, Radnik prije svega, jer se može fokusirati na kup, u ligi su praktično osigurani, dok bi s konama, Zrinjskim i ŠB bio pravi derbi.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:45 am

Glasao za Zrinjski..svakako nas cekaju susreti sa jakim ekipama. Kontam bolje sada nego pred kraj prvenstva.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

cikazubo
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:50 am

Samo da izbjegnemo Zrinjski, Široki i Radnik s njima bi moglo biti guravo, ostale ćemo lako proći :kafa:

ChWilla
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:50 am

Hadzijalagic je napisao/la:
nema potrebe ni za kakvim mahalanjem, niti je izneseno nešto što se već nije znalo i službeno saopštilo. u normalnoj državi sama bi porezna podnijela te prijave kad nađe tolike dodatne obaveze, bilo gdje.
gradi željo boli te *****

Pinkii
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:51 am

Travnik ili Bosna Sema.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:56 am

Jesmo li gradjevinski materijal uzimali od Bosnjaka?

shzna
Kontakt:

sri feb 22, 2017 9:59 am

Baci torpedo da ga yebemoooo
1987

ellaxaz
Kontakt:

sri feb 22, 2017 10:01 am

:lol: :lol: :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

teteac8684
Kontakt:

sri feb 22, 2017 10:06 am

Daj Mladost, u komšiluku mi je :D

Okolele
Kontakt:

sri feb 22, 2017 10:09 am

Samo kazem.. :kafa:

Mladost-Zrinjski
Siroki-Sarajevo
Travnik-Željezničar
Radnik-Bosna
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dolina
Kontakt:

sri feb 22, 2017 10:11 am

Zrinjski-Sarajevo
Travnik-Željezničar
Široki-Radnik
Bosna-Mladost
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Okolele
Kontakt:

sri feb 22, 2017 10:14 am

Koliko vidim na streamu,izlivena su ova dva zida do sjevera za nastavak tribine..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri feb 22, 2017 10:16 am

Imam filing da cemo pite dobiti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava