Sa bismilommali plavisa je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 11:10 pmJa sam ga prozivao i uvijek cu ali u pozitivnom! OSIM,OSIM,OSIM AMAR

Sa bismilommali plavisa je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 11:10 pmJa sam ga prozivao i uvijek cu ali u pozitivnom! OSIM,OSIM,OSIM AMAR
Ma ne bi vala ni Sarajevo volio, nikad se u derbiju ne zna.
A i bolje je da s njima igramo kad istok bude u funkciji ...Omar500 je napisao/la:Ma ne bi vala ni Sarajevo volio, nikad se u derbiju ne zna.
A dobro, njih ćemo u sljedećem krugu kad bude spreman istok a njihovi igrači umorni i već 3 boda iza nas
Bice kada uplate oni koji zele
Tacno.. Zasto da mi budemo jedini educirani poreski obaveznik i da krsimo stotine i stotine hiljada godisnje, ako to ostali ne rade?Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 11:22 pmObavezno sve u prdekanu. Ko god se bogatio na račun kluba!
Usput ako jedini mi plaćamo porez na 100% plate treba ih sve javno prozvati. Kostić dobije 50 milja na ruke plus 50 za plate kroz godinu dana a mi bi mu morali dat duplo da dodje kod nas (primjer Kostić jer je izašao onaj papir o njegovim primanjima )
Dvostruki aršini!
Svima im poslat inspekciju pa nek se jebu. Nismo samo mi veslo sisali da se pravimo pametni i dajemo milion godišnje državi a drugi prijavljuju igrače kao da rade kao pomoćni radnici u Ćevabdžinici.