Partizanen banditen!
Svi u Mostar!
Neka novinari idu u Mostar jer se igra na pomoćnom terenu tako da navijači mogu samo da vire kroz ogradu, utakmica je medijski pokrivena a lovu čuvajte za Krupu.
Baš tako, bio bi veći prihod nego od poslovnih prostoraskretnicar je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 4:04 pmPub ... mislim da klub ne bi imao veci izvor prihoda... to bi vazda puno bilo bez obzira na dan![]()
Za 20-tak dana. Bolje svakako da ne zuri sa treninzima, neka se oporavi u potpunosti
Djelimično si upravu , pivo se ne svrstava u jaka alkoholna pića , ali ne svrstava se baš kao i sirće u "obične" prehrambene proizvode, jer pivo kao pivo sadrži koncentraciju alkohola oko 5 % i dobija se alkoholnom fermentacijom koju proizvode kvasci , dok se sirće dobija pod uticajem sirćetnih bakterija i nema prisutnog alkohola već je kiselina. A što se tiče vina ono spada u polu jaka alkoholna pića.avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 1:02 pmPivo i vino su prehrambeni proizvodi, a ne alkohol. Nešto kao i sirće, jer se dobija fermentacijom, a alkohol destilacijom.reks1 je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 12:47 pmAlkohol tj pivo se iskljucivo toci na poluvremenu u namjenskim casama,tako da ne znam kome bi tih 15 min pauze moglo dovoljno da se napjanca.Logicno mozes dobiti samo jedno pice,Topla voda je davno izmisljena,a sto se tice ovih pabova i osatalog davno sam napisao da je logican slijed i navijacka fan zona koja bi sve to podrazumjevala!![]()
shzna je napisao/la:Kad smo kod Slobode... Maloprije prolazim pored jednog parkića, i puno tamo dječurlije, po slobodnoj procjeni 2-3 razred osnovne i pjevaju "Slo slo slobodo na kurrac te nabodo"
Nije on vidio gavrana na banderi kako vodi navijanjeTryg je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 6:00 pmshzna je napisao/la:Kad smo kod Slobode... Maloprije prolazim pored jednog parkića, i puno tamo dječurlije, po slobodnoj procjeni 2-3 razred osnovne i pjevaju "Slo slo slobodo na kurrac te nabodo"
Minjore, Delinjo i Larsson
Sent from my iPhone using Tapatalk