Strasna energija gospodina Misimovica, tako autoritativno i tako jasno prica o kompleksnim stvarima.
Zaista djeluje inspirativno, tako da pored njega moras dati sve od sebe...sto zbog njegovog primjera, sto zbog straha...

S druge strane taj autoritet djeluje tako umirujuce kada znas da ima neko ko ima uvid u sve i ko se brine za sve, a koga je tesko/nemoguce prevariti.
Najvise mi se svidjelo kada prica o kritikama...
Znaci ne mozes unaprijed kritikovati nekoga ili nesto a da nemas bolje rijesenje za tu stvar ili poziciju i
preuzmes punu licnu i materijalnu odgovornost.
A svi su dobrodosli da iznesu svoje prijedloge i prihvate da snose punu odgovornost za rezultate.
Dakle kada treba kritikovati,nadju se pojedinci, a kada treba preuzeti odgovornost niko ne zeli niko se ne javlja.
Dalje slazem se da je bilo nepotrebno poredjenje sa ostalim klubovima jer to nam nije nista pokazalo.
Nisu to klubovi koji trebaju biti primjer bilo kome, tako da nema potrebe za usporedjivanjem.
Ali shvatili smo poentu, da kod nas se pretjeruje sa brojevima i svakako poredjenje je bilo sastavni dio izlaganja o ukupnim ciframa troskova na raskide ugovora. Ali eto ruzno je vidjeti imena drugih ekipa na sjednici Zelje pa taman da je spisak ucesnika PLBiH.
I na kraju, kada bi kojim sucajem sada neka druga uprava preuzela funkcije u klubu, mislim da nebi izdrzali ni godinu dana zbog pritiska maksimalne transparentnosti i svega na sta nas je navikla ova sadasnja uprava, da ne kazem razmazila!
Pa onaj se buni sto ne zna gdje je koja marka otisla u pfening u trenutku kada se skupljaju i projektuju planovi za tekucu i narednu godinu, narednih 5 i 10godina kroz ulaznice, te kada se gradi stadion i rekonstruise OP.
I opet mu se udovolji sa informacijama.
Zamislite takav pritisak na neku narednu upravu da uspije pratiti ovo sada.
Mislim i nadam se da cemo jos dugo gledati ovu upravu sa jos par pojacanja u narednim godinama.