on igra tačno k'o što je igrao prve tekme kod nas u našoj ligi...a ovi su ipak tri nivoa iznad. on da može tako sa njima ne bi od nas tražio 18 hiljada nego bi već imao duplo više...fcz je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 5:09 pmMusa bi mogao biti strasno pojacanje, steta sto su on i Sinisa konkurencija jedan drugom jer i Sini je fakat vrh. Stoja skoro bez greske. Bogi i Matteo odlicni, ne mogu da vjerujem da su se donedavno plasirale price kako cemo se rijesiti Mattea. Vec do vecere mu treba pripremiti ugovor. Blagi strasan, Ugi malo slabiji od njega. Zaja vrlo aktivan, svidja mi se njegova uloga na terenu. Bekric je bio za nijansu losiji, sporo brate reaguje. Zakaric mi djeluje iscrpljeno (vjerujem da ga raketa maltretira ne bi li skinuo kile) a Lendra je bio prilicno odsjecen iako je recimo Stevo uspio nesto vise uraditi od njega. Stana je bas unio zivost. Zera je imao par finih poteza za ono malo vremena. Dino mi je za koplje ispod ostalih. Kemo, Amar i golmani nisu imali vremena ili prilike da se istaknu.
Ne zelim grijesiti dusu, ali kao da kod Mire u ove dvije utakmice vidim neke simptome kurcobolje. Iskreno se nadam da grijesim ali, ukoliko se pokaze da je tako, vjerujem da ce celava raketa biti stroga i nemilosrdna.