Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 06, 2017 5:14 pm

fcz je napisao/la:
pon feb 06, 2017 5:09 pm
Musa bi mogao biti strasno pojacanje, steta sto su on i Sinisa konkurencija jedan drugom jer i Sini je fakat vrh. Stoja skoro bez greske. Bogi i Matteo odlicni, ne mogu da vjerujem da su se donedavno plasirale price kako cemo se rijesiti Mattea. Vec do vecere mu treba pripremiti ugovor. Blagi strasan, Ugi malo slabiji od njega. Zaja vrlo aktivan, svidja mi se njegova uloga na terenu. Bekric je bio za nijansu losiji, sporo brate reaguje. Zakaric mi djeluje iscrpljeno (vjerujem da ga raketa maltretira ne bi li skinuo kile) a Lendra je bio prilicno odsjecen iako je recimo Stevo uspio nesto vise uraditi od njega. Stana je bas unio zivost. Zera je imao par finih poteza za ono malo vremena. Dino mi je za koplje ispod ostalih. Kemo, Amar i golmani nisu imali vremena ili prilike da se istaknu.

Ne zelim grijesiti dusu, ali kao da kod Mire u ove dvije utakmice vidim neke simptome kurcobolje. Iskreno se nadam da grijesim ali, ukoliko se pokaze da je tako, vjerujem da ce celava raketa biti stroga i nemilosrdna.
on igra tačno k'o što je igrao prve tekme kod nas u našoj ligi...a ovi su ipak tri nivoa iznad. on da može tako sa njima ne bi od nas tražio 18 hiljada nego bi već imao duplo više...
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:15 pm

Odlicno! Fizicka sprema- odlicno! Takticki- odlicno! Realizacija- kad krene liga bit ce odlicno! Bravo Slavko, bravo Plavi!

Model1964

pon feb 06, 2017 5:15 pm

Brkoo je napisao/la:
pon feb 06, 2017 5:11 pm
Model1964 je napisao/la:
pon feb 06, 2017 5:07 pm
Ja sam zadovoljan :)
SAMO MI NIJE JASNO ŠTO SMO IGRALI U CRVENIM DRESOVIMA :idea: :roll:
Koju li si ti utakmicu gledao.. :ganja:
Ma zajebavam se, sve strucnjaci pišu pa reko da malo ohane i opuste se. Dobro je ovo :DD:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Brkoo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:19 pm

Cenane veceras uhvati Talijana i ne daj mu da jede dok ne potpise ugovor na par godina. Kako igra lik, strasno :klanjase2: Jedna od rijetkih dobrih stvari koje je Kostic uradio je dovodjenje Mattea..

Sto se tice utakmice fizicki smo jako spremni, parirali smo ekipi koja je 6-ta u Ruskoj ligi, u zadnjih 15 minuta ljudi pali a mi igramo kao da je tek utakmica pocela. Nase najvece pojacanje je Slavko Petrovic!
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:24 pm

Steta, nisam gledao drugo poluvrijeme, ali drago mi je vidjeti da smo dobro odigrali. :palacgore:
Znaci za Musu mozemo odmah reci da je pojacanje? :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:27 pm

roger_bannister4 je napisao/la:
pon feb 06, 2017 4:00 pm
Uglješa će doživjeti najveći procvat u proljetnom dijelu. Pokretljiv je, igra fantastično. Jovan liči na onog starog iz ljeta 2015. :D Boka i Siniša isto jako dobri.
Kad to Lepi nije dobar?! :kafa:

Jos jedan mi je post zapao za oko
Tryg je napisao/la:
pon feb 06, 2017 4:15 pm
Pa koji ***** visee cekaju sa ovim Bocom, sto ne produzuju, covjek hoce da ostane. Pa miran stalozen, lijepo igra iznosi loptu, brz je. Sta je problem? A pase nam lik koji nece da produzi ugovor i hoce djaba da ode, a pri tome mu dajemo da igra svaku utakmicu po 90 minuta. Dok juniori nasi trunu.

Niko nije veci od kluba, ALI NIKO!
Vidim svi hvalite Bocu, ja nisam gledao. Treba potpisati momka, ako je moguce finansijski, ali msm da jest.

Sad gledati reprizu :D

Plava Porodica
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:31 pm

Ma dovedi ba Talijana stopera i ne beri brige.. Vazda bilo :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

FaraonTM
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:36 pm

Ma mogu ga potpisati valjda, ne bi tražio kao Stevanović sigurno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hadzijalagic
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:38 pm

Da hoce koliko toliko tereni biti uslovni kada pocne prvenstvo..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

fcz
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:40 pm

ChWilla je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Musa bi mogao biti strasno pojacanje, steta sto su on i Sinisa konkurencija jedan drugom jer i Sini je fakat vrh. Stoja skoro bez greske. Bogi i Matteo odlicni, ne mogu da vjerujem da su se donedavno plasirale price kako cemo se rijesiti Mattea. Vec do vecere mu treba pripremiti ugovor. Blagi strasan, Ugi malo slabiji od njega. Zaja vrlo aktivan, svidja mi se njegova uloga na terenu. Bekric je bio za nijansu losiji, sporo brate reaguje. Zakaric mi djeluje iscrpljeno (vjerujem da ga raketa maltretira ne bi li skinuo kile) a Lendra je bio prilicno odsjecen iako je recimo Stevo uspio nesto vise uraditi od njega. Stana je bas unio zivost. Zera je imao par finih poteza za ono malo vremena. Dino mi je za koplje ispod ostalih. Kemo, Amar i golmani nisu imali vremena ili prilike da se istaknu.

Ne zelim grijesiti dusu, ali kao da kod Mire u ove dvije utakmice vidim neke simptome kurcobolje. Iskreno se nadam da grijesim ali, ukoliko se pokaze da je tako, vjerujem da ce celava raketa biti stroga i nemilosrdna.
on igra tačno k'o što je igrao prve tekme kod nas u našoj ligi...a ovi su ipak tri nivoa iznad. on da može tako sa njima ne bi od nas tražio 18 hiljada nego bi već imao duplo više...
Ne govorim ja o kvalitetu/ucinku nego o nekakvom opcem dojmu, stavu koji meni pomalo odise nezainteresovanoscu... Mozda i grijesim, vidjecemo.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

delinjo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:44 pm

fcz je napisao/la:
pon feb 06, 2017 5:40 pm
ChWilla je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Ne govorim ja o kvalitetu/ucinku nego o nekakvom opcem dojmu, stavu koji meni pomalo odise nezainteresovanoscu... Mozda i grijesim, vidjecemo.

pa to se moglo i ocekivati.... iskreno ja jesam jbg ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:47 pm

Ništa nisam odgledao... može li neko ukratko kakav je Musa? :D, je li Kostić igrao?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Amar927
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:48 pm

Htjeli mi priznati ili ne al Bogi i Boccaccini djeluju baš dobar stoperski tandem i dosta su sigurni...

delinjo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:49 pm

Hurmasica je napisao/la:
Ništa nisam odgledao... može li neko ukratko kakav je Musa? :D, je li Kostić igrao?
Kostic nije igrao....Musa je odlican za poluvrijeme sto je odigrao....brz je strasno ali najvaznije od svega nema straha da krene naprijed nego ide iznese loptu...i par situacija se izrodilo ili moglo izroditi upravo poslije njegovotg prodora i centarsuta...trazi loptu ne boji se zeljan je igrre....bas pozitivan utisak ostavio na mene ...iznenadio sam se ....i ono odmah pomislis u sebi a vidi nije mu be z razloga plata 25 hiljada eura ...:)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

omladina1921zeljina
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:51 pm

Musa makina, pojačanje definitivno, u kupu će bit lijevi bek Siniša a desno Musa 99%.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Hurmasica
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:52 pm

delinjo je napisao/la:
pon feb 06, 2017 5:49 pm
Hurmasica je napisao/la:
Kostic nije igrao....Musa je odlican za poluvrijeme sto je odigrao....brz je strasno ali najvaznije od svega nema straha da krene naprijed nego ide iznese loptu...i par situacija se izrodilo ili moglo izroditi upravo poslije njegovotg prodora i centarsuta...trazi loptu ne boji se zeljan je igrre....bas pozitivan utisak ostavio na mene ...iznenadio sam se ....i ono odmah pomislis u sebi a vidi nije mu be z razloga plata 25 hiljada eura ...:)
Eh to raduje :palacgore: :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Morzhy
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:53 pm

Samo neriješeno protiv ovih ruskih amatera...pljuc :-)

Plava Porodica
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:58 pm

Eh vidjet cemo Musu za nekih mjesec kad izadje na Pirotu :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Valter
Kontakt:

pon feb 06, 2017 6:05 pm

Ima li gdje snimak utakmice?
Hvala
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

delinjo
Kontakt:

Valter je napisao/la:
Ima li gdje snimak utakmice?
Hvala
vratis stranicu ili dvije nazad i to je to :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.

Prijava