Dajte Musu šaljite Butmiru da završi istok u roku
SNIMAK:
A dobro Stanić je ne tako davno bio najbolji igrač Želje, i samo ga je ona povreda spriječila da ne ode vani za solidnu lovu. Doduše tada je igrao mahom desno krilo.cikazubo je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 4:59 pmPrezadovoljan, pogotovu fizičkom pripremom i taktičkim dijelom. Individualno mislim da su ispod prosjeka danas bili Zakarić, to potvrđuje činjenica da je lijeva strana tek počela funkcionisati ulaskom Stanića, koliko god čudno zvučalo haha.. Takođe Zeba je prodao previše lopti danas a Bekrić isto nastavio kad ga je zamijenio. Musa i Siniša među najboljim po meni zajedno za Uglješom, stvarno će biti šteta gledati jednog na klupi, ako nastave ovako naravno, ali s obzirom da je ovo Musi prva tekma u klubu i ekipi gdje nikog ne poznaje nadam se da je ovo samo djelić onoga što će nam pružati kada se spremi i adaptira kako treba.
Bas smo dobri fizicki..Tamo negdje oko 80-te minute mi njih pritisnuli,ljudi ne mogu loptu da iznesu..skretnicar je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 4:52 pmProtiv ovakve ekipe mi moramo biti zadovolji pogotovo fizickom spremom, pokazalo se to o cemu slavko prica vec mjesecima, zadnjih 15 minuta, oni su pali skroz dok mi i dalje presing vrsimo. Nikolic po meni uradio puno vise od lendrica u ofanzivi.
Pa složili smo se da ćemo ih na kraju stisnuti i lomiti fizičkom spremom
Koju li si ti utakmicu gledao..