Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 06, 2017 4:57 pm

Dajte Musu šaljite Butmiru da završi istok u roku

SNIMAK:

phpBB [video]

damirfile
Kontakt:

pon feb 06, 2017 4:59 pm

Prezadovoljan.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

(FOTO) Željezničar i Amkar remizirali u pripremnom susretu u Antaliji

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/foto ... liji/75510
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

Prezadovoljan, pogotovu fizičkom pripremom i taktičkim dijelom. Individualno mislim da su ispod prosjeka danas bili Zakarić, to potvrđuje činjenica da je lijeva strana tek počela funkcionisati ulaskom Stanića, koliko god čudno zvučalo haha.. Takođe Zeba je prodao previše lopti danas a Bekrić isto nastavio kad ga je zamijenio. Musa i Siniša među najboljim po meni zajedno za Uglješom, stvarno će biti šteta gledati jednog na klupi, ako nastave ovako naravno, ali s obzirom da je ovo Musi prva tekma u klubu i ekipi gdje nikog ne poznaje nadam se da je ovo samo djelić onoga što će nam pružati kada se spremi i adaptira kako treba.

LARSSON
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:02 pm

Računajte da je Musa odradio samo jedan trening, doduše igrao je 25 januara u kupu 90 minuta ali opet...

Kospicar
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:02 pm

Prezadovoljan. Strasno smo organizovani, stpljivi, naprijed smo malo zurili bezveze, ulazak Stanica i Bekrica nije napravio neku razliku, cak smo mozda i losije stajali. Musa fenomenalan, Stojanovic, Ugi, Zeba, Blagojevic odlicni, Zakaric danas zakazao, stoperi sjajni. Lendric masina trci, ore, al nije imao nijednu sansu. Vidi se da nam fali Markovic.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

FaraonTM
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:03 pm

cikazubo je napisao/la:
Prezadovoljan, pogotovu fizičkom pripremom i taktičkim dijelom. Individualno mislim da su ispod prosjeka danas bili Zakarić, to potvrđuje činjenica da je lijeva strana tek počela funkcionisati ulaskom Stanića, koliko god čudno zvučalo haha.. Takođe Zeba je prodao previše lopti danas a Bekrić isto nastavio kad ga je zamijenio. Musa i Siniša među najboljim po meni zajedno za Uglješom, stvarno će biti šteta gledati jednog na klupi, ako nastave ovako naravno, ali s obzirom da je ovo Musi prva tekma u klubu i ekipi gdje nikog ne poznaje nadam se da je ovo samo djelić onoga što će nam pružati kada se spremi i adaptira kako treba.
A dobro Stanić je ne tako davno bio najbolji igrač Želje, i samo ga je ona povreda spriječila da ne ode vani za solidnu lovu. Doduše tada je igrao mahom desno krilo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:03 pm

ma i ta završnica drukčije/teže ide protiv jače ekipe, to je normalno...manje prostora, manje vremena za reakciju, više energije potrošiš dok dođeš u šansu.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:05 pm

Ima li kakva formacija, da po desnoj igraju Siniša-Musa-Miro? :lol:

Slabiji od ostalih Zakarić, Zeba, Bekrić. Drugi dobri i više nego dobri. Zadnjih 15 minuta smo ih ubili fizikom :kafa:

Musa sa 1/2 treninga izdominirao desnu stranu :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

skretnicar je napisao/la:
pon feb 06, 2017 4:52 pm
Protiv ovakve ekipe mi moramo biti zadovolji pogotovo fizickom spremom, pokazalo se to o cemu slavko prica vec mjesecima, zadnjih 15 minuta, oni su pali skroz dok mi i dalje presing vrsimo. Nikolic po meni uradio puno vise od lendrica u ofanzivi.
Bas smo dobri fizicki..Tamo negdje oko 80-te minute mi njih pritisnuli,ljudi ne mogu loptu da iznesu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:06 pm

Kakva je ono zvijer, covjek primi loptu i odma sprint, a ne ko po mudima, piplaj, piplaj, pa vrati stoperu.
Željezničar ante portas !

chile
Kontakt:

Ovo je odlicno, vidi se da smo dosta fizicki napumpani mada su rusi dominantni u duelima, takodje se vidi i umor kod nasih igraca.
Nebi ni valjalo da smo dobili ove pa bi se nafurali previse ovo je super.
U garavom vidim odlicnu zamjenu za Micu sta vise i nadogradnju na njega, a s obzirom da nije nas mentalitet vjerovatno ce momak dati sve od sebe da se dokaze.
I da mora se poraditi na kornerima i sutevima van sesnaest pod obavezno.
Zadnja izmjena: chile, dana/u pon feb 06, 2017 5:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

FaraonTM
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
Ima li kakva formacija, da po desnoj igraju Siniša-Musa-Miro? :lol:

Slabiji od ostalih Zakarić, Zeba, Bekrić. Drugi dobri i više nego dobri. Zadnjih 15 minuta smo ih ubili fizikom :kafa:

Musa sa 1/2 treninga izdominirao desnu stranu :zeljeznicar1:
Pa složili smo se da ćemo ih na kraju stisnuti i lomiti fizičkom spremom :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Model1964

pon feb 06, 2017 5:07 pm

Ja sam zadovoljan :)
SAMO MI NIJE JASNO ŠTO SMO IGRALI U CRVENIM DRESOVIMA :idea: :roll:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:08 pm

Ma završnica će biti na finom nivou u PL, ipak su ovo ekipe iz 6.-7. lige svijeta, bitno je da s njima možemo držati trkački tempo, i da disciplinovano stojima nazad i strpljio gradimo svoje napade. Lendrić odsječen pomalo i umoran, Stevo je malo više radio po ulasku i pokrivao više terena nego Lendra, ma sve u svemu zadovljan, druga 0 za redom takođe raduje, a toliko smo se prepali kako će izgledati odbrana..

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:09 pm

Ne rece mi bezze frajer iz strucnog staba da je Ugi najskolovaniji igrac u ekipi. :shisha:
Jos samo da sredi glavu i bice zvijer. 8-)
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

fcz
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:09 pm

Musa bi mogao biti strasno pojacanje, steta sto su on i Sinisa konkurencija jedan drugom jer i Sini je fakat vrh. Stoja skoro bez greske. Bogi i Matteo odlicni, ne mogu da vjerujem da su se donedavno plasirale price kako cemo se rijesiti Mattea. Vec do vecere mu treba pripremiti ugovor. Blagi strasan, Ugi malo slabiji od njega. Zaja vrlo aktivan, svidja mi se njegova uloga na terenu. Bekric je bio za nijansu losiji, sporo brate reaguje. Zakaric mi djeluje iscrpljeno (vjerujem da ga raketa maltretira ne bi li skinuo kile) a Lendra je bio prilicno odsjecen iako je recimo Stevo uspio nesto vise uraditi od njega. Stana je bas unio zivost. Zera je imao par finih poteza za ono malo vremena. Dino mi je za koplje ispod ostalih. Kemo, Amar i golmani nisu imali vremena ili prilike da se istaknu.

Ne zelim grijesiti dusu, ali kao da kod Mire u ove dvije utakmice vidim neke simptome kurcobolje. Iskreno se nadam da grijesim ali, ukoliko se pokaze da je tako, vjerujem da ce celava raketa biti stroga i nemilosrdna.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Brkoo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:11 pm

Model1964 je napisao/la:
pon feb 06, 2017 5:07 pm
Ja sam zadovoljan :)
SAMO MI NIJE JASNO ŠTO SMO IGRALI U CRVENIM DRESOVIMA :idea: :roll:
Koju li si ti utakmicu gledao.. :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grb1
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:12 pm

phpBB [video]
AsharaK je napisao/la:
Kakva je ono zvijer, covjek primi loptu i odma sprint, a ne ko po mudima, piplaj, piplaj, pa vrati stoperu.
I ti bi bio explozivan ko on da te puma ganjala..

exbabilon
Kontakt:

pon feb 06, 2017 5:13 pm

Dobar Musa, fakat ima brzinu i snagu. Opet kazem steta sto ne klupu mora ili on ili Sinisa.. Tek se prikljucio ekipi, vjerujem da kada provede jedno mjesec s ekipom da ce unaprijediti i komunikaciju i da nece biti problema te prirode, a igracki je sigurno spreman za velike stvari.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava