naravno
A tek podvarak, sarma, kljukuša i paceChWilla je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:17 pmtačno je da je dosta dobre hrane ustvari i jeftinije nego loša hrana...ali nema dobrih navika. ni prvotimci se ne pridržavaju koliko bi trebali a kamoli djeca, to je pekara i hamburger vrh ishrane. hamburger je tri marke a kila fileta šest. u derbiju na stadionu je tri marke hamburger, a isto toliko i grah koji je zdraviji i bolji 2032994 puta. ali kadet i junior će uvijek uzeti hamburger...
A uz to nam je i pitar SD....pored zivog sabanhadzovica i ostalih legendi klubasalle86 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:46 pmnije to ličpni stavLeon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:15 pmHvala Minjore i Kospicar, slike su predobre.
Mozda je lik napisao svoj licni stav za Muhu, mada bilo bi prejako da bude tu jos godinu ako budemo zadovoljni, ali ko zna,
A neki sto misle da cemo mu mi otkupiti ugovor neka ne sanjaju o tome, lik ima 50 milja mjesecno.
svaki potez u klubu je ovakav komentar
to je već bolest
Vi ste gori od njega sto putaDANAN je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 3:01 pmA uz to nam je i pitar SD....pored zivog sabanhadzovica i ostalih legendi klubasalle86 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:46 pmnije to ličpni stavLeon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:15 pmHvala Minjore i Kospicar, slike su predobre.
Mozda je lik napisao svoj licni stav za Muhu, mada bilo bi prejako da bude tu jos godinu ako budemo zadovoljni, ali ko zna,
A neki sto misle da cemo mu mi otkupiti ugovor neka ne sanjaju o tome, lik ima 50 milja mjesecno.
to je već bolest
Ne, nisam na to mislio.. Necu da uopce to komentarisem, mnogi su povlastavali njegovo pisanje eto samo da dokazu da ovdje nije jednoumlje.salle86 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:46 pmnije to ličpni stavLeon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:15 pmHvala Minjore i Kospicar, slike su predobre.
to je već bolest
Jesmo, 0:0.