Ma raju nekad ponese, puno dobrih stvari se uradilo i uradice se pa neki kontaju da mi mozemo placati nekoga 300 hiljada eura godisnje(bukvalno, novac za pola istoka), a ne mozemo, jos nismo na tom nivou..Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:15 pmHvala Minjore i Kospicar, slike su predobre.
Mozda je lik napisao svoj licni stav za Muhu, mada bilo bi prejako da bude tu jos godinu ako budemo zadovoljni, ali ko zna,
A neki sto misle da cemo mu mi otkupiti ugovor neka ne sanjaju o tome, lik ima 50 milja mjesecno.
Pola godine je posudjen bez dodatnih opcija...
Mislio sam na ove prije tebe, a svakako je zajebancija ...
sajo10 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 8:52 pmTo ce vrijeme pokazati, ali znas sta je rekao Mrvica u jednim od prvih intervjua kod nas? Da on zeli strance koji ce odma moci da ulete u prvi tim, ne trebaju mu igraci sa statusom stranca i da sjedi na klupi, jer kao backup nekome moze biti i neki junior. Tako da... sumnjam da je Sinisino mjesto tako sigurno.![]()
Da se prisjetimo te antologije
Baš sam gledao jutros i tu nema prijenosa. Hajde Lars uspostavi svoje diplomatske veze s Permskim krajem i priupitaj ih za streammirsad94 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:44 pmhttps://www.youtube.com/user/amkarfc
Ovo je kanal za Amkara, da li prenose oni svoje prijataljske ?
Pitao sam ih, kazu ne znaju još hoce li prenositi mater immirsad94 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:44 pmhttps://www.youtube.com/user/amkarfc
Ovo je kanal Amkara, da li prenose oni svoje prijataljske ?
nije to ličpni stavLeon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:15 pmHvala Minjore i Kospicar, slike su predobre.
Mozda je lik napisao svoj licni stav za Muhu, mada bilo bi prejako da bude tu jos godinu ako budemo zadovoljni, ali ko zna,
A neki sto misle da cemo mu mi otkupiti ugovor neka ne sanjaju o tome, lik ima 50 milja mjesecno.
baš takocikazubo je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 2:17 pmOve što su protiv posudbi fakat ne razumijem, uvijek mi nešto izmišljamo, nama nešto ne odgovara, imamo svoj "sistem" a cijeli fudbalski svijet uveliko radi sa posudbama, pa rekao bih da ne postoji skoro klub u ligama pet da nema nekoliko posuđenih igrača i rosteru, posrnuli velikani serije a opstaju kvalitetom na tim posudbama, znači imamo deficitarnu bekovsku poziciju, imaš mogućnost da ti na njoj pola godine do godinu igra kapiten mlade reprezentacije Nigerije koji za taj period inkasira 150-300k eura od Basaksehira i mi bi kao odbili, jer inače prodajemo sve igrače pa ne želimo posudbu.
Druga stvar je što eventualnim dizanjem forme Muhammeda imamo dobru podlogu za dalju saradnju na tom planu s jednim od najvećih turskih klubova koji je evo već drugu godinu top 3 ekipa njihovof prvenstva i sigurno će opet izboriti grupe EL a možda i LP ako nastave a imaju dobru poziciju za taj iskorak, imamo svog Višću koji im je najbolji igrač, imamo sad Muhu na posudbi, imamo žicu preko Hrape i Zubana, i bilo bi odlično imati dalju saradnju sa njima, kako zbog prodaje budućih talenata, tako i zbog ovih posudbi koje će nama sigurno znatno dići kvalitet ekipe ali i sami rejting..