Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 01, 2017 12:35 pm

Pa radio je magnetnu prije par dana. Ako je bilo kakvih problema sa koljenom moralo se pokazati na rezonanci...ne kontam ovo nikako. Da i on nije "preumoran" kao Križman?
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ž'21
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:49 pm

Masinovodja je napisao/la:
sri feb 01, 2017 12:27 pm
Daj nek neko odozgo potvrdi ovo za Crnova? Jesmo negdje na mrvu nagazili u pm...
Na velepekaru

Okolele
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:55 pm

arelinho je napisao/la:
sri feb 01, 2017 12:46 pm
Okolele je napisao/la:
sri feb 01, 2017 12:32 pm
Imamo li mi jebene ljekarske pregled pa nam ovako svaki prelazni rok dodje neki igrac sa hronicnom povredom..
Kako ne kontaš da se povrijedio na prvim treninzima u Sarajevu? :roll: :roll: :zid:
Ma ja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mirzza
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:01 pm

Hajde da se saceka prava informacija i prosli put je bila patka da je ozbiljna povreda.

salemprolic
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:07 pm

2-3 sedmice pauze, tako kazu, treba taj meniskus ocistiti. Ako se sta ne zakomplikuje eto ga spremnog za ligu za prvaka.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

LARSSON
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:13 pm

Nek zaliječi kako treba, svakako u kupu ne može igrati, a ima tu Zakarić svakako će izdominirati :violina:

igla
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:14 pm

Ako ne moze Crnov, dovođenje još jednog krila bi bilo pozeljno.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:15 pm

Daj nek neko odozgo potvrdi ovo za Crnova? Jesmo negdje na mrvu nagazili u pm...
Ipee javi se :baklja:

Leon_Professional
Kontakt:

Bilo je i previse raskida neko nas je prokleo ono pravo..
Ne mora ni to biti, ali velika je nepravda nanesena Odi, mora nam se to vratiti, jos i s kamatama :kafa:

Sve dobro pokvari ova sedmica..

ublehas
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:18 pm

mirzza je napisao/la:
sri feb 01, 2017 12:12 pm
damirfile je napisao/la:
sri feb 01, 2017 10:31 am
Spominjes standard i Mađare a gdje je Memija bio poslije. Te utakmice dobro odigrao ali to je bilo prije 1,5 godina. On je sada trebao da bude stub želje ali nije, treba biti realan. Izvuklo se što se moglo i sretno mu bilo.
Damire, spomenuo sam i poslije. Nakon evrope je cijela ekipa pala ne samo Kerim, nego su svi bili u padu, pogledaj Amira isto se desilo, samo sto se Amir prodao a Kerim ostao tu gdje jeste. Dolaskom Mulalica, Kerim se stavlja na lijevo krilo, desnjak koji ide na lijevo krilo a nekad i lijevog beka, na desnoj strani ga nije bilo polusezonu. I evo nakon dolaska Slavke Kerim je od 11 tekmi, 10 odigrao po 90 minuta (2 asistencije), a ovdje se navodi da je bio rezervista sto je apsolutno netacno.
Dalje, Slavko mi ne djeluje ko covjek da ce mu Memija igrati da se proda i stavi u izlog a da pri tome bolji igrac, spreminiji sjedi na klupi. Da je neko drugi mozda bih to mogao i progutati ali za Slavku ne mogu reci. Pod Slavkom se Memija poceo vracati i siguran sam da je ostao da bi bio prvi izbor na desnom beku.
Dosta raje je pljuvalo Memiju, zbog cega ne znam, i necu da znam, dosta i govori koliko god smo uzeli dobro je, a ne tako davno smo to isto pricali i za Dzeku, sljivotres, petobanka majka pa sta bi.
Zao mi je jer smo izgubili sirniu na bekovima, zao mi je jer je prosao pripreme na osnovu kojih je trebao eksplodirati, zao mi je sto se na ljeto eventualno mogao prodati jos bolje i u bolju ligu i mozda za Zelju za vece novce.
Ono sto je koliko toliko opravdanja je sto je tu Sinisa koji je (po mom misljenju) malo losiji, ali da sada gubimo tu ne gubimo bas puno.
Krizmana mi ije zao, nije radio na sebi, zabusavao na pripremama, jedan od placenijih u timu (navodno), doveli smo Zakarica koji je (po mom misljenju bolji od Sandija) i nek je otisao, a kazu da je bio truhla jabuka u timu.
Slijedece stvar o kojoj sam pisao prethodnih dana je stoper, evo 1.2.2017 mi stopera nemamo, ganjamo nekog Ramosa iz Tuzle koji je u rangu Ace Kosorica, koji nije prosao pripreme sa ekipom, koji nece igrati sigurno sutra tekmu. Malo vise nego neozbiljno. Da je u pitanju neka klasa na stoperu pa da se isplati cekati jer znas da je profesionalac i da ce se uklopiti rekao bih OK, ali pricamo o Kosticu iz Slobode, koji nam je alternativa nakon Vukotica iz Krupe, pa neuspjeli pokusaju pregovora sa Kerlom, pa eto cekamo Kostica skoro 2 mjeseca.
Strah me je velikog broja tekmi i Stanicevog koljena sto je rekao Slavko da mora odmarati nakon tekme jer se upali, a opet Stojanovic nema pravo nastupa u kupu.
Sta u slucaju Sinisinog adrenalina i jake tekme gdje moze dobiti crveni vrlo lagano, nakon koje nam slijedi npr revans kupa i mijenja ga Stanic na desnom beku?
Lijevo imamo Stojanovica koji nema pravo nastupa, malog Besirovica koji nije u Turskoj, Kostica koji je to par puta krpio u Slobodi nemas jer nema pravo nastupa u kupu.
Puno je tu pitanja na koje je tesko naci odgovor u ovom momentu.
Zeba, Crnov, Zakaric, Stojanovic su top pojacanja koja su ciljana na onim mjestima gdje smo deficitarni, ali odlaskom Memije fali nam neko na beku ili da se kockamo sa Sinisiim temperamentom, a stopera da ne spominjem.
Ono sto jos uvijek daje nadu je Slavko koji ovo sto sam napisao zna milion puta bolje od mene i zato je tu gdje jeste i nadam se da ima neki odgovor jer djeluje sistematican.
Kod nas nikad ne mozemo dva dobra sastaviti, ako imas ekipu kompletiranu pred pripreme (dobijes par jazavaca koji pojma nemaju), a ako cekas kompletiranje, prodju pripreme, dobijes nespremnog igraca kojeg doziras...
Sretno u Turskoj, najbitnijie je da nema povreda i da taj Ramos brzo dodje, pa da ga vidimo.
@mejtas, sjeti se Slobode u kupu i Sinise protiv Veselinovica, sjeti se derbija na Kosevu, nije Sinisa neko ekstra povjerenje ulijevao, iako ima nisko teziste lagano ispada, nije nesto specijalno brz, a ako igra protiv iole vise krila nema sanse u skoku tako da...
Ja sam opet siguran da bi Memija bio zamjena Siniši. Koliko sam čuo, to je i bio glavni razlog zašto je Memija prodan. U ostalom nije da je Siniša sjedio na klupi, a Memija igrao. pitanje je koliko bi Memija igrao da smo imali lijevog beka.

Obzirom da imamo Stanića i Beširevića, mislim da su nam prioritet dva stopera i napadač.

sergejevic

sri feb 01, 2017 1:32 pm

Tek sad vidim da Besirevic nije ni otisao na ove zavrsne pripreme. Znaci imamo samo Stojanovica na lijevom beku, a ne moze igrati kup. Vjerovatno ce se na Amara racunati ako ono bas, bas mora. Ostajemo na tri beka i tri stopera. Pravo sranje.
Uopste nije bitno koliko smo uzeli za Memiju i gdje je on otisao. Bitno je da su nam umanjene sve kombinacije da pokrijemo zadnju liniju, posebno u kup utakmicama. Kako sam sinoc pisao, odlaskom Memije i Krizmana gubimo mnogo vise od dva igraca. Jedna povreda i ode sve u neku stvar. Ako je tacno ovo za Crnova, a izgleda da jeste, imamo opet dva igraca na lijevoj strani, jedan ne moze igrati kup. Znaci opet cemo krpiti te pozicije. Moliti Boga da se ne povrijede Lendric ili Zakaric jer cemo ostati sakati i u tom "atomskom" napadu. Sta ako Stevanovic malo popusti gas? Ko ce uskociti i tamo?
Raspored je paklen, posebno ako imamo u vidu da Slavko zeli i najvaljuje taj kup, svake sedmice dvije teske utakmice, nema mnogo vremena za oporavak i konsolidaciju.
Stoper mora sto prije doci, bio to Kostic ili neko drugi nije ni vazno, ali ovo djeluje neozbiljno. Pored njega jos jedan lijevi bek, te krilni igrac. Ako ne dodju onda cemo opet zavisiti od nasih omladinaca Zerica i Osmankovica koji bi morali dobiti sansu onda, a koliko mogu niko ne zna.
Mi smo samo dobro popunjeni na golmanskim pozicijama, vezni tu i tamo, a ostalo dobro visimo.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:35 pm

Tako ti je u Želji decenijama. Ja ne znam da smo ikad bili popunjeni što ja pamtim. Ovo je sad normala. Ovo je Željo.

Jaozinho22

sri feb 01, 2017 1:37 pm

Poremeti nam se sam prelazni rok. Počelo je odlično ali ako se ne poprave stvari bit će ona ''Od sjaja do očaja''.
Evo 200 milja od Memije nek se krpe kako znaju i umiju. Ako ništa u najjednostavnijoj soluciji Stana nek opet krpi lijevo,desno gurnut onog malog juniora sto je već debitovao.Čisto sumnjam da ćemo dovest još jednog beka pored Siniše kada imamo momka koji čeka svoju šansu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Veteran1965
Kontakt:

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Tako ti je u Želji decenijama. Ja ne znam da smo ikad bili popunjeni što ja pamtim. Ovo je sad normala. Ovo je Željo.
Ne bi valjalo da je drukčije, tako je kolega. Vidim opet se žalimo kolektivno na krila, da nam fali igrača, ma yebo krila hajmo kroz sredinu svi na juriš....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

sergejevic

sri feb 01, 2017 1:40 pm

Odlicna prilika da se opet ubace Zeljina djeca. Tu nikad nije bilo fule.

diego1921
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:41 pm

Treba sacekati ovo za Crnova , nadam se da nije nista ozbiljno ! Lijepo bi bilo kad bi dosao Djelmic , al on nema slobodne papire ! Sto se tice ovih mladji , volio bi da Slavko gurne Hrvanovica , dobro gura u juniorima , trebao je debitovati u Gorazdu i to kao prva izmjena , al nije imao dres kod sebe ( drug mu stavio sorc a nije dres ) . **** mu Slavko sve :D

Jaozinho22

sri feb 01, 2017 1:42 pm

sergejevic je napisao/la:
sri feb 01, 2017 1:40 pm
Odlicna prilika da se opet ubace Zeljina djeca. Tu nikad nije bilo fule.
:klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:42 pm

u ovakvoj situaciji sa suzenom
rotacijom mislim da bi najbolje bilo oprostiti se od kupa.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:43 pm

Veteran je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ne bi valjalo da je drukčije, tako je kolega. Vidim opet se žalimo kolektivno na krila, da nam fali igrača, ma yebo krila hajmo kroz sredinu svi na juriš....
Kad je Pista mogao igrati u najvećoj utakmici u istoriji kluba preživit ćemo i ovo.

SWRA_1921
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:45 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Bilo je i previse raskida neko nas je prokleo ono pravo..
Ne mora ni to biti, ali velika je nepravda nanesena Odi, mora nam se to vratiti, jos i s kamatama :kafa:

Sve dobro pokvari ova sedmica..
Joj suplje u pm. Pesimisti budite to sami sebi ;)

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava