Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 01, 2017 11:46 am

A budimo malo realni. Ne opravdam ni klub, ni Memiju ali hajde cinjenjice malo pogledati. Da je on godina kao i Sinisa, on bi vrijedio 0 KM. Njega su i dan danas samo godine izvlacile jer ima dosta prostora za napredak. On osim prodornosti i dobre tehnike, nista vise nema sto bi trebao imati jedan kompletak bek. Tanka defanziva, svaki derbi ga imalo jaci igrac sa solidnom tehnikom lomi(Dulja) ko da je Neymar. Da je otisao u Tursku takvih Duljevica ima mali milion. Sto znaci da bi se prije vratio ovamo nego sto je otisao. Dalje, katastrofalan centarsut. Jedino sto moze od svog tog prodora uraditi je dodati najblizem do sebe. I nisu ga Danci sigurno kupili jer ne znaju sve to, nego su sigurni da on dobrim radom u boljim uslovima i ligi moze jako puno napredovat. I ja sam misljenja da je on nekad trebao za puno vece pare otici, ali sada je takva situacija, i ovo je vjerovatno maximum koji mozemo uzeti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

sri feb 01, 2017 11:48 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
sri feb 01, 2017 11:39 am
Model1964 je napisao/la:
sri feb 01, 2017 11:31 am
sri feb 01, 2017 11:21 am
Šta ti je život. Od parcele F5 na Faletićima do stolice F5 na istoku. Čestitam.
Ja kada bIdNem mrtav tada nece Faletići biti aktuelni :lol:
Mislim kupiti do kraja života još 4,5 cener karata :DD:

I ne dižite više frku ako me neJma koji dan :D
Šta ba koji dan. 25 dana halo ba. Evo da anketu napravimo ovdje koliko ćesto koristimo forum vidio bi da preko tri dana odsustva nema skoro niko. 25 u danu je mjera, a ne jednom u 25 dana. Kolega zamolio bih da se takva neozbiljnost više ne ponovi. Žuti karton.
Kako ti kažeš :) , ipak si stariji :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 01, 2017 11:57 am

Neki dan sam pisao o tome koji faktori uticuna cijenu jednog igraca te na njegov ukupan transfer.
Izmedju ostalog to sto smo mi Zeljo i sto je klub u nasim ocima golem to ne igra nikakvu ulogu u transferima.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

zubanovic89
Kontakt:

sri feb 01, 2017 11:58 am

Ako je Memija dobar prodace se za velike pare i mi cemo dobiti procenat. Ako nije, uzeli smo solidan kes na foru. Toliko o transferu.

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:01 pm

@larss je li ono bi sutra u 12 utakmica?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:02 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri feb 01, 2017 12:01 pm
@larss je li ono bi sutra u 12 utakmica?
Tako bi trebalo da bude

Elegant
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:04 pm

Crnov se vraca iz Antalije - koljeno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:05 pm

Morat ćemo kamion igrača dovesti, i sve na pripreme povesti, pa kad se završe ko ostane čitav sa njim potpisati ugovor

Ajzea
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:06 pm

Ajzea je napisao/la:
sri feb 01, 2017 11:35 am
Dovesti dva stopera i jednog beka a napadaca prikljuciti iz omladinskog pogona, da se pri tom ne preziva Mujagic. Jedan stoper, za uigravanje, je pod moranjem u ovih par dana. Vjerovatno ce i biti tako, ali kazem sta je pod moranjem. Ostali se mogu uigravati u hodu..
U pravu si druze, ali ja bih jos jednog i na krilnu poziciju doveo.

Amar927
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:07 pm

Ajzea je napisao/la:
sri feb 01, 2017 11:35 am
Dovesti dva stopera i jednog beka a napadaca prikljuciti iz omladinskog pogona, da se pri tom ne preziva Mujagic. Jedan stoper, za uigravanje, je pod moranjem u ovih par dana. Vjerovatno ce i biti tako, ali kazem sta je pod moranjem. Ostali se mogu uigravati u hodu..

Memija 700.000 eura? Izvinite, ali prestanite trolati temu..
Prije će se bek prikljuciti iz juniora imaš malog Kurtovica koji je kapiten ja mislim..što se tiče napadača ne bi bilo loše dovesti Stojanovića iz Slavije ,moglo bi biti nešto od njega..a za stopera osim Kostića volio bi nekog mladjed vrijeme ja da dovedemo jednog takvog..

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:08 pm

Elegant je napisao/la:
sri feb 01, 2017 12:04 pm
Crnov se vraca iz Antalije - koljeno.
govnogovno.ba :guz:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:08 pm

mirzza je napisao/la:
sri feb 01, 2017 11:37 am
sri feb 01, 2017 10:20 am
Jest jer nije imao ko igrati lijevog beka pa je Siniša morao. Drugo, igrao je upravo da bi se desilo ovo što se desilo, a to jest da se proda dže bilo. Realno on da je ostao bio bi rezervista jer Siniša je trenutno kompletniji igrač na poziciji koju igra. Dakle, i Križnam i Memija da su ostali bili bi rezervne opcije na pozicijama koje pokrivaju.
Nisam bas siguran da bi tako bilo, Memija je perspektivniji igrac od Sinise i jedina Sinisina prednost u odnosu na Memiju je agresivnost u defanzivi, sve ostalo je na strani Kerima.
Nebitno je više, Memija je otišao. Ja samo znam da sam se lagodnije osječao kad gledam Sinišu na desnom beku nego Memiju. Svako ima svoje viđenje, a to je samo moje. Vjerovatno jedan od razloga što sam bio malo komotniji je što su nam sve utakmice bile užasno teške i nije bilo mjesta za greške. Siniša je tu puno bolje odrađivao i po meni je on solidan bek samo je problem što nerijetko zna biti pregrup i na ivici direktnog crvenog. S druge strane meni Memija nije ulijevao povjerenje jer jednostavno to nije to. Eto toliko, ali to je sad već prošlost i ja o Memiji ne bih više.

mirzza
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:12 pm

damirfile je napisao/la:
sri feb 01, 2017 10:31 am
Spominjes standard i Mađare a gdje je Memija bio poslije. Te utakmice dobro odigrao ali to je bilo prije 1,5 godina. On je sada trebao da bude stub želje ali nije, treba biti realan. Izvuklo se što se moglo i sretno mu bilo.
Damire, spomenuo sam i poslije. Nakon evrope je cijela ekipa pala ne samo Kerim, nego su svi bili u padu, pogledaj Amira isto se desilo, samo sto se Amir prodao a Kerim ostao tu gdje jeste. Dolaskom Mulalica, Kerim se stavlja na lijevo krilo, desnjak koji ide na lijevo krilo a nekad i lijevog beka, na desnoj strani ga nije bilo polusezonu. I evo nakon dolaska Slavke Kerim je od 11 tekmi, 10 odigrao po 90 minuta (2 asistencije), a ovdje se navodi da je bio rezervista sto je apsolutno netacno.
Dalje, Slavko mi ne djeluje ko covjek da ce mu Memija igrati da se proda i stavi u izlog a da pri tome bolji igrac, spreminiji sjedi na klupi. Da je neko drugi mozda bih to mogao i progutati ali za Slavku ne mogu reci. Pod Slavkom se Memija poceo vracati i siguran sam da je ostao da bi bio prvi izbor na desnom beku.
Dosta raje je pljuvalo Memiju, zbog cega ne znam, i necu da znam, dosta i govori koliko god smo uzeli dobro je, a ne tako davno smo to isto pricali i za Dzeku, sljivotres, petobanka majka pa sta bi.
Zao mi je jer smo izgubili sirniu na bekovima, zao mi je jer je prosao pripreme na osnovu kojih je trebao eksplodirati, zao mi je sto se na ljeto eventualno mogao prodati jos bolje i u bolju ligu i mozda za Zelju za vece novce.
Ono sto je koliko toliko opravdanja je sto je tu Sinisa koji je (po mom misljenju) malo losiji, ali da sada gubimo tu ne gubimo bas puno.
Krizmana mi ije zao, nije radio na sebi, zabusavao na pripremama, jedan od placenijih u timu (navodno), doveli smo Zakarica koji je (po mom misljenju bolji od Sandija) i nek je otisao, a kazu da je bio truhla jabuka u timu.
Slijedece stvar o kojoj sam pisao prethodnih dana je stoper, evo 1.2.2017 mi stopera nemamo, ganjamo nekog Ramosa iz Tuzle koji je u rangu Ace Kosorica, koji nije prosao pripreme sa ekipom, koji nece igrati sigurno sutra tekmu. Malo vise nego neozbiljno. Da je u pitanju neka klasa na stoperu pa da se isplati cekati jer znas da je profesionalac i da ce se uklopiti rekao bih OK, ali pricamo o Kosticu iz Slobode, koji nam je alternativa nakon Vukotica iz Krupe, pa neuspjeli pokusaju pregovora sa Kerlom, pa eto cekamo Kostica skoro 2 mjeseca.
Strah me je velikog broja tekmi i Stanicevog koljena sto je rekao Slavko da mora odmarati nakon tekme jer se upali, a opet Stojanovic nema pravo nastupa u kupu.
Sta u slucaju Sinisinog adrenalina i jake tekme gdje moze dobiti crveni vrlo lagano, nakon koje nam slijedi npr revans kupa i mijenja ga Stanic na desnom beku?
Lijevo imamo Stojanovica koji nema pravo nastupa, malog Besirovica koji nije u Turskoj, Kostica koji je to par puta krpio u Slobodi nemas jer nema pravo nastupa u kupu.
Puno je tu pitanja na koje je tesko naci odgovor u ovom momentu.
Zeba, Crnov, Zakaric, Stojanovic su top pojacanja koja su ciljana na onim mjestima gdje smo deficitarni, ali odlaskom Memije fali nam neko na beku ili da se kockamo sa Sinisiim temperamentom, a stopera da ne spominjem.
Ono sto jos uvijek daje nadu je Slavko koji ovo sto sam napisao zna milion puta bolje od mene i zato je tu gdje jeste i nadam se da ima neki odgovor jer djeluje sistematican.
Kod nas nikad ne mozemo dva dobra sastaviti, ako imas ekipu kompletiranu pred pripreme (dobijes par jazavaca koji pojma nemaju), a ako cekas kompletiranje, prodju pripreme, dobijes nespremnog igraca kojeg doziras...
Sretno u Turskoj, najbitnijie je da nema povreda i da taj Ramos brzo dodje, pa da ga vidimo.
@mejtas, sjeti se Slobode u kupu i Sinise protiv Veselinovica, sjeti se derbija na Kosevu, nije Sinisa neko ekstra povjerenje ulijevao, iako ima nisko teziste lagano ispada, nije nesto specijalno brz, a ako igra protiv iole vise krila nema sanse u skoku tako da...

ž'21
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:17 pm

Spor.tske izgleda bile u pravu oko Crnova

LARSSON
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:23 pm

Sad dolazak Đelmića ne bi izgledao kao gomilanje

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Ako je ovo tačno onda smo se baš rasuli u nekoliko dana. Imat ćemo prvih 11 kako tako, ali širina klupe je nestala što kažu preko noći. Šta sad?

MrRiccoli
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:26 pm

Ma nezz ni sto ga sile bezveze radije nek propustio dio priprema i propusti koje kolo jer to ce nadoknaditi, a ako sjebe koljeno skroz znamo i sami kako to ide imali smo puno iskustva u tome

Sent from my C5303 using Tapatalk

Masinovodja
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:27 pm

Daj nek neko odozgo potvrdi ovo za Crnova? Jesmo negdje na mrvu nagazili u pm...

Ajzea
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:27 pm

Ako je ovo tačno onda smo se baš rasuli u nekoliko dana. Imat ćemo prvih 11 kako tako, ali širina klupe je nestala što kažu preko noći. Šta sad?
Bukvalno ovako.. Nadajmo se da nije tacno.

PS
Otvorite opet anketu za Đelmića. :kafa:

PS2
Ima li neko ko misli da Stevanović treba na klupu? :kafa:

Okolele
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:32 pm

Imamo li mi jebene ljekarske pregled pa nam ovako svaki prelazni rok dodje neki igrac sa hronicnom povredom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.

Prijava