Ekipa koja ima na papiru, a sigurno i na terenu atomski napad, napad kakav Zeljo nije imao pa Boga mi godinama unazad, ekipa koja zaostaje 6.bodova za liderom, ekipa koja se nalazi u cetvrtfinalu kupa, ekipa koja ce jos sa tim liderom dva puta odigrati, ekipa koja ima najvecu posjecenost i podrsku u BiH i pored turbulentne sezone, ekipa koja gradi svoj stadion, jedina ekipa koja ima famozno "Plavo proljece", jedina ekipa kojoj ce na proljece svaku utakmicu biti bar 7000. dusa na tribinama je ekipa koja je za titulu! E pa da li vi uvazena gospodo zelite dobro Zelji? Ja mu zelim. Zelim da u maju mjesecu sa plavom bracom uletim na teren i slavim titule i kupove. A da bi se to desilo nama je potreban najbolji igrac ove lige. Igrac koji nas je dobrano gurao u ovoj tmurnoj polusezoni. Zasto dirati ovakav napad da bi nahranili nas ego? Ali srecom po nas sve, ne pitam se tu ni ja, a pogotovo ne Vi. Pita se Slavko,i hvala Bogu pa je on trener i on odlucuje o tome. Njegova je sudbina ovo proljece, i on je toga svjestan i uopste ga ne interesuje Mirin ugovor, nego konacni rezultat kluba. I to bi i nas trebalo zanimati. A budite realni i procjenite koliko nam doticni igrac znaci evo vec sezonu u komadu.
Miro-Zeba-Zaki
-------Lendra-------
Crnov-Bekric-Krizman
-------Nikolic-------
Brutalno drugari, brutalno