Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 11:12 pm

Posljednji put ovo pisem i fakat treba staviti tacku na ovu temu. Decko nije potpisao, i to je to. Hiljade drugih i bitnijih tema za nas klub je aktualno, a mi se ko mutavi uhvatili necega sto je gotova stvar i dalje se ne ide.
Ekipa koja ima na papiru, a sigurno i na terenu atomski napad, napad kakav Zeljo nije imao pa Boga mi godinama unazad, ekipa koja zaostaje 6.bodova za liderom, ekipa koja se nalazi u cetvrtfinalu kupa, ekipa koja ce jos sa tim liderom dva puta odigrati, ekipa koja ima najvecu posjecenost i podrsku u BiH i pored turbulentne sezone, ekipa koja gradi svoj stadion, jedina ekipa koja ima famozno "Plavo proljece", jedina ekipa kojoj ce na proljece svaku utakmicu biti bar 7000. dusa na tribinama je ekipa koja je za titulu! E pa da li vi uvazena gospodo zelite dobro Zelji? Ja mu zelim. Zelim da u maju mjesecu sa plavom bracom uletim na teren i slavim titule i kupove. A da bi se to desilo nama je potreban najbolji igrac ove lige. Igrac koji nas je dobrano gurao u ovoj tmurnoj polusezoni. Zasto dirati ovakav napad da bi nahranili nas ego? Ali srecom po nas sve, ne pitam se tu ni ja, a pogotovo ne Vi. Pita se Slavko,i hvala Bogu pa je on trener i on odlucuje o tome. Njegova je sudbina ovo proljece, i on je toga svjestan i uopste ga ne interesuje Mirin ugovor, nego konacni rezultat kluba. I to bi i nas trebalo zanimati. A budite realni i procjenite koliko nam doticni igrac znaci evo vec sezonu u komadu.
Miro-Zeba-Zaki
-------Lendra-------
Crnov-Bekric-Krizman
-------Nikolic-------

Brutalno drugari, brutalno :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sri jan 25, 2017 11:18 pm

Braćo, uživajte u Mirinim majstorijama i tekmama još 6 mjeseci. Ako Slavko procjeni da zaslužuje, Miroslav će igrati i obrnuto. Nema potrebe diskutovati i raspravljati više o tome. Neka on nama pomogne da izborimo Evropu, a možda i trofej, i sretno mu u nastavku karijere. Miro će davati maksimum i dalje, ubijedjen sam.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

SanMan
Kontakt:

sri jan 25, 2017 11:21 pm

SanMan je napisao/la:
čet jan 12, 2017 12:52 pm
Pošto su sad svi ovdje može jedan prijedlog da neko prenese ovim iz uprave (Čenanu), a vjerovatno i oni čitaju. Nemoj slučajno da objavljuju tok pregovora sa Mirom (a i sa bilo kim). 99% nas i nezna da postoji novčanica od 200 KM a vi nam pričate o nekim hiljadama. To je odavanje poslovne tajne ili mahalanje. Nek to pokaže onom iznad sebe (Grande M..). On kaže uredu ili nije uredu tj noga ti je. Gdje to još ima da se objavljuje tok pregovora bio uspješan ili ne. Samo se unosi nemir kod nas navijača a i igrača. Sutra ti neki šup... kad ga tražiš kaže kako si njemu mogo davat toliko hoću i ja.
Ovo sam prije mislio a sad sam siguran da je bila greška objavljivanje zvanične.

Brkoo
Kontakt:

sri jan 25, 2017 11:23 pm

Ajzea je napisao/la:
sri jan 25, 2017 10:56 pm
Eh i da, moze li se prestati sa ovim izmisljotinama da se ne moze iznijeti suprotno misljenje? Manite nas obmana i kojekakvih mitova stvorenih od strane anamo onih.
Drugi je par patika sto sebe zelite prezentovati kao neko Bogom dano bice koje je s neba palo, a razmisljanje i rezon su mu par levela iznad kojekakvog copora koji doticnom onemogucava da interpretira svoje intelektualne moci pred sirokim forumskim auditorijem.

Rasprave na ovoj temi su vise no odlicne u poslijednje vrijeme, i daleko vise se postujemo i uvazavamo nego, primjera radi, ljetos. Toliko razlicitih misljenja potkrijepljenih argumentima, konstruktivnih rasprava i dijaloga i opet zborite o nekakvom konformizmu i udaranju embarga na razmisljanje svojom glavom..

Evo vam najsvjezijeg primjera u slucaju Miroslava Stevanovica. Postoje li dvije grupe? Jedna koja smatra da ga se treba poslati na tribinu, sto je po meni apsurd i ova druga, u kojoj sam ja izmedju ostalog, koja smatra da nam on moze dosta pomoci u borbi za ostvarenje cilja sto je daleko vaznije od ega forumasa ili navijaca.
Raspravlja li se argumentovano danima? Da li neko nekoga vrijedja? Je li nastojimo na sve nacine ubijediti drugu stranu da smo mi u pravu a oni ne, uz medjusobno uvazavanje?

Prestanite izmisljati i prihvatati ono sto vam serviraju anamo oni..

Hiljadu puta mi se misljenje razlikovalo od drugih forumasa, i svaki put sam ga iznio bez da mi je neko zabranio da ga iznesem. Manite nas obmana..
Bravo majstore! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

sri jan 25, 2017 11:26 pm

Hm.. da li je greska ili nije sto je zvanicna objavila za Miru? Razumijem i jedne i druge i nekako sam i sam podijeljenog misljenja. Sa jedne strane, igrac je izlozen pritisku koji moze unazaditi njegov doprinos klubu u drugom dijelu sezone, a sa druge strane navijaci su obavjesteni da se stane u kraj svim nagadjanjima.

A te gluposti da neko ovdje "coporativno napada" ili da "zabranjuje misljenje", shvatam veoma licno, jer sam se veoma potrudio da tako ne bude. Shvatam da je u modi takvo pisanje bilo, kao i da je na proslom portalu tako bilo, a i vjerovatno dalje je, ali ovdje toga, dok god se nesto pitam, nece biti. U to budite uvjereni. Najlakse je od sebe praviti zrtvu, a najteze argumentovano diskutovati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

sri jan 25, 2017 11:51 pm

A ustvari, ko nas pita hoce li Miroslav na tribine? :)

delinjo
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:12 am

ma na tribiner staviti covjeka :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

salle86
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:18 am

Jos malo o Miri :D
licno mislim da po njegovim igrama moze traziti platu i do 10k mjesecno, 120k godisnje ...neto
to ti ga bruto ispadne valjda 190-200k.
To bi i klub mogao i morao ispostovati, to je neka realnost.
Na koncu, i financijski to nije toliki udarac koliko se misli.
Kolika mu je sad plata, 8k bruto mjesecno? Otprilike je to tu negdje, a po novom ugovoru bi bila dupla. Za pola godine to je 50k vise. Ne moze me niko ubijediti da ga nismo mogli prodati da pokrijemo izdatke, pa taman da smo mu dali znaci i 15k platu, ne 10k ...
Ali eto, kasno sad.
Druga je stvar sto bi mozda dobili nezadovoljne Lendrica, Bekrica, petog...desetog.koji bi imali duplo manju platu od njega i sto nije politika nijednog zdravog kolektiva tolika odstupanja.
No isto tako, mora se razlisliti o klauzulama u ugovorima, tipa plata ti je sad 5k, ukoliko se osvoji titula, ode u europu, nebitno...na kraju sezone se sjeda za hastal i ukoliko zelis produziti ugovor plata de +X%, ukoliko ne OK, ostaje ista ko do tad. Vjerujem da bi imalo dosta bolje rezultate.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:21 am

ma sale brate eto njega za 2 godine mozda i manje ovdje opet...realno on je na klupi u Grckoj drugoj bio ...drugo je to sto su ovdje bekovi i liga preslaba pa je bas dominantan i nama zlata vrijedan...ima nesot u njemu ali ja mu predvidjam da ce za neko odredjeno vrijeme opet biti tu jedan od povratnika ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

SanMan
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:35 am

@delinjo jesul te to opet uvalili u noćnu, niđe te prije ponoći
jes da mnogo šta nismo istomišljenici al si pravi moderator, u stilu gradi Željo boli te ....., pišite forumaši boli me ...

delinjo
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:39 am

SanMan je napisao/la:
čet jan 26, 2017 12:35 am
@delinjo jesul te to opet uvalili u noćnu, niđe te prije ponoći
jes da mnogo šta nismo istomišljenici al si pravi moderator, u stilu gradi Željo boli te ....., pišite forumaši boli me ...
hahahhahaha upravu si brate,ma pratio sam sve ali sta cu pisati ne daju ovi reci za tribine ,a opet i njihove stavove razumijem...cak mislim da mi ovi koji zagovaramo tribine imamo vise razumjevanja prema ovima kontra naas....oni nas odmah u coporu napadaju ....Ajzea i Chwila vodje klana :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ajzea
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:46 am

@Ajzea i @Chwilla razumno razmisljaju a sve vas sto mislite suprotno od nas, sto vodi ka zakljucku da mislite pogresno, treba banovati. :kafa:
Sto da mislite bezveze, kad pogresno mislite? :kafa:

delinjo
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:51 am

ma vas dvojica ste najgori,da nema vas ovdje bi bila idila i razumno razmisljanje,a vi bacate kost ljudima da je ispravno sto nije produzio :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

SanMan
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:53 am

I ja sam protiv tribina. Ako si trener, imaš 25 igrača trebaju da igraju trenutno najbolji. Nemože delinjo u prvi tim ako je bio noćna ili neki tamo ako je presaugo, igraju taj dan najspremniji. Miro je do sada bio daleko ispred svih. Ali pošto se nepotpisivanjem ovog ugovora po meni i Miro i njegov manager pokazali potpuno glupi (za sebe lično) nevjerujem da će igrati kao do sada (daj B..). Očigledno da imaju već završen transfer i ugovorenu cifru koji se jedino može izjaloviti ako se povrijedi.

delinjo
Kontakt:

čet jan 26, 2017 12:58 am

SanMan je napisao/la:
čet jan 26, 2017 12:53 am
I ja sam protiv tribina. Ako si trener, imaš 25 igrača trebaju da igraju trenutno najbolji. Nemože delinjo u prvi tim ako je bio noćna ili neki tamo ako je presaugo, igraju taj dan najspremniji. Miro je do sada bio daleko ispred svih. Ali pošto se nepotpisivanjem ovog ugovora po meni i Miro i njegov manager pokazali potpuno glupi (za sebe lično) nevjerujem da će igrati kao do sada (daj B..). Očigledno da imaju već završen transfer i ugovorenu cifru koji se jedino može izjaloviti ako se povrijedi.
ma slazem se ali za covjeka je teren a za necovjeka tribina :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

SanMan
Kontakt:

čet jan 26, 2017 1:10 am

nestalo mi pive, nestalo cigara, vode davno, žena vrišti liježi šta radiš više, sutra radim haj vozdra. Igrači liježite Slavko će vam sutra ................

bianco blu
Kontakt:

čet jan 26, 2017 1:13 am

treba tražiti drugog štopera. Od ovog Kostića nema ništa, Kerla hoće-neće, a vrijeme nam ističe

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jan 26, 2017 2:36 am

bianco blu je napisao/la:treba tražiti drugog štopera. Od ovog Kostića nema ništa, Kerla hoće-neće, a vrijeme nam ističe
Kod takvih igraca nije hoce nece, nego ako bude vani nece, a ako ne bude onda hoce. Ono jeste najbolje imati sve igrace na raspolaganju prije pocetka priprema ali u svijetu fudbala igraci dolaze i dok nije pauza ili je ona vrlo mala u ostalim ligama.

Sent from my C5303 using Tapatalk

dimitrijevic

čet jan 26, 2017 2:52 am

Normalno da nije greska sto je zvanicna objavila. Korektna objava kao za sve novosti u klubu. NIJE MOGAO HODAT, pa je napredovao,napredovao i postao najbolji igrac i onda lupio cifru. I to je to, kraj price, neka odradi pola godine ako bude mogao psihicki to i onda fajront. Zeljo zivi zauvijek, a oni su prolazni.
Mirza Rascic !

Format
Kontakt:

čet jan 26, 2017 7:03 am

Stq se vi toliko cudite,Dortmund napravi odLewandovskog igraca od 50+ miliona,ponudi mu sve a on ode dzaba i milion drugih primjera i kako ste uopste ocekivali zadrzat igraca poput Stevanovica u ovoj ligi ,nije tu stvar Zelje pa ni novca,oni su lupili cifru jer znaju da mi to nemamo,on hoce da napreduje i to je to.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava