Za Duljevica si imao kanal da ga odma prodas dalje zato je to isplativo bilo, tih 400k eura

Ni prvi ni zadnji put.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:40 pmPazi sta pises sad ćete dežurni revizori napasti Jet imaš drugačije mišljenje od njihVrag je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:36 pmDa si doveo pravog igraca umjesto Pozdera, Husica, Hervasa, Toskasa, Jahica... ovaj bi i razmislio vrijedi li sjediti godinu dana ili produziti. I sada nemamo takvog.
A kada se mozes kurciti sa 400k eura za depiliranog onda mozes i njega godinu dana financijski izdržati.![]()
![]()
Ja nisam za da se zakuca za klupu ali mislim da ne bi trebao biti standardan kao i dosad jer teeba vec nekog uigravati na toj poziciji, a ne da nam novo krilo prvu utakmicu zaigra u evropi al o tom po tomstorm_raider je napisao/la:I time potencijalno napakostis vise Zeljeznicaru.
Bravo, sve je receno u jednoj recenici !Morzhy je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 10:53 pmTačno @igla, zavisi ko kako gleda. Imam osjećaj da se cijeli svijet digao da kupi one stolice u prvoj akciji i skupilo se 230.000 KM kol'ko me sjećanje služi. On ne želi da potpiše, a pustilo bi ga se za te pare...nije Željo samo fudbal, kroz istoriju je protkan i karakter ljudi vezanih za Želju. Ovaj nije taj karakter i gotovo, ovaj nije Željo...a haman da je postao, boba mu je falila...
Sa Djelmom se ne bi ni osjetilo
Joj moram priznati da je i meni ova prica o preprodaji Dulje presmijesna. Pod jedan valjda bi ga ljudi sami kupili za tih 400 hiljada da ga zele a pod dva ako smo vec u tim kanalima i shemama iskopali bi valjda jedan da uvalimo bilo koga iz ove ekipe sad za 200.00 ako nista.Vrag je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 10:32 pmNi prvi ni zadnji put.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:40 pmPazi sta pises sad ćete dežurni revizori napasti Jet imaš drugačije mišljenje od njihVrag je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:36 pmDa si doveo pravog igraca umjesto Pozdera, Husica, Hervasa, Toskasa, Jahica... ovaj bi i razmislio vrijedi li sjediti godinu dana ili produziti. I sada nemamo takvog.
A kada se mozes kurciti sa 400k eura za depiliranog onda mozes i njega godinu dana financijski izdržati.![]()
![]()
Imamo dobrog igraca koji nece da produzi ugovor, 6 mjeseci je jos nas, 6 mjeseci pregovaramo, nemamo zamjenu citavu godinu(proslo 100 igrača kroz klub za godinu dana), uigravamo ekipu s njim.
Zbog cega ??
Kako ce nam pomoci njegova zamjena u Evropi, a eto kao ne moze u ovom sabanluku ? 6 mjeseci cemo gledati baletana na terenu. Bas ce rizikovati povredu, hoce sigurno. Ko sto je i produzio. Uhvatili se nekog profesionalizma ko da igra za havu, a Ivana na klupu tjerali sto se ofarbao(odnos prema klubu isti).
@minjore
Ti bi dao platio igraca 1 mil eura, a mozes ga uzeti za 400k eura ? Ima li logike ?