Tvoje NE ucinilo te legendom!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Oko 27 hiljada bruto bi nas kostao Miro, koliko sam ja cuoavlami97 je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 1:55 pmMožda bi i mi za Sammira našli tu lovuJaozinho22 je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 1:39 pmMa brTe ima i tu šuplje čuj ne bi mogao ispuniti nijedan klub iz regiona a Dinamo Sammiru dao milion evra godišnje. Puno se počelo supljirat i po tim saopćenjima.Brkoo je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 1:24 pm@Ajzea, Tokom pregovora, menadzer Stevanovica, Menaf Kodro ni u jednon momentu nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogucnostima Kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub iz BiH, a vjerovatno i u regiji.
Sa druge strane, da je igrac htio da ostane ostao bi..
Ne vidim svoj avatar?
Miro je ispao nekorektan i to je ono jedino sto je istina. On treba da bude zahvalan Zelji, a ne Zeljo njemu, a meni je Zeljo najveci i zato Miro ispao si ckapi.storm_raider je napisao/la:Ne moze on korigovati zahtjeve, bez dozvole igraca.
LARS1921 je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 1:47 pmyebo te svetac svecev ako je tacno, ako nije sinana zapalit
Hrvatski internacionalac Ivan Crnov, napustio je današnji trening Željezničara zbog povrede.
Kako saznaje portal “hehe.ba”, Crnov je pretrpio povredu kolateralnih ligamenata koljena zbog čega će propustiti ostatak sezone.
Crnov je podsjetimo, u januaru stigao u Željezničar i za tim Slavka Petrovića trebao je predstavljati pojačanje.
Bravo majstoresergejevic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 2:23 pmZeljo ce igrati lopte i poslije Stevanovica. Ostalo je manje bitno. Treba se potruditi da igramo sto bolje i da se ne zamaramo previse stvarima na koje ne mozemo nikako uticati. Igrali su ovdje i bolji igraci, ali i oni koje uopste ne treba porediti s ovim danasnjim. Igrali i otisli, a Zeljo je nastavio. Mi imamo svoj cilj i svako ko moze pomoci da se isti ostvari je dobro dosao. Isto vrijedi i za sve ostale igrace, ako misle da mogu vise i bolje i ako im je toliko lose ovdje da cekaju prvu priliku da se ispale onda nisu nikada ni trebali obuci ovaj dres. Ja pamtim neke, kako ljudske, tako i igracke velicine tako da imam pravo ovo napisati. Napravili smo igraca koji je bio medju najboljim u svijetu, koji je igrao s Peleom i Euzebijom za reprezentaciju svijeta, a opet je davao sve od sebe na svakoj utakmici za ovaj klub. Ostao je uz ovaj klub, uvijek se vracao i sve dok mu je srce kucalo zivio je za Zelju. Takvi ljudi zasluzuju da se tuguje za njima i da se spominju danima. Neki ce trcati za parama, ali se nece imati gdje vracati. Rekao bih da nema para koje mogu kupiti ljubav i postovanje naroda. Zato ucinimo sve da se napravi posebno mjesto u nasem domu za ljude poput Skije, Bukala, Mise, Ivice, Mese,Katane, Dzilde, Mirze...Spisak je ogroman i tesko je sve nabrojati, ali to su ljudi koji zasluzuju da ih se stavi ispred svih ostalih i da svako dobro zna gdje je dosao i da ne moze svako nositi ovaj dres. Nekome je danas ispod casti igrati za Zelju i dok to ne promjenimo necemo napraviti nista ozbijno. Svaka velika Zeljina generacija je izgradjena na temeljima ljubavi, vodili su ovaj klub i igrali oni koji su tu ponikli i oni kojima je bio san da obuku Zeljin dres. Nista nije slucajno.
sergejevic je napisao/la:Zeljo ce igrati lopte i poslije Stevanovica. Ostalo je manje bitno. Treba se potruditi da igramo sto bolje i da se ne zamaramo previse stvarima na koje ne mozemo nikako uticati. Igrali su ovdje i bolji igraci, ali i oni koje uopste ne treba porediti s ovim danasnjim. Igrali i otisli, a Zeljo je nastavio. Mi imamo svoj cilj i svako ko moze pomoci da se isti ostvari je dobro dosao. Isto vrijedi i za sve ostale igrace, ako misle da mogu vise i bolje i ako im je toliko lose ovdje da cekaju prvu priliku da se ispale onda nisu nikada ni trebali obuci ovaj dres. Ja pamtim neke, kako ljudske, tako i igracke velicine tako da imam pravo ovo napisati. Napravili smo igraca koji je bio medju najboljim u svijetu, koji je igrao s Peleom i Euzebijom za reprezentaciju svijeta, a opet je davao sve od sebe na svakoj utakmici za ovaj klub. Ostao je uz ovaj klub, uvijek se vracao i sve dok mu je srce kucalo zivio je za Zelju. Takvi ljudi zasluzuju da se tuguje za njima i da se spominju danima. Neki ce trcati za parama, ali se nece imati gdje vracati. Rekao bih da nema para koje mogu kupiti ljubav i postovanje naroda. Zato ucinimo sve da se napravi posebno mjesto u nasem domu za ljude poput Skije, Bukala, Mise, Ivice, Mese,Katane, Dzilde, Mirze...Spisak je ogroman i tesko je sve nabrojati, ali to su ljudi koji zasluzuju da ih se stavi ispred svih ostalih i da svako dobro zna gdje je dosao i da ne moze svako nositi ovaj dres. Nekome je danas ispod casti igrati za Zelju i dok to ne promjenimo necemo napraviti nista ozbijno. Svaka velika Zeljina generacija je izgradjena na temeljima ljubavi, vodili su ovaj klub i igrali oni koji su tu ponikli i oni kojima je bio san da obuku Zeljin dres. Nista nije slucajno.
Svaka čast majstore!sergejevic je napisao/la:Zeljo ce igrati lopte i poslije Stevanovica. Ostalo je manje bitno. Treba se potruditi da igramo sto bolje i da se ne zamaramo previse stvarima na koje ne mozemo nikako uticati. Igrali su ovdje i bolji igraci, ali i oni koje uopste ne treba porediti s ovim danasnjim. Igrali i otisli, a Zeljo je nastavio. Mi imamo svoj cilj i svako ko moze pomoci da se isti ostvari je dobro dosao. Isto vrijedi i za sve ostale igrace, ako misle da mogu vise i bolje i ako im je toliko lose ovdje da cekaju prvu priliku da se ispale onda nisu nikada ni trebali obuci ovaj dres. Ja pamtim neke, kako ljudske, tako i igracke velicine tako da imam pravo ovo napisati. Napravili smo igraca koji je bio medju najboljim u svijetu, koji je igrao s Peleom i Euzebijom za reprezentaciju svijeta, a opet je davao sve od sebe na svakoj utakmici za ovaj klub. Ostao je uz ovaj klub, uvijek se vracao i sve dok mu je srce kucalo zivio je za Zelju. Takvi ljudi zasluzuju da se tuguje za njima i da se spominju danima. Neki ce trcati za parama, ali se nece imati gdje vracati. Rekao bih da nema para koje mogu kupiti ljubav i postovanje naroda. Zato ucinimo sve da se napravi posebno mjesto u nasem domu za ljude poput Skije, Bukala, Mise, Ivice, Mese,Katane, Dzilde, Mirze...Spisak je ogroman i tesko je sve nabrojati, ali to su ljudi koji zasluzuju da ih se stavi ispred svih ostalih i da svako dobro zna gdje je dosao i da ne moze svako nositi ovaj dres. Nekome je danas ispod casti igrati za Zelju i dok to ne promjenimo necemo napraviti nista ozbijno. Svaka velika Zeljina generacija je izgradjena na temeljima ljubavi, vodili su ovaj klub i igrali oni koji su tu ponikli i oni kojima je bio san da obuku Zeljin dres. Nista nije slucajno.
Što se Mujagića tiče, žao mi je što klub gubi mladog igrača iz svog pogona i igrača od kojeg se moglo zaraditi, ali u isto vrijeme imam osjećaj da bi previše čekali na njega i na njegovu afirrmaciju. Ne može on biti prvi izbor nikako jer još nije taj nivo, a ne vjerujem da bi mnogo značilo i koristilo da je druga ili treća opcija. Ne treba zaboraviti ni Beganovića.ceze je napisao/la: ↑uto nov 29, 2016 1:55 pmStevanović, Zahirović, Lendrić (igrom slučaja) i njima slični su u Želji prolazni igrači, igrači koji su došli da podignu formu, odigraju dobro, skrenu pozornost klubova na sebe i odu dalje. Njihov doprinos je prvenstveno i najviše igrački, pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva na terenu, sve iznad toga (moguća prodaja) je samo bonus i to je tako, nije tu kriv ni klub, ni Stevanović, već je situacija takva, nema to veze sa ambicijama ili statusom kluba.
Ako Stevanović ne produži i ode ne može se ništa zamjeriti ni njemu ni klubu. Isto vrijedi za sve igrače takvog profila.
Said Sklon Sam Alkoholu Husejinović je bio također "mrtav" igrač, ali nije htio potpisati za Dinamo, dok nije iskamčio 50 milja eura za komšije. Mi smo od Mire napravili MIT, a momak je tu tek godinu dana i na kraju krajeva nije ispunio zadane ciljeve, kao ni ostali igrači za prošlu sezonu - izlazak u Evropu. Miro je profesionalac i tako se ponaša. Željo mu je dao mnogo, a on nama bar do sada ništa. Ako do kraja sezone sa njim izborimo Evropu, uz njegove standardno dobre igre - alahimanet, hvala i prijatno. Ispunio si CILJ (na popravnom).Veteran je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 2:37 pmSve se slažem cijenjeni kolega, međutim ta vremena su istorija. Danas šupčić od 17 godina neće da potpiše ugovor, nema strpljenja da čeka svoje vrijeme i ne želi da se bori za poziciju u ekipi.I nije samo jedan takav, više je njih, omladinaca koji od malih nogu tope znojem Željin dres, ali ljubav ispari iste sekunde kada ih neko na probu zovne, ili neku šušku ponudi. Miris novčića je od svake ljubavi jači....na žalost...
![]()
![]()
![]()