Nikolic i tamo dovodi igrace izgleda.ChWilla je napisao/la:ma budale u tom juventusu, dale 23 miliona a mogle dobiti boljeg igrača za 1-2. neuređen im sportski segment.
Po ustaljenoj proceduri preko jutu... I menadžeri se umiješali...storm_raider je napisao/la:Nikolic i tamo dovodi igrace izgleda.ChWilla je napisao/la:ma budale u tom juventusu, dale 23 miliona a mogle dobiti boljeg igrača za 1-2. neuređen im sportski segment.
Otjerali legende juventusa iz kluba.Grbavica je napisao/la:Po ustaljenoj proceduri preko jutu... I menadžeri se umiješali...storm_raider je napisao/la:Nikolic i tamo dovodi igrace izgleda.ChWilla je napisao/la:ma budale u tom juventusu, dale 23 miliona a mogle dobiti boljeg igrača za 1-2. neuređen im sportski segment.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uz koje pojacanje i dobre pripreme ne sumnjam da cemo izboriti ligu za prvaka.Željezničar:
Krupa (u gostima)
Mladost (kući)
Metalleghe (u gostima)
Radnik (kući)
Oprosti, ali sam primjetio da ljudi dijelu sve i svašta, pa sam konto da možda ima nekih koji su zainteresovani. Nije bilo namjere da provočiram ili da "trolujem" kako se kaže. Ali moram dodati da su ljudi ovdje dosta neprijatni, sad nežnam jel se radi o nekom društvu na tribini, pa sam ja slučajno upo tu između, ali inače nije češto da uletis negdje na fudbalskom forumu pa te ljudi krenu vrijeđati što upitaš neko pitanje jer nisi u toku.AsharaK je napisao/la:Mozes druze podrzavat koga ti hoces, al ovo je tema FK Zeljeznicar. Takve stvari mozes naprimjer na premijer liga, opcenito i slicno.
Ono je bila zezancija drug, nikakvo vrijedjanje, malo si pogresno protumacio.augustbraun21 je napisao/la:Oprosti, ali sam primjetio da ljudi dijelu sve i svašta, pa sam konto da možda ima nekih koji su zainteresovani. Nije bilo namjere da provočiram ili da "trolujem" kako se kaže. Ali moram dodati da su ljudi ovdje dosta neprijatni, sad nežnam jel se radi o nekom društvu na tribini, pa sam ja slučajno upo tu između, ali inače nije češto da uletis negdje na fudbalskom forumu pa te ljudi krenu vrijeđati što upitaš neko pitanje jer nisi u toku.AsharaK je napisao/la:Mozes druze podrzavat koga ti hoces, al ovo je tema FK Zeljeznicar. Takve stvari mozes naprimjer na premijer liga, opcenito i slicno.
Duljevića sam spomenuo kad su igrali protiv Jajčane i sad, jer ga je jedan lik spomenuo, pa sam ja odgovorio na njegov post.igla je napisao/la:Jarane, svaki post na ovoj temi ti je vezan za FK Sarajevo. Meni naprimjer ne smeta tvoja diskusija, mogli bi diskutovati, ali ne na ovoj temi. To ni ja ne želim da čitam ovdje, dakle uđem na ovu temu da pročitam nešto vezano za naš klub, a ne da li je Duljević dokazan ili nije. Ta diskusija je zanimljiva, ali nije za ove teme.
Može screenshot?Leon_Professional je napisao/la:Jao komentara na Stevinoj slici ahahah
Lendra im zabiberio posteno.
Sent from my ALE-L21
Lekovic,Adilovic,Lelic,Letic ili Subic.Elegant je napisao/la:Zna li se o kojem igracu prica Petrovic da bi mogao biti zavrsen ove sedmice ?
Ma dobro to, ali kad krene linčanje na jednu osobu samo što nema iste mišle, to postane malo neprijatno. Npr. u vezu Pjace, zovu me neki jutub skaut kad sam gledao skoro sve Dinamove utakmice prošle sezone zbog Armina. Siguran sam da pola ih nije ni čulo za Pjacu prije EPa. A ko je pratio te utakmice zna da lik nije toliko poseban koliko ti isti stručnjaći tvrdu. Allen na primjer je imao strašan EP za Velš pa eno ga sad u Stoku.AsharaK je napisao/la:Ono je bila zezancija drug, nikakvo vrijedjanje, malo si pogresno protumacio.augustbraun21 je napisao/la:Oprosti, ali sam primjetio da ljudi dijelu sve i svašta, pa sam konto da možda ima nekih koji su zainteresovani. Nije bilo namjere da provočiram ili da "trolujem" kako se kaže. Ali moram dodati da su ljudi ovdje dosta neprijatni, sad nežnam jel se radi o nekom društvu na tribini, pa sam ja slučajno upo tu između, ali inače nije češto da uletis negdje na fudbalskom forumu pa te ljudi krenu vrijeđati što upitaš neko pitanje jer nisi u toku.AsharaK je napisao/la:Mozes druze podrzavat koga ti hoces, al ovo je tema FK Zeljeznicar. Takve stvari mozes naprimjer na premijer liga, opcenito i slicno.