Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 1:41 pm

Mozes druze podrzavat koga ti hoces, al ovo je tema FK Zeljeznicar. Takve stvari mozes naprimjer na premijer liga, opcenito i slicno.
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:44 pm

ChWilla je napisao/la:ma budale u tom juventusu, dale 23 miliona a mogle dobiti boljeg igrača za 1-2. neuređen im sportski segment.
Nikolic i tamo dovodi igrace izgleda.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:46 pm

Samo da ne padne jaci snijeg do subote, sto zbog terena sto zbog juga da nam ne zatvore tribinu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:49 pm

storm_raider je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ma budale u tom juventusu, dale 23 miliona a mogle dobiti boljeg igrača za 1-2. neuređen im sportski segment.
Po ustaljenoj proceduri preko jutu... I menadžeri se umiješali...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:50 pm

Grbavica je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Po ustaljenoj proceduri preko jutu... I menadžeri se umiješali...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Otjerali legende juventusa iz kluba.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Republika
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:51 pm

Liga 12: Pogledajte raspored vodećih timova do kraja prvog dijela prvenstva

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/liga ... stva/71705" target="_blank

ceze
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:55 pm

Stevanović, Zahirović, Lendrić (igrom slučaja) i njima slični su u Želji prolazni igrači, igrači koji su došli da podignu formu, odigraju dobro, skrenu pozornost klubova na sebe i odu dalje. Njihov doprinos je prvenstveno i najviše igrački, pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva na terenu, sve iznad toga (moguća prodaja) je samo bonus i to je tako, nije tu kriv ni klub, ni Stevanović, već je situacija takva, nema to veze sa ambicijama ili statusom kluba.

Ako Stevanović ne produži i ode ne može se ništa zamjeriti ni njemu ni klubu. Isto vrijedi za sve igrače takvog profila.

vrbanjusa
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:56 pm

Sa svim pobjedama do kraja regularnog prvenstva mogli bi u ligu za prvaka ući poravnati sa Zrinjskim :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:57 pm

Željezničar:

Krupa (u gostima)
Mladost (kući)
Metalleghe (u gostima)
Radnik (kući)
Uz koje pojacanje i dobre pripreme ne sumnjam da cemo izboriti ligu za prvaka.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u uto nov 29, 2016 1:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:57 pm

"Dolaskom Zajka Zebe pokrivena je jedna od pozicija na kojima nam je trebalo pojačanje, a ostale su još tri. Nadam se da će jedan transfer biti završen ove sedmice, a ostali na vrijeme da budemo spremi za početak drugog dijela sezone. Želimo postaviti temeljac respektabilne ekipe koja će u sljedećoj sezoni pokazati svoje pravo lice", rekao je Beograđanin.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/petrov ... ook+status" target="_blank

augustbraun21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 1:58 pm

AsharaK je napisao/la:Mozes druze podrzavat koga ti hoces, al ovo je tema FK Zeljeznicar. Takve stvari mozes naprimjer na premijer liga, opcenito i slicno.
Oprosti, ali sam primjetio da ljudi dijelu sve i svašta, pa sam konto da možda ima nekih koji su zainteresovani. Nije bilo namjere da provočiram ili da "trolujem" kako se kaže. Ali moram dodati da su ljudi ovdje dosta neprijatni, sad nežnam jel se radi o nekom društvu na tribini, pa sam ja slučajno upo tu između, ali inače nije češto da uletis negdje na fudbalskom forumu pa te ljudi krenu vrijeđati što upitaš neko pitanje jer nisi u toku.

igla
Kontakt:

uto nov 29, 2016 2:00 pm

Jarane, svaki post na ovoj temi ti je vezan za FK Sarajevo. Meni naprimjer ne smeta tvoja diskusija, mogli bi diskutovati, ali ne na ovoj temi. To ni ja ne želim da čitam ovdje, dakle uđem na ovu temu da pročitam nešto vezano za naš klub, a ne da li je Duljević dokazan ili nije. Ta diskusija je zanimljiva, ali nije za ove teme.

Leon_Professional
Kontakt:

uto nov 29, 2016 2:01 pm

Jao komentara na Stevinoj slici ahahah
Lendra im zabiberio posteno.

Sent from my ALE-L21

Elegant
Kontakt:

uto nov 29, 2016 2:03 pm

Zna li se o kojem igracu prica Petrovic da bi mogao biti zavrsen ove sedmice ?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 29, 2016 2:05 pm

augustbraun21 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Mozes druze podrzavat koga ti hoces, al ovo je tema FK Zeljeznicar. Takve stvari mozes naprimjer na premijer liga, opcenito i slicno.
Oprosti, ali sam primjetio da ljudi dijelu sve i svašta, pa sam konto da možda ima nekih koji su zainteresovani. Nije bilo namjere da provočiram ili da "trolujem" kako se kaže. Ali moram dodati da su ljudi ovdje dosta neprijatni, sad nežnam jel se radi o nekom društvu na tribini, pa sam ja slučajno upo tu između, ali inače nije češto da uletis negdje na fudbalskom forumu pa te ljudi krenu vrijeđati što upitaš neko pitanje jer nisi u toku.
Ono je bila zezancija drug, nikakvo vrijedjanje, malo si pogresno protumacio.
Željezničar ante portas !

augustbraun21
Kontakt:

uto nov 29, 2016 2:05 pm

igla je napisao/la:Jarane, svaki post na ovoj temi ti je vezan za FK Sarajevo. Meni naprimjer ne smeta tvoja diskusija, mogli bi diskutovati, ali ne na ovoj temi. To ni ja ne želim da čitam ovdje, dakle uđem na ovu temu da pročitam nešto vezano za naš klub, a ne da li je Duljević dokazan ili nije. Ta diskusija je zanimljiva, ali nije za ove teme.
Duljevića sam spomenuo kad su igrali protiv Jajčane i sad, jer ga je jedan lik spomenuo, pa sam ja odgovorio na njegov post.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto nov 29, 2016 2:07 pm

Leon_Professional je napisao/la:Jao komentara na Stevinoj slici ahahah
Lendra im zabiberio posteno.

Sent from my ALE-L21
Može screenshot?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Jaozinho22

uto nov 29, 2016 2:13 pm

Elegant je napisao/la:Zna li se o kojem igracu prica Petrovic da bi mogao biti zavrsen ove sedmice ?
Lekovic,Adilovic,Lelic,Letic ili Subic. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

augustbraun21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 2:16 pm

AsharaK je napisao/la:
augustbraun21 je napisao/la:
Ono je bila zezancija drug, nikakvo vrijedjanje, malo si pogresno protumacio.
Ma dobro to, ali kad krene linčanje na jednu osobu samo što nema iste mišle, to postane malo neprijatno. Npr. u vezu Pjace, zovu me neki jutub skaut kad sam gledao skoro sve Dinamove utakmice prošle sezone zbog Armina. Siguran sam da pola ih nije ni čulo za Pjacu prije EPa. A ko je pratio te utakmice zna da lik nije toliko poseban koliko ti isti stručnjaći tvrdu. Allen na primjer je imao strašan EP za Velš pa eno ga sad u Stoku.

LARSSON
Kontakt:

uto nov 29, 2016 2:18 pm

jes, a kadusic je bolji od alvesa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava