Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 30, 2018 8:15 pm

Kako sam cuo Oda je samo privremeno tu dol se ne madke rijesenje.Ja bi dao njemu dok moze neka gura, iskreno nikakvoh ocekivanja pretjeranih nemam,neka gura djecu 2,3 mjesto ja zadivoljan.
A ova uprava ako vec jednom ne stane bagri u kraj i ne stanu iza trenera neka se kupe.
Jug nikad gori nije bio...

cikazubo
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:21 pm

zeljeznicka21 je napisao/la:
pon jul 30, 2018 8:13 pm
cikazubo je napisao/la:
pon jul 30, 2018 8:10 pm
zeljeznicka21 je napisao/la:
pon jul 30, 2018 8:06 pm
ne znam cemu tolika euforija, ne treba zabraviti da je Oda jedan od najzasluznijih za tabelarno najneuspjesniju sezonu i zadnjih 8 godina, cini mi se da je u prvih 7 kola te sezone imao 8 bodova, ili nesto tako slicno, uglavnom katastrofalna je situacija bila, ali eto nadamo se, puna podrska Odi !
Nismo bili realni, pogledat kadar, stadion, uslove, utakmice bez navijanja, sve je bilo kao u losem snu, pogledat presicu nakon Slobode i sve je jasno, nepravda je ucinjena prema Odi, a gospodin nikad nije okrenuo oedja klubu i evo ga opet danas, samo sto ima sve sto tada nije imao, i sto je najbitnije mislim da nema covjeka koji ne posrzava ovaj potez, cika Oda ce nas ujediniti sve.
daleko od toga da ne podrzavam, definitivno najbolji izbor poslije Amara, ali treba malo spustiti loptu na zemlju, imao je on i tad problema sa ekipom koja je bila "pick.astija" od ove, nadam se da ce uspjeti uspostaviti autoritet i ovu polusezone nekako izgurat, a onda poslije priprema na polusezoni juris po titulu
Trebamo svi zajedno raditi na tome, tu presudnu ulogu imaju predjsednik i navijaci.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:25 pm

LARSSON je napisao/la:
pon jul 30, 2018 8:14 pm

Ok nek sam fulao poentu.

Za mene polovnjak nije ni Pavić ni Arežina. Vranješ manje više ali on još može biti negdje koristan.
E vidis tu se razilazimo u misljenjima.Za mene su to ober polovnjaci.Arezina je igrac koji je vec tjeran iz jednog kluba zbog nedsicipline,a i vec je nekoliko godina u nasoj ligi gdje mu karijera ide silaznom putanjom.Nadalje,njegov stil igre je stil koji se igrao prije ravno 30 godina.Decko NE MOZE da trci!Bez toga ne moze odigrati ni presing,ne moze oduzeti loptu niti bilo koji drugi kur.ac.Pavic,solidan decko,ali lik protiv Apollona nakon 2 sprinta ne moze da dise.Gledam ga svojim ocima.Bori se on,ali ne moze.
Jesu li to igraci koji nama trebaju biti pojacanja?Nisu!
Prema tome,koji ce nam ku.rac? Ili dovedi nekog ko ce to zaista biti ili guraj nase juniore,dok to ne bude moguce.
Neko ce sad reci,ali djeca grijese,sinoc kiksa Sehic,gubicemo i sl,a ja cu pitati,jel to ne gubimo sa ovim "pojacanjima" koja nemaju nikakvu perspektivu!?
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

ChWilla
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:28 pm

ja ne bi nikad nikome dao 25 hiljada a da je sljedeća najveća plata osam ili deset. ni da se može. mi ni ovako ne možemo mahalaštinu da izbacimo, a ne sa tim. takvih igrača treba najmanje tri-četiri da bi stvarno došli do izražaja.
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:29 pm

YEBAT CEMO APOLLONA
1987

kvalitet
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:32 pm

Lošiji Željo od ovog današnjeg je protiv Standarda na Koševu u pojedinim trenucima izgledao kao Barcelona (nikad neću zaboraviti one trenutke kad je svih njihovih 10 igrača bilo 30 metara od gola), a ovaj današnji koji je, realno, igrački jači, je protiv Apollona imao jednu dobru šansu (koja je pretvorena u gol) i neki loš šut s distance. Meni imenovanje Odovića budi neke lijepe uspomene i daje mi neku nadu. Možda sam lud ili kad je riječ o Želji ne želim misliti loše, ali tako je. Sretno Oda profesore, ako ti sad daju nogu zbog nekoliko kikseva od mene će čuti "UPRAVA NAPOLJE". Samo mi nije jasna jedna stvar, pa ako neko zna neka kaže. Na treninzima su ljudi govorili (a i ovdje je nekoliko puta spomenuto) da je Oda bolestan. Kad god sam ga vidio, meni je izgledao isto, nije mi ličio na nekog bolesnog čovjeka. Eh, sad, jel sve ok s njegovim zdravljem? Ako jeste, pa što smo uopće dovodili Krčmu, što nismo odmah Odu stavili?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
pon jul 30, 2018 8:28 pm
ja ne bi nikad nikome dao 25 hiljada a da je sljedeća najveća plata osam ili deset. ni da se može. mi ni ovako ne možemo mahalaštinu da izbacimo, a ne sa tim. takvih igrača treba najmanje tri-četiri da bi stvarno došli do izražaja.
E vidis ,tu je caka.2-3 TOP igraca koji su jasna klasa u odnosu na ostale imaju tu platu,a ostali igraci su mladi igraci koji tek trebaju da pokazu da vrijede tu cifru.
Nadalje,ti isti mladi igraci treba da postuju klub i njegovo poslovanje i tu ne bi trebao biti nikakav problem,jer svi,hipoteticki govoreno,imaju 21-22 god.Kraj price.

neroazzuro
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:37 pm

Minjore je napisao/la:
pon jul 30, 2018 6:55 pm
Vas niko nece dirati, a drugi ce da lete. Vi se samo malo vise borite i bice dobro.
29.7.2018. Bilino Polje tribina Sjever
Slobodno nam yebite mater svima kad god vam se ne igra jer vi sve možete, vi ste naši haveri.

Budi Željo
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:38 pm

kvalitet je napisao/la:
Lošiji Željo od ovog današnjeg je protiv Standarda na Koševu u pojedinim trenucima izgledao kao Barcelona (nikad neću zaboraviti one trenutke kad je svih njihovih 10 igrača bilo 30 metara od gola), a ovaj današnji koji je, realno, igrački jači, je protiv Apollona imao jednu dobru šansu (koja je pretvorena u gol) i neki loš šut s distance. Meni imenovanje Odovića budi neke lijepe uspomene i daje mi neku nadu. Možda sam lud ili kad je riječ o Želji ne želim misliti loše, ali tako je. Sretno Oda profesore, ako ti sad daju nogu zbog nekoliko kikseva od mene će čuti "UPRAVA NAPOLJE". Samo mi nije jasna jedna stvar, pa ako neko zna neka kaže. Na treninzima su ljudi govorili (a i ovdje je nekoliko puta spomenuto) da je Oda bolestan. Kad god sam ga vidio, meni je izgledao isto, nije mi ličio na nekog bolesnog čovjeka. Eh, sad, jel sve ok s njegovim zdravljem? Ako jeste, pa što smo uopće dovodili Krčmu, što nismo odmah Odu stavili?
Oda je imao jednu operaciju prostate negdje prije godinu i po mozda. Kad se biralo izmedju njega i Adzema kao Slavnikih naslijednika, odabran je Adzem bas zbog toga. Sad je sve uredu. Barem sa te strane.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

igla
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:39 pm

Radiosarajevo.ba: Koji ste ugovor potpisali?

"Godina plus godina", kazao je Odović u razgovoru za Radiosarajevo.ba.

Nije privremeno.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:41 pm

Fanzi je napisao/la:
pon jul 30, 2018 7:53 pm
Sergejevicu napisi neku :)
On kad napise ostali prestaju
Jer niti se ima sta dodati niti oduzeti. King pisane rijeci
5. - 7. Okt 1992.

Samo Jako
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:43 pm

Al zamisli dobijemo kiprane 😁 kako smo nenormalni nije to ni nemoguce
PODRŠKA!!!

1921.ba
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:44 pm

phpBB [video]

Slobodan Krčmarević je danas na vanrednoj konferenciji za medije podnio ostavku na mjestu šefa struke FK Željezničar. Pogledajte cijelo obraćanje sada već bivšeg trenera Plavih!
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:44 pm

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hare79
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:45 pm

kvalitet je napisao/la:
Zato sto kao narod volimo izmisljati toplu vodu i zato sto su nam bolje crvave kruske iz tudje avlije nego prvoklasne iz nase. To je patoloski poremecaj. Elem, uvjeren sam da ce igra s Odom biti puno gledljivija i uspjesnija i da ce nam ovo biti nauk za ubuduce.

Benjoza
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:47 pm

Kakva smo govna dobro da nas asteroid kakav ne pogodi. ***** ti grob! Fuj fujeva.

mirzza
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:48 pm

Oda sretno ti bilo. Nadam se da ces imati snage odstraniti kancere iz ekipe. Opet su to uradili i treba ih detektovati i rijesiti ih se za sva vremena.
Oda mi budi radost da nema vise ni Bogicevica ni Sinise jer oni nisu igraci koji su po Odinom smeku, od ova dva stopera ce izgraditi dobar tandem, uz Pavica i nadam se afirmaciji Sehica i vecim minutama Hajdara i Sabana.
Mogao bi kao pomocnika uzeti Kokota,

storm_raider
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:50 pm

mirzza je napisao/la:
pon jul 30, 2018 8:48 pm
Oda sretno ti bilo. Nadam se da ces imati snage odstraniti kancere iz ekipe. Opet su to uradili i treba ih detektovati i rijesiti ih se za sva vremena.
Oda mi budi radost da nema vise ni Bogicevica ni Sinise jer oni nisu igraci koji su po Odinom smeku, od ova dva stopera ce izgraditi dobar tandem, uz Pavica i nadam se afirmaciji Sehica i vecim minutama Hajdara i Sabana.
Mogao bi kao pomocnika uzeti Kokota,
pile likes this. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:56 pm

Sta se ovo nesto govori da se Zakaric vraca?Jel nam to malo cudnih desavanja? :roll:

ISB87
Kontakt:

pon jul 30, 2018 8:57 pm

ja sam za to da se odstrane igraci koji su tu duze vrijeme. te neke krtice...

ali sam jos vise da zbog.ode, naseg legendarnog ode i naseg zelje napravimo pozitivnu oricu i isfuramo do kraja. samo zdrava atmosfera oko kluba nam moze donijet zdravu atmosferu u svlacionici.
!!!
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava