maxum1921 je napisao/la: ↑ned jul 22, 2018 9:42 am
IvanOsim je napisao/la: ↑ned jul 22, 2018 1:33 am
Anel danas igrac utakmice. Kakva kretnja, kakva lakoca, ja sam odusevljen. Kakav pas za Zajmovica u 48 minuti za 100% sansu, kako pametan faul za zuti karton. Naprosto briljantna partija Anela, pokrivao mnogo terena, pasovi fantasticni, veliki procenat uspjesnih, cvrst u duelu.
Svi nasi napadi isli na Zajmovica, ubjedivo nas najopasniji igrac, imao flastera sve vrijeme i udvajanje, puno igraca odvukao, dao max i trudio se, veoma dobra utakmica, ponestalo svjezine. Pretracao vise sprinteva od Ivana Filipa i Stojana zajedno. A sprintevi najvise snage oduzimaju.
Vranjes najlosiji na terenu.
Hajdar na vrijeme zamjenjen, spreman za razbijanje napada Apolona zajedno sa Anelom.
Fakat nekad moras povuci granicu sa tim kontrama. Imamo svi oci, a bogami ima nas i koji svaku utakmicu idemo i gledamo. Ja sam bio u situaciju u 25-oj minuti da uletim u teren i Zajimu vaspitni opalim. Jer Krcmarevic je cijelu utakmicu govorio, davao upute. I u jednom trenutku dolazi lopta do Zajima, Pavic protrcava linijom, sam maltene, Krcmarevic se 8 puta dreknuo Pavic, Pavic, a Zajim uradi sve suprotno i izgubi loptu. A takvih situacija je bilo jucer jako mnogo. Bio je jako sebican u pojedinim situacijama, i da nije Zec dao gol Zajim bi bio najveci krivac sto nismo pobijedili. A ovo za trcanje Ivana, Stojana, lafe idi oftamologu ili pocni pratiti badminton.
Nije to kontriranje nego on je formirao misljenje i ne smije odstupiti od njega nikad jer bi mogao ispasti glup. Svi mogu odigrati i dobro i loše to mu još niko nije rekao. Sad je moderno da se kaže vranjes loš a čovjek odigrao odlično, i zalaganjem i igrom bukvalno promjenio odnos snaga na terenu. I gdje ćeš za Zajmovica reći da je odigrao loše ili za Veselinovica koji se sa loptom sastavio nije kako treba a zalaganje nikakvo.
Meni je ovaj Vranjes bas mangup vidio je da komplet ekipa trci da se trudi i njegov odnos prema dresu bio je na tom nivou jer poštuje suigrace.
A Veselinovic shvatim da nije u formi ali nonsalatno gubljenje lopte pred protivnickim golom ja odavno nisam vidio. Evo Rodina niko i ne spominje on je izgubio dvije lopte na boku i iz toga se svašta moglo opasno po nas gol moglo izroditi, ali je momak imao zalaganje pa mu se progleda.
Mada nam treba biti važnije kako je ekipa u cijelosti odigrala koliko su jedni krpili druge , imamo mi dosta toga individualno ali nije bilo ekipe recimo prošle godine i to nas je po meni najviše koštalo.
Zato nam ove treba zajedništvo ekipe, zajednistvo navijača i ekipe nadam se da će Krcmarevic uspjeti da to digne malo na veći nivo vremenom i sam je tražio strpljenje. I da će pojedinim igračima prestati biti važna njihova statistika ispred učinka ekipe.