Ne slazem se sa vama da treba iskusne stavljati protiv apolona. Ja mislim da mora biti jedan od djecaka tu u vezi, e sad dal to bio Saban il Hajdar ne znam.
Treba neko mlad da trci za igracem i da bude "naporan" kao Hare, a i Saban zna fino ustopat igraca i poslat pas, a vazda mu mozes loptu dodati. Mora jedan mladic igrati def.
Ne znam zašto niste zadovoljni, bolje smo igrali nego protiv Narve, čak se nazire neka kombinatorika protiv jebenog GOSKa, nijedna ekipa se protiv njih nece naigrati to garantujem.
Ono što je najbolje danas su bile izmjene, apsolutno pravovremene, fantastično, nešto što ja potenciram vec 2 jebene sezone, ako igrac ne igra dobro, vadi ga majku mu, promijeni formaciju, uradi nešto rezonski, ali to ni Adzem ni Slavko nisu znali.
Vranjes ce ovakav biti uvijek AKO SE PRAVILNO DOZIRA, isto vrijedi i za Bogicevica i sve ostale igrace, samo pravilno doziranje je kljuc uspjeha, rotacija, izmjene i nadam se da ce Krcma nastaviti s ovim.
Lose partije Hajdara i Zajmovica, treba ga stvarno malo ohladiti u ligi, vjerujem da ce mu goditi, sjetimo se Ramovica pocetkom lige za prvaka kada je imao onaj los start i odmorio ga jednu/dvije utakmice i Rama se preporodi.
Ja sam prezadovoljan, greške su bile individualne prirode, pasovi su imali smisla, teren i vrijeme uzasni, malo je jos uvijek rastimano, ali tačno se vidi šta Krčma hoće i čovjek ide na 3-5-2, čim su oba Šehića bili u zapisniku.
Hajmo Apolon mlatnut pa da poludimo