Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kospa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 17, 2018 3:07 pm

Ma ovo do sad sve super, samo bi jos volio Arezina da sleti i neki stoper po mogucnosti i to je to
... Godine života svoga tebi dao sam...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:10 pm

Zašto stoper?
Osmanković, Džindo, Bakrač, Bogičević. Ćubara
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:12 pm

KrajPrice je napisao/la:
ned jun 17, 2018 2:56 pm
KrajPrice je napisao/la:
uto dec 19, 2017 11:16 am
LARS1921 je napisao/la:
uto dec 19, 2017 10:16 am

Zašto?
Zato sto je taraba!
Vratimo se na moj stari post, Mehremicu nazad u Pazaric.
Stize li taj tvoj iz lige petice

LeBlue
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:15 pm

Hajde Arezina u Zelju! Kako bi nam dobro dosao a i mi njemu.

Kospa
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:16 pm

Ma da ne gledam Jadranka... ne mogu vise sviju mi
... Godine života svoga tebi dao sam...

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:22 pm

E čuj zašto štoper..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:23 pm

onako :D
gradi željo boli te *****

LeBlue
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:32 pm

Ne znam da li neko iz marketing dijela kluba citav ovaj forum, ali imam jednu zamjerku. Evo sad da vidim status clanske, kad ispalo da mi je istekla. Ne mogu da razumim sto ne posalju e-mail kad istekne, i da je vrijeme za obnovu kao prosle godine. Vjerujem da ima ljudi koji sami to aktivino ne rade, jer se to samo jednom godisnje radi, i onda je lako zaboraviti, a klub tako gubi clanove. Isto tako mora se vise raditi aktivni marketing da dobijemo nove clanove.

svraka
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:41 pm

LeBlue je napisao/la:
ned jun 17, 2018 3:32 pm
Ne znam da li neko iz marketing dijela kluba citav ovaj forum, ali imam jednu zamjerku. Evo sad da vidim status clanske, kad ispalo da mi je istekla. Ne mogu da razumim sto ne posalju e-mail kad istekne, i da je vrijeme za obnovu kao prosle godine. Vjerujem da ima ljudi koji sami to aktivino ne rade, jer se to samo jednom godisnje radi, i onda je lako zaboraviti, a klub tako gubi clanove. Isto tako mora se vise raditi aktivni marketing da dobijemo nove clanove.
Imaju ovo ljeto desavanja neka u skejt park,traju 93 dana. Prvi mjesec ce biti glavno gledanje sp. Treba tu barem vikendom postaviti stand i prikupljati nove clanove. Za sff isto 2 standa u gradu imati. Naravno ako je to moguce izganjati tj dobiti dozvolu. Konjic je Željin grad,dosta privatnika ulaze dosta iz tog grada u nasu svetinju. Otici jedan dan dole,napraviti prijateljsku i dobiti clanove akciju napraviti. Ima nas dosta, ljudi u klubu trebaju na marketingu poraditi.
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:47 pm

Moze i Zakaric igrat ovako na sp ko Mitrovic i uvaljivat guzove :D
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:55 pm

al' ovo što kostić pokuša u čistoj kontri ne bi ni zeko, ni zajm, ni tiago, ni diata...ovo je pomračenje uma.
gradi željo boli te *****

Valter
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:56 pm

Igrača kojih se je do daljnjeg odrekao Krčmarević (naročito Žerića) kao da sam ja pravio spisak. Žao mi je kao i svima, a vjerujem i Slobodanu što se nije mogao zadržati Graovac. Da li će ovi koji su došli i koji će doći u skladu sa našim finansijskim mogućnostima biti dobra rješenja to ne može niko znati a pogotovo ovi negativci na forumu. Ali to i nije njihov cilj nego stvaranje loše atmosfere oko kluba. Kad se ovdje počne pisati o famoznom Hrasnom i ss.ba isto kao da on (oni) ne egzistira na ovom forumu (neandertalci, vragovi ...) a ko hoće lako će ga (ih) prepoznati po trenutnim nikovima koji se i sad oglašavaju. Ako medju ovim pesimistima postoje oni koji zaista vole Želju bilo bi dobro da svoj pesimizam sad za sad u interesu Želje malo iskontrolišu i ne pišu do daljnjeg a možda da za početak i koju utakmicu u novoj sezoni preskoče.
Za ostale se zna razlog njihovog postojanja. E čuj "do sada sam vas redovno čitao pa odlučih da se i ja prijavim na forum", pa onda za 10 dana 200 postova u početku ko pozitiva a onda kajla. A ima nikova koji su davno registrovani ali nisu aktivirani (tzv. spavači) i odjednom krenu redati post za postom.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Amar927
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:57 pm

Djelmic ove sezone znog povrede odigrao za Celik 11 utakmica ,dao 2 gola uz 3 asistencije..U nasem dresu odigrao 39 utakmica,dao 12 golova i 4 asistencije...bgm fin igrac za nase uslove i zahvalan...on je ucestvovao u akciji kupio je stolicu ...

sajo10
Kontakt:

ned jun 17, 2018 3:57 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jun 17, 2018 3:55 pm
al' ovo što kostić pokuša u čistoj kontri ne bi ni zeko, ni zajm, ni tiago, ni diata...ovo je pomračenje uma.
A sta tek reci za ovog panja Matica

exbabilon
Kontakt:

ned jun 17, 2018 4:02 pm

Ma ima to oko Djelmica da je guzicom vrata zatvorio u Zelji sto je meni @storm vec govorio, ali da je solidan igrac za rotacije, to jeste. Lupam povrijedi ti se krilo, nece niko rec a u pm sad mora Djelmic uci. Igraci poput njega i Veselinovica bi uvijek drzali budim one koji su u prvih 11 na tim pozicijama, a u isto vrijeme uzeli neku minutazu i tako ih rasteretili.

sejo
Kontakt:

ned jun 17, 2018 4:06 pm

Ma kakav Djelmic ljudi, dosta vise sa ovim povratnicima

avlami97
Kontakt:

ned jun 17, 2018 4:09 pm

Valter je napisao/la:
ned jun 17, 2018 3:56 pm
Igrača kojih se je do daljnjeg odrekao Krčmarević (naročito Žerića) kao da sam ja pravio spisak. Žao mi je kao i svima, a vjerujem i Slobodanu što se nije mogao zadržati Graovac. Da li će ovi koji su došli i koji će doći u skladu sa našim finansijskim mogućnostima biti dobra rješenja to ne može niko znati a pogotovo ovi negativci na forumu. Ali to i nije njihov cilj nego stvaranje loše atmosfere oko kluba. Kad se ovdje počne pisati o famoznom Hrasnom i ss.ba isto kao da on (oni) ne egzistira na ovom forumu (neandertalci, vragovi ...) a ko hoće lako će ga (ih) prepoznati po trenutnim nikovima koji se i sad oglašavaju. Ako medju ovim pesimistima postoje oni koji zaista vole Želju bilo bi dobro da svoj pesimizam sad za sad u interesu Želje malo iskontrolišu i ne pišu do daljnjeg a možda da za početak i koju utakmicu u novoj sezoni preskoče.
Za ostale se zna razlog njihovog postojanja. E čuj "do sada sam vas redovno čitao pa odlučih da se i ja prijavim na forum", pa onda za 10 dana 200 postova u početku ko pozitiva a onda kajla. A ima nikova koji su davno registrovani ali nisu aktivirani (tzv. spavači) i odjednom krenu redati post za postom.
:palacgore:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

alombardo
Kontakt:

ned jun 17, 2018 4:12 pm

Moze delma

svraka
Kontakt:

ned jun 17, 2018 4:15 pm

Dobro je sto je Krcma ovo skratio da ne moramo gledati sastav za Želju B. Nema nas dovoljno😁
Forza 1921!

Oda majstore!

sastrane

ned jun 17, 2018 4:15 pm

Svaka cast Krcmi na ovim potezima. Ko dolazi da se manekenise vozdra ima federalna. Kako ce to na kraju izgledati i ispasti svi pravi navijaci se nadaju najboljem. U Zebu polazem isto velika ocekivanja po pitanju tih bojkota i glupiranja igraca pojedinih.. ne moze Sloba sve to pofatati. Ja sam i vise nego optimistican.
Vidim ovdje strucnjaci najveci na dunjaluku znaci spominju i smaraju se bezveze 3 4 5, 3 5 2. Sta vi znate bolan, vi da znate bili bi treneri a ne za tastaturom. Ovo iz najbolje namjere pisem.. kaze pa forum imam pravo misljenja. Ma nemas jarane suti i podrzi ako hoces pomoci sta kritikujes i glumis koji q.
Nije bitna 3 5 2, 3879373. Bitno je da se dres natopi znojem nije ovo Bundes liga. Strucnjaci. Ovdje na klasicnu borbenost i brzinu mozes uzeti bruku bodova. Da ne spominjem neke takticke zamisli. Strucnjaci

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava