ned jun 17, 2018 3:56 pm
Igrača kojih se je do daljnjeg odrekao Krčmarević (naročito Žerića) kao da sam ja pravio spisak. Žao mi je kao i svima, a vjerujem i Slobodanu što se nije mogao zadržati Graovac. Da li će ovi koji su došli i koji će doći u skladu sa našim finansijskim mogućnostima biti dobra rješenja to ne može niko znati a pogotovo ovi negativci na forumu. Ali to i nije njihov cilj nego stvaranje loše atmosfere oko kluba. Kad se ovdje počne pisati o famoznom Hrasnom i ss.ba isto kao da on (oni) ne egzistira na ovom forumu (neandertalci, vragovi ...) a ko hoće lako će ga (ih) prepoznati po trenutnim nikovima koji se i sad oglašavaju. Ako medju ovim pesimistima postoje oni koji zaista vole Želju bilo bi dobro da svoj pesimizam sad za sad u interesu Želje malo iskontrolišu i ne pišu do daljnjeg a možda da za početak i koju utakmicu u novoj sezoni preskoče.
Za ostale se zna razlog njihovog postojanja. E čuj "do sada sam vas redovno čitao pa odlučih da se i ja prijavim na forum", pa onda za 10 dana 200 postova u početku ko pozitiva a onda kajla. A ima nikova koji su davno registrovani ali nisu aktivirani (tzv. spavači) i odjednom krenu redati post za postom.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.
Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.