Ne znam za tog Arezinu, meni hadzija rekao da nema nista od njeg

Velic je dobar ali mu fali malo mase, recimo u duelu ne bi imao sanse.
99% ništa od njega, prema onome što znam, preskup za nas.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 9:01 pmNemojte me uzeti za 100% ali evo kazu Arezina zavrsen.
Neznam vala.. moje neke informacije govore da ceka neki poziv iz inostranstva ali da bi trebao kod nas.. Ako ja lazem, laze i moj izvor.AdmirA je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 9:48 pm99% ništa od njega, prema onome što znam, preskup za nas.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 9:01 pmNemojte me uzeti za 100% ali evo kazu Arezina zavrsen.![]()
Ja sam samo prenio sta sam cuo maloprije, momak ima jednu ponudu ali nije to to sto je zamislio jer mu se nudi ugovor na godinu. Sa nasim je kazu dogovorio i da ce se znati za par dana sve.sajo10 je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 9:50 pmNeznam vala.. moje neke informacije govore da ceka neki poziv iz inostranstva ali da bi trebao kod nas.. Ako ja lazem, laze i moj izvor.AdmirA je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 9:48 pm99% ništa od njega, prema onome što znam, preskup za nas.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 9:01 pmNemojte me uzeti za 100% ali evo kazu Arezina zavrsen.![]()
Ima li jos ko sa nekim informacijama?