pon maj 28, 2018 12:38 pm
necu se sloziti sa vecinom.
ovakav nacin rada postaje smijesan i u ocima onih koji, poput mene, imaju veliko strpljenje i ogromno razumijevanje. a ponesto i znaju.
ovo ne vodi nigdje. skrivanje iza nekih izmisljenih pozicija, ljudi, obaveza... sta nam to moze donijeti dobro?!?
nikakvu viziju razvoja famoznog sportskog segmenta ja ovdje i dalje ne vidim ma koliko se trudio i zelio da je vidim....
vrtimo se u krug gubeci i vrijeme i novac.
ako vec nemamo pare, uslove, strpljenje ili srecu za dobrog trenera na duze staze, a nemamo, onda moramo imati sportskog direktora/radnika koji ZNA ZNANJE i koji ce biti cuvar vizije i pravca razvoja sportskog segmenta bez obzira na ceste smjene trenera. mi niti imamo viziju niti njenog cuvara. bar ne sa kvalifikacijama potrebnim za to. uz duzno postovanje Senad to ne moze, ne treba i ne smije biti. takodjer, taj posao ne moze, ne treba i ne smije biti povjeren skautu po sistematizaciji. da ne govorimo o povredi Statuta koji jasno kaze da SDa moramo imati.
da se razumijemo. nemam problem sa Mirsadom. naprotiv. takvi nam trebaju. kamo srece da u klubu imamo desetak takvih.
ja imam problem sa sistematizacijom pozicija i nepostojanjem vizije razvoja.
ovaj brod mora imati dva kapetana. jedan za "makinu" a drugi za "kurs".
u protivnom, vjetar i valovi ce nas nasukati na obalu. pitanje je vremena.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!