Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 14, 2018 8:14 am

Protiv pitara izvesti isti sastav kao protiv Krupe u Kupu, samo Projica ubaciti na lijevog beka. Nadam se da se Zajmovic oporavio. Jedina dilema mi je Hajdar ili Vranješ. Na Hajdaru se vidi da je potrosen. Mozda Saban.

Znači; Veca - Graovac, Kemo, Bogi, Projic - Blagi, Vranješ/Saban/Hajdar - Zaka, Sinan, Zajmovic - Ubiparip

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:19 am

derbi se može dobiti ako se izađe agresivno kao protiv zrinjskog. tu smo utakmicu trebali dobiti usprkos nedostatku sistema i poretka.

a meni nije svejedno bogami.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:23 am

ili protiv krupe u kupu. ni to nisu briljantne utakmice, ništa to nije željo kakav bi trebao biti, ali je dokaz da ni u odsustvu sistema ne mora biti korzo u kaznenom prostoru kao u nekim drugim utakmicama.
gradi željo boli te *****

igla
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:27 am

Jbt zivot, uzeli smo trofej, a Sarajevo koje je ispalo iz svih utrka čim je počelo je bolje atmosferom od nas.

cikazubo
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:33 am

Sta je s tim Modicem, zar postoji igrac na planeti zemlji kojem odgovara da ga se ne korosti preko pola godine da bi se navikao i spremio za sljedecu sezonu, to nigdje nisam vidio da zdravog igraca drzis pola godine na klupi da bi ga navikao na sta ?

Hurmasica
Kontakt:

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

teatrale36
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:45 am

cikazubo je napisao/la:
Sta je s tim Modicem, zar postoji igrac na planeti zemlji kojem odgovara da ga se ne korosti preko pola godine da bi se navikao i spremio za sljedecu sezonu, to nigdje nisam vidio da zdravog igraca drzis pola godine na klupi da bi ga navikao na sta ?
Zato sto je stručnjak odlucio da Vranjes mora igrati svaku, onda imas dva nasa djeteta, onda Zebu za klupe i to je to.
Sve je sjeb... dolazak Vranjesa niti nam je sta pomogao samo nam je pokvario koncepciju u svakom pogledu. Ako smo uopste imali koncepciju sa Adžemom....

storm_raider
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:47 am

Ukupni poredak do sada: viewtopic.php?f=73&t=504&start=40

Po meni, Graovac ima sansu da stigne Zakarica jedino ako oduci derbi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MATORI
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:48 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:47 pm
Zivo me interesuje sta ce biti sa Modicem? Jel ga fakat spremaju za sljedecu sezonu?
I ja sam se pitao.
Poslije ovoga do sad viđenog - "meščini" da njega možemo samo za svatova spremit'!
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u pon maj 14, 2018 8:58 am, ukupno mijenjano 1 put.

azbaha
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:50 am

storm_raider je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:07 pm
igla je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:06 pm
U Admirovom sistemu može dobar biti samo onaj koji ima sposobnost da ne ovisi previše od saigrača, ružnije rečeno da je sebičan.

Zakarić zabio hrpu golova i dao asistencija.
Zajmović pokazao da je igrač zato što ima i sebičnosti.

Zato smo ekipa koja najviše maše rukama po terenu, Zec šuta iz mrtvog, Zakarić s centaršuta, Zajmović šuta gdje dobije, Vranješ s 40.
A svi mogu biti bolji da se igra timski, a za to trebaš trenera.
I opet zavrsis drugi i Kup osvojis. Znaci da itekako potencijala ima u ovoj ekipi, ali uz pravi sistem.
Ma storme ova ekipa ima fantasticnog potencijala, taj Vranjes na kojeg smo svi navalili bi bio prevaga da pored sebe ima Hajdarevica i Ramovica koji ce trcati za njega, ali ovako ne moze jednostavno.
Evo u utakmici protiv Sirokog se nije vidio momak, Anel je bio taj glavni na terenu, Vranjes kad dobije loptu on nista sa njom ne moze, a za sve to je kriv Adzem koji ne zna da postavi taktiku nego nam je svaki gol na individualni kvalitet.

azbaha
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:55 am

Brkoo je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:46 pm
Refa1921 je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:37 pm
I još da napomenem koliko smo kudili jedno vrijeme Sinišu, on je strašan bek u zadnje vrijeme bio za ovu ligu. Igro je sezonu života, počeo se napadu priključivati, ko zuca prava. Jedan od boljih naših bekova u zadnjih 5-6 godina.
Bolji od Benje Colica? How yes no. Benju Colica sam kritikovao strasno zbog mahalskog mentaliteta, alkohola, kladionice, ali je za Sinisu izmislio fudbal. Pogledaj kako je Benjo igrao i u odbrani i u napadu i kakav je pobjednicki mentalitet Benjo imao i uporedi to sa Sinisom, vidjet ces ogromnu razliku.

Sinisa jeste napredovao, bio je u dobroj formi ali nama trebaju bolji bekovi i desni i lijevi..
Da se mali Aldin povremeno ubacivao, mogli smo od njega imati hajra, momak koji je solidno cuvao onog Crnju iz Atletika, a pored toga svega isao naprijed na dupli pas ne moze biti los, al avaj...

teatrale36
Kontakt:

pon maj 14, 2018 8:59 am

Refa1921 je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:04 pm
Meni nije jasno eto nikako a volio bih pitati Adžema i direktno u vezi Mehremića. Da li stvarno čovjek ne vidi da se ovaj ne zna ni postaviti, pored njega bi i ja izgledao ko Messi. Znači ono nema ni u pionirima da se zaletiš ko sivonja na loptu igrač je malo izmakne ti završiš na tribinama. Ovaj dečko ne može svoje tijelo da iskontroliše nikako. Ja fkt ne mogu da vjerujem, da li stvarno ima neka klauzula u ugovoru ili su i Papac i on slijepi u vezi ovog momka. Za njega je Mladenović Dani Alves. :o :o
Ja garantujem da se Adzem sad skine da igra, da je duplo bolji onako debeo od Mehremića. Ono je smijesno i zalosno kako čovjek igra, eto juce nije bilo pritiska sto su pričali nervoza,strah pritisak, eto sta je juce bilo?

LeBlue
Kontakt:

pon maj 14, 2018 9:10 am

Ne znam je li iko postavio, ali evo interviju sa Al Jazeera sa Bazdarevicem. Isto ukratko spominje u kojim bi okolnostima preuzeo Zelju:
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ba ... malo-srece
Mislim da bi bilo dobro imati njega u ovog pomocnog iz Francuske. Samo u svakom slucaju je veliki izazov na Papcu da nadje prave igrace. To me najvise brine, jer bez pravih igraca, biti ce nam tesko.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 14, 2018 9:50 am

Mesa je zamalo nedavno preuzeo Zelju. Sigurno je da ima zelju, ali on, karakter kakav je, ne bi koketirao sa Zeljom preko novina ni portala. Da je drugi neki klub, vjerovatno da bi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mula
Kontakt:

pon maj 14, 2018 9:58 am

Za jucerasnji poraz najmanje je kriv Adzem.Igraci su djelovali bezidejno, loše , umorno. Jedini igrac koji je pruzio dobru partiju je Zakaric. Vidi se nedostatak Stevanovica na poziciji desnog beka. Hadzic je katastrofalan igrač, možda bi bilo bolje da ga je stavio na poziciju stopera a da je Graovca na desnog beka. Blagojevic takoder fali u ekupi, jasno je da ga Vranjes ne može zamjeniti, on i kada igra loše bolji je od ostalih. Po meni jedino ga mali Besirerevic iz Radnika moze zamjeniti, ako on ne dode, a mislim da nece onda pristati na njegove zahtjeve o produzenju ugovora. Kjosevski je jako loš golman i ne smije se desiti jednom golmanu da primi ovako veliki broj golova na svoju stetu u toku jedne sezone. Svaka čast njegovim odbranama koje je imao u toku sezone, ali opet kazem jedan golman ne smije imati puno grešaka, a on ih je imao.
Nadam se da će se igrači probuditi do utakmice sa Pitarima, jer Bgm mogao bi nam se desiti debakl.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

cikazubo
Kontakt:

pon maj 14, 2018 10:21 am

Igraci su emotivno i fizicki potroseni i u utakmici bez ikakvog znacaja oni naravno nece dati 100% svojih mogucnosti, ne mogu, nisu masine da to izdrze.
Zato ubacis Cemana, Sabanadzovica, Zerica, Modica, pa cak i nekog debitanta gurnes da ga pripremis za sljedecu sezonu, pa bi vidio s kojim bi zarom i zeljom ekipa igrala, to su igraci koji sjede cijelu sezonu i gladni su i prijateljske utakmice a ne prvenstvene, to je i potvrdila partija Sabanadzovica juce. Al Adzem izvede sastav za svoju statistiku i sto je najgore opet zijani utakmicu jos kaze ekipa je umorna, pa roknucu se.

LeBlue
Kontakt:

pon maj 14, 2018 10:23 am

mula je napisao/la:
pon maj 14, 2018 9:58 am
Za jucerasnji poraz najmanje je kriv Adzem.Igraci su djelovali bezidejno, loše , umorno. Jedini igrac koji je pruzio dobru partiju je Zakaric. Vidi se nedostatak Stevanovica na poziciji desnog beka. Hadzic je katastrofalan igrač, možda bi bilo bolje da ga je stavio na poziciju stopera a da je Graovca na desnog beka. Blagojevic takoder fali u ekupi, jasno je da ga Vranjes ne može zamjeniti, on i kada igra loše bolji je od ostalih. Po meni jedino ga mali Besirerevic iz Radnika moze zamjeniti, ako on ne dode, a mislim da nece onda pristati na njegove zahtjeve o produzenju ugovora. Kjosevski je jako loš golman i ne smije se desiti jednom golmanu da primi ovako veliki broj golova na svoju stetu u toku jedne sezone. Svaka čast njegovim odbranama koje je imao u toku sezone, ali opet kazem jedan golman ne smije imati puno grešaka, a on ih je imao.
Nadam se da će se igrači probuditi do utakmice sa Pitarima, jer Bgm mogao bi nam se desiti debakl.
Sigurno je da je tako, ali onda ne vidim razlog sto se ne iskoristi ova utakmica i da prilika nekim od juniora. Npr Amir Velic je debitovao protiv Radnika na utakmici koja je bitna, isto je u kupu bio na klupi. Mujagic isto. Mogla se dati prilika protiv Sirokog Sehicu i jednom i drugom.

omladina1921zeljina
Kontakt:

pon maj 14, 2018 10:42 am

cikazubo je napisao/la:
pon maj 14, 2018 10:21 am
Igraci su emotivno i fizicki potroseni i u utakmici bez ikakvog znacaja oni naravno nece dati 100% svojih mogucnosti, ne mogu, nisu masine da to izdrze.
Zato ubacis Cemana, Sabanadzovica, Zerica, Modica, pa cak i nekog debitanta gurnes da ga pripremis za sljedecu sezonu, pa bi vidio s kojim bi zarom i zeljom ekipa igrala, to su igraci koji sjede cijelu sezonu i gladni su i prijateljske utakmice a ne prvenstvene, to je i potvrdila partija Sabanadzovica juce. Al Adzem izvede sastav za svoju statistiku i sto je najgore opet zijani utakmicu jos kaze ekipa je umorna, pa roknucu se.
Naravno, to je sasvim logično, da se dadne prilika onima koji imaju motiva da igraju, a ne onima koji su "potrošeni" fizički ili mentalno, ili oboje. Al jok, ko pijan plota Adžem.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

sastrane

pon maj 14, 2018 10:49 am

Samo jedno ne kontam. Jel toliko tesko bilo staviti Modica, Sehica, Zeru, Velica ili Cubaru od prve. Jel to tolika naucna fantastika. Kad sam vidio sastav reko sta mu je. Isao sam opciju 'ne znam'. Radi onog jucer sam za njegov odlazak.

Zanima me jedno. Kakav je bio odnos Papca i Adzema u ovoj polusezoni? Imam neki osjecaj da Adzem nije nimalo fleksibilan i nije htio nicije savjete da uzima. Papac ima znanje to je sigurno i sigurno je uvidio da ne stima u ekipi ali nije mogao nista od Adzema da promjeni. Ipak je on ŠSŠ. Po onom interviju to se i moglo zakljuciti da njihov odnos i nije bas najbolji.
Modic se mogao davno iskoristiti, momak ima strašan šut. Kad se ganja rezultat kad je bunker itd uvedes ga da raspali koju. Jel to tolika mudrost. Jel mudrost bila Mehremica gurniti na krilo neka iza Besirevica neka se krpe. Tu je Adi da mu i pomogne u defanzivi ako zaskripi ipak je bek kako god. Zasto nikad Zajim nije poceo spic. Zera na mjestu Sinana imam osjecaj da bi mu najbolje pasala ta uloga. Zera na desetku ima korak i ide okomito zna i opaliti.

Falilo je mixanja svjeze krvi i to ga je kostalo. A ego mu je vjerovatno podigao kraj prosle polusezone.
Daj Amara!

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 14, 2018 10:54 am

I još kaže daću priliku ovim što su manje igrali :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava