Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 05, 2018 7:59 pm

Ovdje se pise puno ruznih stvari. Iako sam siguran da dosta istih i sa fb i ovdje nisu ni blizu grbavici kada zelju "ne ide"...

Govna smo mi od naroda, i nemoj te mi pricati kako vas vise boli od mene i meni slicnih...

Uprava, na celu sa Misketom je sportskom segmentu dala SVE, dobre plate, odlicne uslove, bonuse, pripreme gdje zele, putovanja prije gostovanja na dan ili dva (da budu odmorni), doveli SD na kojeg su svi drkali i sada pljujete... Stidite se!!!!

Adzem se uklopio sa idejom da promovise mlade da bi klub mogao zaraditi i to je Miske jasno rekao... Na kraju se pogubio i dobit ce nogu 100%...

A vi koji pljujete po upravi, ne znam kako se mozete pogledati u ogladalo!!!!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Elegant
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:00 pm

I ne treba uprava da ide, samo neka nađu konacno ljude za famozni kako oni zovu sportski segment, tj. trenera i sve ostalo a oni neka se bave parama, administracijom, ifrastrukturom.

Ako nece Amar pa necemo gasiti klub majka mu stara, jeste problem sto u BiH nema strucnih ljudi, ali opet se moze naci rjesenje.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub maj 05, 2018 8:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sahmat

sub maj 05, 2018 8:00 pm

Elegant je napisao/la:
sub maj 05, 2018 7:51 pm
Meni su ubjedivo, ali ubjedivo najgluplji navijaci koji misle da bi Amar uzeo titulu i kup sa ovim istim igracima.

To ne mogu da prihvatim i shvatim, nista ne valja trenutno, losi igraci, losi ljudi ali sa Amarom bi isti sastav ljudi, prilika/ne prilika bio savrsen.
1. Ne bi gledali Vranješa na ofanzivnom veznom, nego na denfanzivnom veznom
2. Ne bi gledali dedu Kajkuta, nego nekog mlađeg napadača ili Zajmovića
3. Ne bi gledali Sinana na krilu, nego na ofazivnom veznom.
4. Ne bi gledali raspalog Bogija iz tekme u tekmu kako se ofira.
5. Ne bi Mehremić zauzimao nekom novom/junioru mjesto u timu.
6. Ne bi gledali kako Hajdarević gori iz utakmice u utakmicu, nego bi i Šaban igrao.
7. Zajmović bi igrao napadača, a ne krilo.
8. Ne bi propustili prednost od 0 - 3 za 5 minuta.

AMAR OSIM !!
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Elegant
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:02 pm

Ako je nama glavni problem kod igraca to sto ne igraju svoje priordne pozicije mi smo onda zlatni.

Da je barem samo to problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

blueheart
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:03 pm

KLIS je napisao/la:
sub maj 05, 2018 7:57 pm
Uprava neće otići dok se ne završi stadion, neka se pojedinci ne nadaju previše.
To je u ovom trenutku najvažnije.... Druga stvar po važnosti je kvalitetno rješenje na mjestu trenera.... Na žalost Ado to nije, a tonama je demonstrirao na proljeće...
DRZAVA ZELJO

Bergeron
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:06 pm

Nekad se pitam zasto BiH kao drzava ne moze da napreduje, zasto smo na karti svijeta zadnja rupa na svirali, a onda procitam misljenja i shvatim da je ovo vjerovatno jedino drustvo gdje se moli za odlazak postenih i dolazak lopova na rukovodece pozicije....

kremenko

sub maj 05, 2018 8:08 pm

Evo ja nisam protiv uprave, da Bog da ostali još 10 godina. Ali zbog koga su oni u klubu?
Zbog Želje?
Žele mu dobro?
100%
Dovedite Amara ako želite dobro Želji, sebi i nama navijacima ! ! !
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Simply Blue
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:09 pm

Amar bio ovo osvojio vjerovatno bez puno problema, bez obzira kako imao loš omjer sa vodećim ekipama u prošlosti...posljednje dvije godine se mi sa konkurencijom takmičimo ko će biti manje loš, Brko bi sigurno preokrenuo taj status Q u našu korist..Zadnja ekipa koja je igrala fudbal na malo većem uzorku je bila Sloboda pod Husrefom..ovo ostalo je bio samo fudbal na veresiju.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

exbabilon
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:10 pm

Mi hocemo da ostanu ovi posteni. Ali da dovedu i Amara. I da budu malo manje posteni. Top kombinacija.

lav77
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:12 pm

upravi puna podrska

Amidza
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:12 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub maj 05, 2018 7:58 pm
Amidza je napisao/la:
sub maj 05, 2018 7:55 pm
Naravno da bi je Amar uzeo, ali ne samo on - bilo koji trener koji nije jebeno TELE.

Ima li ostavke, vojnice kluba, ili je prece da se jos bar jedna plata digne? Adzeme, analfabeto.
:klanjase2: vjerovatno mu treba za ljetovanja...sta kaze mora vidjeti jel bio penal hahahaha Kajkut pao ko usporeni snimak
Daj samo platu, obraz je ionako imitacija skaja. Vojnik kluba, vojnicina nema sta. Moral 0.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:14 pm

mamba21 je napisao/la:
sub maj 05, 2018 7:02 pm
Mujagic postigao gol i upisao asistenciju protiv Zvejzde Gradacac.
Fino igra u Travniku, imao je onu povredu, ali i nakon nje pruza dobre partije. Vise bi nam valjao od raspalog Kajkuta.

Adzem je totalno podbacio i sjebao sebi mogucu seniorsku karijeru. Zeljo je za njega prevelik zalogaj. One greske i sto je ispravio tokom sezone, njima se opet vratio. Prije mu stalno igrao Zeba, maknuo ga, mi proigrali. Sad stalno Vranjes igra. Ponajboljeg igraca Ramovica zavaljuje na nekim tamo pozicijama, a momak ima njuh i za gol, a pogotovo za asistiranje. Da ne spominjem njegov radijus kretanja.
Fokusirati se na kup, a ostale dvije utakmice odigrati sa igracima koji su imali manju minutazu, da se vide njihove mogucnosti za sljedecu sezonu, mada dzaba to jer Adzem nece biti trener (bar se nadam). Zera je u 10 minuta pokazao vise od mrtvog Kajkuta npr.
Imamo potencijal, iako ce biti nekih problema jer ide dosta igraca iz prve postave. Treba nam dobar trener i jak strucni stab. Sto se tice prozivanja uprave, Amara, ja cu samo reci da nas Zeljovaca nema mnogo i da bi najbolje bilo da smo ujedinjeni u tom zajednickom cilju, a to je da Zeljo bude u vrhu. Najsretniji bih bio i da je ova uprava tu i da je Amar tu, da li kao trener ili na nekoj drugoj poziciji, nebitno. Imamo i previse ljudi koji su 'nasi', a potkopavaju nas na svakom koraku, a onda nas jos cudi danas radovanje na tribinama u Bijeljini.

Uglavnom, ovo sve jeste tragicno. Forma je kriminalna u ligi za prvaka, a kao sto su dobri rezultati bili Adzemova krivica, tako je apsolutno i ovo. Totalno je pregorio, a forsiranje nekih igraca nikako ne ide u glavu. Steta, imali smo titulu u rukama. Idemo na kup, ne znam kako ce ga Adzem uzeti, pogotovo ako ovi krenu ofanzivno, ali srecom i oni se umorise danas. Neka, treba im uzeti taj kup, kada igraju ciganski, pa neka ostanu kratkih rukava.

Opet, ako osvojimo kup, bit ce ovo najuspjesnija sezona nakon dugo vremena. Moramo ga uzeti!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:18 pm

Proslo proljece smo osvojili 31 bod, a ovo do sada 19.

Slavko Petrovic je dosao u sedmom kolu i ganjao zaostatak i racunajuci od tog kola osvojio najvise bodova u ligi. Nisam bio za smjenu Petrovica, kao ni za smjenu Kostica. Samo kontinuitet dononosi igru i rezultat.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:23 pm

avlami97 je napisao/la:

Slavko Petrovic je dosao u sedmom kolu i ganjao zaostatak i racunajuci od tog kola osvojio najvise bodova u ligi. Nisam bio za smjenu Petrovica, kao ni za smjenu Kostica. Samo kontinuitet dononosi igru i rezultat.

Jesi li za smjenu Adzema :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

kontranogama
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:26 pm

E jebbiga, sta je tu je, Rascerat sta se moze pa jovo nanovo. Opet boomovi opet janjad.
Bio sam uvjeren da ce Adzem do kraja sezone imati tri cetiri mlada kao standard u svakoj tekmi i da ce mo biti u igri za titulu, eto u igri smo bili ali ovakvih oscilacija ja se ne sjecam.
Iako sam za kontinuitet uvijek, sada i ja moram reci da Adzem treba da ide, ali o odlasku uprave samo budale i neprijatelji Zelje mogu da pricaju.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

fcz
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:32 pm

Vojnik kluba jos nije napustio generalstab? Sta se ceka?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:34 pm

fcz je napisao/la:
sub maj 05, 2018 8:32 pm
Vojnik kluba jos nije napustio generalstab? Sta se ceka?
kraj sezone kako i dolikuje.
valjda smo bar to naucili.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

sub maj 05, 2018 8:35 pm

Osim Dujakovića, i vjerovatno Fajića, ni Aleksić neće igrati u revanšu. Dobio crveni karton

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Hadzijalagic je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Pustio bih ga da zavrsi sezonu i onda kontaktirao Mesu, po cijenu da zijanimo i kup. Onda bi bar bili sigurnu u jedno...

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

fcz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 05, 2018 8:39 pm

avlami97 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Pustio bih ga da zavrsi sezonu i onda kontaktirao Mesu, po cijenu da zijanimo i kup. Onda bi bar bili sigurnu u jedno...

U sta to s luzerom dosad nismo sigurni? Treba jos malo da se izdrkava na nama? Pa onda da opet stavimo nekog vojnika poput njega i Edisa da se uci na nama? NOGA!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava