mamba21 je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 7:02 pm
Mujagic postigao gol i upisao asistenciju protiv Zvejzde Gradacac.
Fino igra u Travniku, imao je onu povredu, ali i nakon nje pruza dobre partije. Vise bi nam valjao od raspalog Kajkuta.
Adzem je totalno podbacio i sjebao sebi mogucu seniorsku karijeru. Zeljo je za njega prevelik zalogaj. One greske i sto je ispravio tokom sezone, njima se opet vratio. Prije mu stalno igrao Zeba, maknuo ga, mi proigrali. Sad stalno Vranjes igra. Ponajboljeg igraca Ramovica zavaljuje na nekim tamo pozicijama, a momak ima njuh i za gol, a pogotovo za asistiranje. Da ne spominjem njegov radijus kretanja.
Fokusirati se na kup, a ostale dvije utakmice odigrati sa igracima koji su imali manju minutazu, da se vide njihove mogucnosti za sljedecu sezonu, mada dzaba to jer Adzem nece biti trener (bar se nadam). Zera je u 10 minuta pokazao vise od mrtvog Kajkuta npr.
Imamo potencijal, iako ce biti nekih problema jer ide dosta igraca iz prve postave. Treba nam dobar trener i jak strucni stab. Sto se tice prozivanja uprave, Amara, ja cu samo reci da nas Zeljovaca nema mnogo i da bi najbolje bilo da smo ujedinjeni u tom zajednickom cilju, a to je da Zeljo bude u vrhu. Najsretniji bih bio i da je ova uprava tu i da je Amar tu, da li kao trener ili na nekoj drugoj poziciji, nebitno. Imamo i previse ljudi koji su 'nasi', a potkopavaju nas na svakom koraku, a onda nas jos cudi danas radovanje na tribinama u Bijeljini.
Uglavnom, ovo sve jeste tragicno. Forma je kriminalna u ligi za prvaka, a kao sto su dobri rezultati bili Adzemova krivica, tako je apsolutno i ovo. Totalno je pregorio, a forsiranje nekih igraca nikako ne ide u glavu. Steta, imali smo titulu u rukama. Idemo na kup, ne znam kako ce ga Adzem uzeti, pogotovo ako ovi krenu ofanzivno, ali srecom i oni se umorise danas. Neka, treba im uzeti taj kup, kada igraju ciganski, pa neka ostanu kratkih rukava.
Opet, ako osvojimo kup, bit ce ovo najuspjesnija sezona nakon dugo vremena. Moramo ga uzeti!