Pa jeste, krestavac Joldic je jos veci moron. Zato i kazem; ulozite u struku i ne blamirajte nas vise. Dovesti normalne trenere konacno.LeBlue je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 7:31 pmJa te potpuno razumijem, ali ako Adzema ne stavis u juniore koga onda? Pa vidis li onog papagaja pored aut linije koji nam sad vodi juniore. Nama je najveci hendikep sto nemamo kvalitetnih ljudi u klubu, od oml pogona, pa do prvog tima. Jbg ako cemo iskreno, onda je rat isto ucinio svoje nazalost. Uz to imamo neke igrace koje boli jedna stvar za Zeljeznicar.Amidza je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 7:27 pmGovorio sam da Adzema treba vratiti u juniore, ali vise tako ne mislim. Ovom maloumnom, pretencioznom, arogantnom i bezobraznom moronu treba statutom zabraniti da pridje klubu. Isto vazi za Dzafica i Karica.
Najgori strucni stab PLBiH.
Uprava neka se ne igra i neka dovede dobre trenere. Ne igrajte se, sa sportom se u putu niste sreli. Ne znate nista. Dovedite nekoga ko zna da se brine o tome.
Doveli ste me svi kolektivo do faze da mi je apsolutno svejedno i da me boli ***** za sve, da i ocekujem da nas guzi nekakav Radnik. Na tome vam hvala.