Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 21, 2018 10:33 pm

Storme, vjerovace mnogi, jer je vrlo moguce da ova ekipa dobije Zrinjskog - jer niko ne misli ni ocekuje da ce dobiti, pa zato mogu dobiti. Tad cemo vjerovati, onda ce nas prizemljiti nekim porazom od Radnika ili nesto slicno. NBA rjecnikom - chokeri, i strucni stab i igraci.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:34 pm

šok terapija može nama razumno donijeti kup, a uz dosta, dosta sreće vratiti u igru i za titulu, jer ne ovisi više o nama ni teoretski. ali ako ćemo opet u šestom kolu promijeniti i tog trenera - nemoj radije ni kup.

ovako mislim da ne može ništa.
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

Kad se probudim sutra i udjem na zvanicnu stranicu kluba nadam se da cu procitati Amar Osim novi trener kluba. Samo ovom objavom bi Grbavica bila puna u petak, bez marketinga bilo kakvog..

Ova uprava + Amar Osim=Uspjeh na svim frontovima
Ova uprava bez Amara = uspjeh u svemu mogucem osim u glavnoj stvari sportskom rezultatu
Amar bez ove uprave= titule i kratkorocan uspjeh..

Nadam se da ce i Uprava i Amar shvatiti koliko su potrebni jedno drugom, jedno bez drugog ne ide. Ako ima neki problem rijesite ga zbog Zelje ako nista drugo, pa da zajedno svi slavimo, Zeljine uspjehe na svim frontovima..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:36 pm

Znam kakve postove pises i da nisi maliciozan @mirsad94. Sve ok.

Vidjecemo @Amidza, ja se uzdam u Misimovicev osjecaj za posao. "Zeljo je brend", samim tim i kapital, a kapital treba zastititi. Nije to nikakva sramota, konkretno,utjecaj mora biti veci u svim sverama fudbalskih okvira u BiH. I uzdam se u Misimovicev potez zastite kapitala.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:37 pm

Smijesno je pricati protiv uprave... I grande misketa...

Ljuti rade najbolje sto znaju... Vole zelju i sportskom segmentu su dali sve...

Cinjenica je da u BiH nema puno strucnjaka koji se mogu zaposliti da budu sportski lideri... Al htjeli to priznati ili ne Baka je jedan od njih... I bas vodi konkurenta ta titulu...

Amar Osim je covjek koji nam treba... Ako on ne moze nek stoji adzem... Goreg necemo naci al ni boljeg sigurno... Svi ostali su u 5 deka...

Samo zamisli Grande Miske i Grande Grande Amar!!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Grbavica
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:39 pm

Vecina vas je licemjerna. I vise od toga.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

mirzza
Kontakt:

Storme od Antalije svaki dan u izvještaju je bilo dupla kruna, od omladinaca preko dečka za pozorista do Vranjesa i Kajkuta.
Hajcaju nas ko hepo kocke, i kad trehnes ovako naravno da boli.
Trener gubi kompas nakon prvog poraza, divlja sa rotacijama, silu prosipa nad pojedincima a inat tjera sa neznalicama.
Zašto Vranjes i Mehremic moraju igrati svaku? Zašto suspendujes dva krila kada si u deficitu, zašto ne koristi juniore? Zašto je pokopao Hadžića, unistio Sabana?
Projica ni na mapi. Gdje su mu mu.da ostala. On je sa Velicem i Dzenisom pokorio Bijeljinu. Danas se boji promjene. Brže igrace sakrio, guši ih.
A opet će biti došlo na Zrinju samo 4.000 i po navijacima.
Doveo je dva spica koji nisu u stanju 10 golova dati u 20 kola. Bruka.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Brkoo je napisao/la:Kad se probudim sutra i udjem na zvanicnu stranicu kluba nadam se da cu procitati Amar Osim novi trener kluba. Samo ovom objavom bi Grbavica bila puna u petak, bez marketinga bilo kakvog..

Ova uprava bez Amara = uspjeh u svemu mogucem osim u glavnoj stvari sportskom rezultatu

Nadam se da ce i Uprava i Amar shvatiti koliko su potrebni jedno drugom, jedno bez drugog ne ide. Ako ima neki problem rijesite ga zbog Zelje ako nista drugo, pa da zajedno svi slavimo, Zeljine uspjehe na svim frontovima..
Amin!!!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Elegant
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:41 pm

Sacekajmo jos sutra (za neku eventualnu ostavku/otkaz) mada mislim da Adzem ostaje do kraja sezone, mislim da je situacija teska za neki eksperiment da dođe neki drugi trener cetri kola i dvije utakmice kupa do kraja.

Ali na kraju sezone taman mi uzeli duplu, ako Bog da, Adzem mora da ide.

Za ovu upravu samo epiteti i rijeci hvale, i neka oproste sportskom segmentu sto ne znaju, siguran sam da ce na kraju sezone ma kako ona zavrsila da nam dovedu pravog covjeka i zavrse sve zapocete i buduce projekte.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:42 pm

pođite od sebe, sto puta nećete u virtalnom svijetu da priznate da ste pogriješili. gdje o tome apsolutno ništa u stvarnom životu ne ovisi.

a oni "neka riješe"...e teško. baš baš teško.
gradi željo boli te *****

Zeljo
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:43 pm

Brkoo je napisao/la:
Kad se probudim sutra i udjem na zvanicnu stranicu kluba nadam se da cu procitati Amar Osim novi trener kluba. Samo ovom objavom bi Grbavica bila puna u petak, bez marketinga bilo kakvog..

ABD
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Amidza
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:46 pm

Adzem je u klubu godinama. Vidio kako je, na primjer, Slavko prosle godine popusio sve koristeci samo 13-14 igraca. Vidio kako je Slavko popusio sve jer im je dopustio da se otmu. Vidio kako se ne isplati kalkulisati i igrati na bod. Vidio sve. On krene, radi jedno te isto. Tjera inat sa nekim igracima (Mehremic npr). Ne jednom, ne dva puta, ne tri puta, nego samo ponavlja i ponavlja - ne svoje greske, nego i greske svojih prethodika - pa ko je ovdje lud?

Danas mu ga Starcevic do bubrega zavuce s onom izjavom o odmornim igracima.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Mirek11
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:47 pm

neroazzuro je napisao/la:
sub apr 21, 2018 10:28 pm
Ama šta ćete dobiti Adzemovom smjenom??? Pa deset trenera smo promijenili na isti način.
A sta treba da ko Arsenal budemo? Pa mijenjaju klubovi trenere, kada ne ide i kada ni sam trener sta da radi?
Poslusaj Adi izjava nakon utakmica, sve neka prica ne ide kako treba, ne moze ovako, los dan .... vadione razne i svaku utakmicu pocne sa istih 11 i nema igre. Tvrdoglav je i sada vec u strahu izgubljen, tako da sa njim necemo gledati nista drugo nego patnju kao do sada i ne daj Boze jos koje razocarenje.
Novi trener nece garantovati uspejeh ali sigurno hoce napraviti pozitivan sok svima, vise motiva i nade u cudo.
Dobro bi bilo da to moze biti neko ko bi potencijalno mogao biti i za duzi period ali prioritet bi bio pokusati osvojiti trofej, ja bi na kraju bio zadovoljan i kupom, da prekinemo post.

alombardo
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:50 pm

Ja bi sa kupom bio prezadovoljan ali bgm mrka kapa nisu slucajno do finala dobili onakve protivnike

Dominic
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:54 pm

Ni pobjeda protiv Svinjskog ne vraca nas na prvo mjesto jer su bolji u H2H tako da ce titula tesko doci u Dolinu cupova kad protiv nas svi igraju kao da je pitanje zivota i smrti a Svinje se prosetaju. ***** mater svima koji su zasiljili pricu o navodnim namjestaljkama i Cuicu pred Krupu. Treba ih dobro zapamtiti i obiljeziti.
Pehar Kupa BiH je minimum minimuma do kraja maja iako ce biti gorak kraj godine i tada. :(

Bergeron
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:55 pm

Jedno hipotetsko pitanje... Recimo uprava kontaktira Amara, on zatrazi neki basnoslovan iznos da nas preuzme (sto, bez uvrede, poznavajuci njega, a i to da je radio vani za ogromne cifre, uopste nije nemoguce, a treba uzeti u obzir i to da smo realno u dubokim govnima sa velikim ocekivanjima) sta onda, da li bi se trebalo izdvojiti i posto-poto dovesti on ili traziti drugu opciju?

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:56 pm

Ma jasta ako zijanimo kup bice da su ga stelili srbima..

Imamo rastimanu i syebanu ekipu i trenera koji ne zna kako to promijeniti.. Autsajderi smo na oba fronta, ne zbog protivnika i njihovog kvaliteta vec zbog naseg prokletstva..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Mirek11
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:57 pm

A sto se uprave tice, znam par ljudi i oni su jako, jako razocarani kako se vodi ekipa i rezultatima ( svi zele trofeje), to su prije svega navijaci.
Ne zele se mijesati Adi i Papcu u poslu ( jer eto oni su bili profesionalci, fudbaleri i trebalo bi da vise znaju), obezbjedili su im sve sto su trazili ali vide da neke stvari ne rade kako treba.
Zadnja izmjena: Mirek11, dana/u sub apr 21, 2018 10:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LeBlue
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:58 pm

Kup meni apsolutno nista ne znaci. Titula je trebala biti ****, a kup ako bude, to je samo bonus. Moraju da se znaju prioriteti. Dosta stvari nam nije islo u korist, ali tako je to. Ako se moze naci kvalitetan trener u ovom momentu, to bi bilo dobro. Ako su treneri nivoa Muse i Jagodica alternativa, onda je bolje sta trenutno imamo. Smijesno je spominjanje Joldica, kad on nije nivo da vodi juniore kako treba.

Grbavica
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:58 pm

Ja ovo sa Mehremicem ne gledam kao inat, nego bas suprotno. Adzem je svjestan da ovaj nije bas to sto nam treba, ali sam siguran da je njegov problem psiha i da ovim "guranjem" pokusava da ga "podigne". Medjutim, ekipa mora biti jaka psihicki da pomognu jednom clanu te ekipe da psihicki ojaca. Nasi to nisu, grohnuli su psihicki i to je rezultat. Cak i neki igraci koji su trebali da povuku ekipu kao Vranjes su potonuli.

Licemjerno je psovati Projicu, nazivati ga svakakvim imenima, a onda ga predstavljati kao igracinu. Pljuje se pa lize. Ne ide.

Druga stvar. Ado je nas. Nijedan trener u prethodnom periodu nije vrijedjan ovako. Nijedan! Pogotovo ovako nisko i od samog pocetka. Adzem nije imo podrsku ni kada je dosao na klupu. I svaki kiks uslovno receno je docekivan na noz. Mislim da to nije zasluzio. Napravio je dosta gresaka, manjak rotacije, forsiranje Kajkuta, Hajdara. Ali psovke nije zasluzio.
Amara volim ko oca svog ali ako mi mozemo samo osvojiti trofej sa njim onda mozemo klub ugasiti najkasnije za 30-40 godina jer ni on nece vjecno zivjeti.

Mene samo interesuje sta kaze kondicioni trener za koji smo sada sport spremni?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava