Ne vrijedjaj me ba , prvo procitaj sta sam napisao pa onda napisi nesto . Procitaj jos jedanput sta pise pa se izvini . Na Zelju nikad nebi pljunio to neka bi mi bilo zadnje u zivotu nisi skontao poentu , a to je da ne mogu da vjerujem da onakvog Mehremica drzi da igra svaku utakmicu, da je to van svake pameti . Ali bitno je pljuniti na nekoga i ako ne mozes da skontas poentu onoga sto se napisalo.Grbavica je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:07 pmFuj! Kako te nije stid futo futavi. Ako ovo nije za bana ja ne znam sta je.mirsad94 je napisao/la:Nisam zelio ovo reci ali moram .. Kada su omladinci potpisivali ugovor , kada je dosta njih popisalo covjek mi kaze da mu je Adzem licno trazio 20000 da potpise ugovor sa njegovim malim i bude blizu tima, ja ga padaoh ko zadnjek debila i posvadja se sa njim sto me laze u oci da toga u zelji nema, i dalje vjerujem da me slagao , ALI KAD VIDIM DA JEBENOG MEHREMICA OVOLIKO DRZI U IGRI, DA VISE VAZEMALJCI NA PLUTONU VIDE DA JE FRAJER ODRON SVIH ODRONA a trenercina ga drzi i forsira konstatno onda mi svakakve crne misli padaju na pamet, pa i ovo da je moguce da ima nekih muljaza. Odstupi neznalice dajte Odu da bar taj popisani kup uzmemo , dok i njega ovaj nije prokockao.
Uz muda fali i klikera. Ne mora taj lik biti akademik, ali mora biti inteligentan a sva trojica nabrojanih su teski glupani.sahmat je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:09 pmBravo Admire, sve zasluge idu nasem treneru, što se ovo dešava već treća sezona u nizu? Zato što treneri nemaju muda ni Petrovic ni Mulalic. 14 igrača da igraju 4 utakmice? Fale vam muda gospodo. Titulu smo izgubili, a kup je daj šta daš. Nadam se da će Adžem iz poštovanja prema nama, dati ostavku.
Stevanović, Graovac, Veca, Kemo, Hajdarević, Šabanadzović, Zajmović, Ramović ovi i kao oni trebaju da igraju, koji će da ginu. Da igraju srcem.
LUZERIMA NIJE MJESTO U ŽELJI !!!!
Ubiparip, Žerić, Bogičević, Hadzić, Mehremić, Vranješ, Blagojević, Zakarić, Kajkut, Zeba, a pogotovo ADMIRU ADŽEMU NAJVEĆEM LUZERU !!!
Sta je rec'?
Mi samo neke kombinacije vrtimo, računamo ko će gdje izaći s kojim sastavom, a mi nikako da počnemo igrati.neroazzuro je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:11 pmVjerujel još neko da je ovo moguće izvuć do kraja? Uz neku pobjedu nad zrinjskim i eventualno pobjede u sirokom nad pitarima. Nije nemoguce u nekom ludom scenariju.
Hoces li doci na novi Jug?
Fujmirsad94 je napisao/la:Ne vrijedjaj me ba , prvo procitaj sta sam napisao pa onda napisi nesto . Procitaj jos jedanput sta pise pa se izvini .Grbavica je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:07 pmFuj! Kako te nije stid futo futavi. Ako ovo nije za bana ja ne znam sta je.mirsad94 je napisao/la:Nisam zelio ovo reci ali moram .. Kada su omladinci potpisivali ugovor , kada je dosta njih popisalo covjek mi kaze da mu je Adzem licno trazio 20000 da potpise ugovor sa njegovim malim i bude blizu tima, ja ga padaoh ko zadnjek debila i posvadja se sa njim sto me laze u oci da toga u zelji nema, i dalje vjerujem da me slagao , ALI KAD VIDIM DA JEBENOG MEHREMICA OVOLIKO DRZI U IGRI, DA VISE VAZEMALJCI NA PLUTONU VIDE DA JE FRAJER ODRON SVIH ODRONA a trenercina ga drzi i forsira konstatno onda mi svakakve crne misli padaju na pamet, pa i ovo da je moguce da ima nekih muljaza. Odstupi neznalice dajte Odu da bar taj popisani kup uzmemo , dok i njega ovaj nije prokockao.
Kaze "cika storm" ispod i da je to ironija, ali to valjda nisi vidio. Ne treba biti neki mozak i napisati da igramo uzasno. Ne shvatam tu malicioznu potrebu ismijavanja, pogotovo prilikom ne shvatanja konteksta. I molim te nemoj CAPS koristiti.
pa nema takvog svjesnog opredjeljenja. nije nikad ni bilo, niti bi ti imao dva miliona više za ekipu da ne praviš i stadion. niti je to, nažalost, garancija da bi tad bio šampion, kad vidimo kako idu stvari, kad mi i ovako imamo najbolju ekipu na papiru. to su sve ljudi navijači kojima je sad isto tako teško. ja bih u jednoj i po rečenici rekao - da "guraju" neće, a nisu uspjeli da budemo bolji toliko da to ne treba. neko će reći levati, budale...ja nemam obraza iako sam sto puta napisao da za "guranje" bar više jesam nego što nisam.fcz je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:06 pmPredsjednice, direktore, upravo... Bog dragi zna koliko sam uz vas od pocetka, koliko sam bio sretan i ponosan sto moj klub vode pismeni i sposobni ljudi.
Ali pobogu, poslovni ste ljudi, znate sve o prioritetima, strategijama, kurcima, palcima... Preorganizujte se malo i redefinisite prioritete, za ime Boga. Znam, odredili ste jedan pravac i drzite ga se; ali zar je nekakva zamisljena prvobitna strategija zapisana u svetim knjigama pa se od nje ne smije odstupiti? Ako treba prolongirati ostvarivanje nekih ciljeva da bi se sanirao, realno, krah na sportskom planu, uradite to. Svi mi zelimo super stadion, ali vidite li da je on sve prazniji?!? Vidite li da mnogi ljudi koji ZIVE uz Zeljeznicar vise nemaju snage da gledaju kako se nas velikan sramoti? To je najveci poraz, veci i od loseg terena i od evropskih utakmica na lavoru i od praznog mjesta na dresu. Place mi se kad vidim kako ljudi za koje znam da su Zeljovci nad Zeljovcima gube moral. Znate li da su to stvari u kojima ne vaze kruti i hladni principi biznisa? Ima tu nesto malo vise od egzaktnog, emocije su jebena stvar. To kad se jednom izgubi...
Vjerovatno ce me sad neki okarakterisati kao protivnika uprave, zujovca, amarovca, antilobotomca, supka kojem kasni Misketova petoba... Ali zaboli me qrac. Sve sto hocu je da Zeljo bude najtrofejniji i najjaci, a da Grbavica bude puna sretnih, nasmijanih ljudi. Bas kao nekad.
Trebao si ga davno banovat i jos par njih. Dosta igraci sto su nas izjebali , jos ovo da trpimo.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:16 pmHoces li doci na novi Jug?
Nikako mi nisu jasni ovakvi komentari. Naravno da Zeljo treba da gradi, i popravlja ono to je njegovo. Nije to bas vezano sa rezultatima, sportski segment ima najbolje uslove u drzavi.
Sve su to navijaci naseg Zelje i umjesto da osudjujemo, trebamo dizati savjest o vrijednostima kluba. Ne zelim da dozvolim da lako gubimo navijace ovdje na forumu, svi su jednako bitni, a razocarani smo svi.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:23 pmTrebao si ga davno banovat i jos par njih. Dosta igraci sto su nas izjebali , jos ovo da trpimo.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:16 pmHoces li doci na novi Jug?
Nikako mi nisu jasni ovakvi komentari. Naravno da Zeljo treba da gradi, i popravlja ono to je njegovo. Nije to bas vezano sa rezultatima, sportski segment ima najbolje uslove u drzavi.
Nije lobotomija,ali bas konj,neorijatelj moras biti i ovo pisat.
Oni su tamo kao branili Adzema sve u nadanju losim rezultatima , da bi mogli pljuvar koga nego upravu. Slicne stvari se i ovde desavaju.
Do mene je , izvinjavam se. Nisam imao namjeru uraditi to sto vi kontate da jesam. Ako bi pljunuo po Zelji neka mi to zadnje u zivotu bude .storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 10:27 pm@mirsad94, to nije istina sto si napisao i neko te je dobro slagao. Molim te da vise ne pises te stvari. Nema veze sa zdravim razumom i neka taj "navijac" provjeri svoje izvore. Ovdje necemo dopustiti te stvari.
Jako mi smeta ovo pretjerivanje. Prije pola godine su mnogi pisali da bi halalili titulu 5 godina, samo da se Jug napravi, a prosle godine isto i za Istok. Nadjite neku mjeru majku mu. Niti bi iko od nas "halalio" 5 godina bez titule zbog Juga, niti sada treba pisati "uprava napolje", "samo ti Zeljo gradi" ili "gradjevinski klub Zeljeznicar".
Kada nesto volis onda ne uslovljavas, a mi ovdje valjda svi volimo Zelju. Hocu i ja titulu, zaboravio sam kako ju je proslaviti vise majku mu, ali dok god ima nade, navijacu svim silama.
Nadjimo svi neku mjeru majku mu, zato nam padovi i jesu ovako bolni, jer letimo iznenada, a nismo spremni.