Svakako ne bi zaigrali. Ove promjene više pogađaju Dinamo, Zvezdu i Partizan. Nama odgovaraju.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 2:03 pmMa odlična stvar samo što sad nikad nećemo zaigrati u grupama LP![]()
Svakako ne bi zaigrali. Ove promjene više pogađaju Dinamo, Zvezdu i Partizan. Nama odgovaraju.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 2:03 pmMa odlična stvar samo što sad nikad nećemo zaigrati u grupama LP![]()
Možda i bi. Možda i hoćemo. Nadat ću se dok sam živublehas je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 2:07 pmSvakako ne bi zaigrali. Ove promjene više pogađaju Dinamo, Zvezdu i Partizan. Nama odgovaraju.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 2:03 pmMa odlična stvar samo što sad nikad nećemo zaigrati u grupama LP![]()
Jel to ona sezona kad je Guso branio?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 12:07 pmstatisticare moj chwillaa drzati te rekorde pokazuje samo ko je veci od ostalih... sumnjam da ce iko nanizati 26 utakmice bez poraza u prvenstvu ili 12 uzastopnih pobjeda u prvenstvu... a upravo mi drzimo te rekorde...
Doci ce ovi sto ne rade ili oni koji izmajmunisu da ranije izadju sa posla, kao npr jateatrale36 je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 12:58 pmZnači srijeda u 15, pa ko mu moze doci u to vrijeme? Skoro ko za derbi u 13 sati ponedeljkom,kakvi idioti vode Savez!G.Weah je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 11:25 amIzgleda da jesu i zato sam pisao da mi se ne svidja nikako ova odgoda.teatrale36 je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 11:02 amLjudi, jel moguce da su zadnja dva kola sve utakmice u istom terminu? Mislim na naredna dva kola.
Ma znam za reflektore ali brate ima citava LZP da se igra kakvo crno zadnje kolo ? Sve se vec zna ko ide gore ko dole za ispadanje i oni glume moralne vertikale kao igra se sve u isto vrijeme, a vec su krenuli sa štimanjem za Zrinjski na sve strane. Čitava normalna Evropa igra u terminima prilagođenim navijačima i tv pravima samo kod nas daj sto gori termin, daj Moju TV koju nema 88% stanovnistva i itd.Rigel je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 2:42 pmDoci ce ovi sto ne rade ili oni koji izmajmunisu da ranije izadju sa posla, kao npr jateatrale36 je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 12:58 pmZnači srijeda u 15, pa ko mu moze doci u to vrijeme? Skoro ko za derbi u 13 sati ponedeljkom,kakvi idioti vode Savez!![]()
Mora u 15h jer su sve tekme u isto vrijeme a nemaju svi reflektore. Mrak je u 17h... jest da je debilo ali sta ces...
Da mi nismo tako glasali ne bi ga ni bilostorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:12 pmIde krov jako brzo izgleda. I to ce ici bas ovim redom kako je vecina glasala na anketi.![]()
Auuu pa to je ozbiljna spekulacija, ima li kakve potvrde za ovo?storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:12 pmIde krov jako brzo izgleda. I to ce ici bas ovim redom kako je vecina glasala na anketi.![]()
Evo jedno ozbiljno pitanje:CURVA je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:18 pmKad se uradi krov i teren nama bolji stadion i ne treba sta smo docekali familijo sto bi Zula rekao hahahstorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:12 pmIde krov jako brzo izgleda. I to ce ici bas ovim redom kako je vecina glasala na anketi.![]()
Hahaha dobar, dobar.dell21 je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:14 pmDa mi nismo tako glasali ne bi ga ni bilostorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:12 pmIde krov jako brzo izgleda. I to ce ici bas ovim redom kako je vecina glasala na anketi.![]()
![]()
![]()
Bravo Storme, jos kad srede reflektore kao sto si rekao i celo sjevera.Pa to ce biti zaista uzivanjcija.Ali eto opet i pored svega jedva 3000 u subotu nas bilo.Sta li treba da se uradi da nas bude 6000 a da nije njanjajevo ili svinjski.storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:12 pmIde krov jako brzo izgleda. I to ce ici bas ovim redom kako je vecina glasala na anketi.![]()
da... usao u top20 golmana sa najvise minuta bez primljenog gola... 1180 minutaazbaha je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 2:30 pmJel to ona sezona kad je Guso branio?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 12:07 pmstatisticare moj chwillaa drzati te rekorde pokazuje samo ko je veci od ostalih... sumnjam da ce iko nanizati 26 utakmice bez poraza u prvenstvu ili 12 uzastopnih pobjeda u prvenstvu... a upravo mi drzimo te rekorde...
Pa nismo primili gola boga pitaj koliko dugo