hahahaahahahaMinjore je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 1:16 ammozda je i do zene..storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 8:47 pmali nekako mi djeluje mlitav. Mozda je do mene.
ali opet ti probaj i ovo
![]()
hahahaahahahaMinjore je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 1:16 ammozda je i do zene..storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 8:47 pmali nekako mi djeluje mlitav. Mozda je do mene.
ali opet ti probaj i ovo
![]()
p o t p i sCURVA je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 9:52 pmGS I KROV NA ISTOKU TEREN U MAJU PA IMALI KRAJA VELIKOM ZELJEZNICARU ZATO MOLIM SVE NAVIJACE ZELJE DA I AKO NEDO BOG NE UZMEMO TITULU DA SVIM SRCEM I DALJE BUDEMO UZ LJUDE KOJI SU U KLUBU MALOPRIJE GLEDAM KLIP STADIONA PRIJE DVIJE GODINE I NE MOGU DA SE NAGLEDAM KOLIKO JE URADJENO
MISIMOVIC SENAD![]()
![]()
![]()
![]()
Minjore je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 1:16 ammozda je i do zene..storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 8:47 pmali nekako mi djeluje mlitav. Mozda je do mene.
ali opet ti probaj i ovo
![]()
valjda je izvlacenje 4.4.
Touché!. ...s tim da je onda sudija na Kosevu napravio veliku gresku par minuta ranije kada za isti kontakt svira konta faul u korist domacina, tj. nije dosudio korner za Radnik. Ne moze ovako i onako u 2 min...ili ilikremenko je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:20 pmJel bio penal u BN? Nije,sudija pogrešno dosudio i kažnjen.
Jučer penal nije bio i sudija pravilno dosudio.
Sve isto je to i Boro rekao. Nije penal u BN,nije penal na Koševu.
Pa zbog Radulovica, da se ne okliznu...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:47 amEvo kontam sve do sad, kako je Zeljo prvi, i evo do 4 nisam skontao ...
Kakav gol Graovac zabi...Omar500 je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 10:45 amPa zbog Radulovica, da se ne okliznu...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 3:47 amEvo kontam sve do sad, kako je Zeljo prvi, i evo do 4 nisam skontao ...![]()
Sve je to zbog blata, ne mozemo igrati od noge do noge...
pa nismo vodu platili, pa zato ne umijemo igrati tecno, nego cvrsto i muski...
Pa mora tako bitteatrale36 je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 11:02 amLjudi, jel moguce da su zadnja dva kola sve utakmice u istom terminu? Mislim na naredna dva kola.
Da. Po propozicijama NSBIH zadnja 2 kola se igraju u isto vrijeme.teatrale36 je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 11:02 amLjudi, jel moguce da su zadnja dva kola sve utakmice u istom terminu? Mislim na naredna dva kola.