Mislim da danas Blagi nece biti u startnoj postavi. I to se desava na pocetku svake sezone. Neko se napravi pametan i da prednost drugim igracima na konto njega. Tako je bilo i kad je Zeba vratio i Bekric i ne mogu da se setim jos sve ko. Uglavnom svako. Mozda je i to dobro,jel on ume da se uljuljka i pocne da igra promenljivo. Igra za ekipu i ako je ekipa osrednja i on je takav. Nije laktaros i to mu se sveti. Njemu svako uzme loptu ispred nosa i sutira slobodnjak. A videli smo kako on šutira,ali ne vredi,jos se samo Kjosevski nije uhvatio za loptu kad je on uzme. Skromnost nije uvek vrlina! Napred Željo!Leon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 16, 2018 3:06 pmTo je lijepo cuti.exdomorocki je napisao/la: ↑pet feb 16, 2018 2:01 pmSto se Stojana tice i njegove trke,strucni stozer kaze da je on nas trenutno najspremniji igrač,tako da ako se uklopi brzo u linije kretanja,mislim da će nam bas valjati.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 16, 2018 12:55 pmGore drzi loptu i skupi ih na njihovih 30 i izgubit ces glat na kontre.
Em je usko, em tvrdo, kroz sredinu nista ne mozes, a ubacaje ce stoperi kupiti lagano. Najbolje ih je izvuc a ne skupit. Mogu se oni gore branit vazdan tako.
U kakvoj je formi Blagojevic najbolje zna Ado. Blagi iz prosle polusezone mora igrati, jer boljeg trkaca i vrsioca pritiska u ekipi nemamo. A na to smo dobili sve protivnike na kraju. Svaka izbijena, nicija, lopta je bila nasa jer je Blagi ili Hare pokupe. Vranjes trkacki nije na tom levelu. Ado zna najbolje ko je kakav u ovom trenutku.
Vraca se PL, trebat ce zivaca.![]()
Nisam bas mnogo puta gledao Stojana, al cini mi se da je ono manje agresivniji i manje brzi od Blagojevica. Pa sam na to i mislio u postu.
Protiv Radnika nema Blagija, pa ni jednu niciju loptu ne uzesmo kako treba. Na to ja ciljam.
Ali ako je Stojan po struci najspremniji, onda treba i igrati.
Oni opet bolje znaju od mene ko je kolko spreman. Vjerujem da je tako kako kazes.