Dosao je pola godine u Velez da igra samo,jer je takav klub trazio. Zadnju godinu nije ni igrao kako treba. Ode on na kraju sezone opet vani.
Ja ga apsolutno razumijem. Ko god je vidio kako to izgleda u prosječnom evropskom klubu, više se ne poželi nikada vratiti, jedino ako mora. Kompletna liga mora puno raditi da bi došli na taj nivo. Pa recimo u Hrvatskoj je 5 puta ljepše trenirati, igrati, živjeti nego ovdje. S kim god sam pričao, a vidio je ono što sam i ja, može to potvrditi. S te strane ga apsolutno razumijem. Eh, sad, da li bi bio bolji igrač da je igrao više prethodnih godina (pa makar i ovdje), sigurno da bi. Ali, onda se opet vraćam na gore navedeno...Omar500 je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 12:02 pmInace u Velezu od odlaska Blagojevica prizivaju igraca takvih karakteristika i kvalitete. Tesko da to mogu dobiti dok su u drugoj ligi, ali govori koliko je njegovo dovodjenje ustvari bilo dobro. Sto se Behrama tice, rijetko kome uspije kada tako mlad ode vani. Mora se poklopiti milion nekih stvari. Ako je jos istina da nakon polusezone iz Veleza opet ide vani, taj nista nije naucio.
Upravo to je jednom Jusufbegovic u onoj emisiji objasnio, mislim da je kao primjer uzeo Harisa Handzica kojem nije bilo ponizenje igrati u Rudaru iz Prijedora nakon sto je kao mladic furiozno poceo u Sarajevu pa odjednom pao, a nakon Rudara su uslijedila 2-3 jaka transfera (Vaduz, onda neki ruski klub u prvoj ligi, Rijeka, Debrecin) a danas je solidan u Zrinjskom, treba znati procijeniti sta je najbolje za dalji razvoj karijere, ne mozemo se voditi logikom bio je vani i sad mu se ne igra ovdje, pa svi igraci u PL znaju sta znaci igrati vani pa zbog licnog napretka i povratka u neku top formu dodju u slabiji klub, kao da npr Stojan nakon Legije, Lechie, Cluja i dvije titule u par godina nije mogao ostati u tim ligama, jednostavno treba znati sta je trenutno najbolje za mene kao fudbalera, kakva klima vlada u kojem klubu sta ce dici motiv meni kao igracu i slicno, Behram ocito nije naucio jer je dva puta pao na glavu a hoce izgleda i treci put ako je istina da je dosao samo na 6 mjeseci, ne znam ni sto je Ibro pristao na takve zahtjeve.kvalitet je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 12:15 pmJa ga apsolutno razumijem. Ko god je vidio kako to izgleda u prosječnom evropskom klubu, više se ne poželi nikada vratiti, jedino ako mora. Kompletna liga mora puno raditi da bi došli na taj nivo. Pa recimo u Hrvatskoj je 5 puta ljepše trenirati, igrati, živjeti nego ovdje. S kim god sam pričao, a vidio je ono što sam i ja, može to potvrditi. S te strane ga apsolutno razumijem. Eh, sad, da li bi bio bolji igrač da je igrao više prethodnih godina (pa makar i ovdje), sigurno da bi. Ali, onda se opet vraćam na gore navedeno...Omar500 je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 12:02 pmInace u Velezu od odlaska Blagojevica prizivaju igraca takvih karakteristika i kvalitete. Tesko da to mogu dobiti dok su u drugoj ligi, ali govori koliko je njegovo dovodjenje ustvari bilo dobro. Sto se Behrama tice, rijetko kome uspije kada tako mlad ode vani. Mora se poklopiti milion nekih stvari. Ako je jos istina da nakon polusezone iz Veleza opet ide vani, taj nista nije naucio.
jos da smo sacuvali stanica, bio bi iznimno zadovoljan, ovako cemo se tuci sa zrinjskim za titulu
Znam da ga volis statisticki gledano, ali je li zaista mislis da je gubitak Stanica gubitak i za klub?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 12:58 pmjos da smo sacuvali stanica, bio bi iznimno zadovoljan, ovako cemo se tuci sa zrinjskim za titulu
mislim da jest, jer je covjek univerzalac, jedino jos golmana nije igrao... a takvi igraci ti uvijek dobro dodju, a sigurno je najbolji unverzalac u ligi trenutno... ali sada je kasno, jebaji ga, odlucio je biti glup na 5 minuta i imamo ovu situaciju trenutno...storm_raider je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 1:00 pmZnam da ga volis statisticki gledano, ali je li zaista mislis da je gubitak Stanica gubitak i za klub?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 12:58 pmjos da smo sacuvali stanica, bio bi iznimno zadovoljan, ovako cemo se tuci sa zrinjskim za titulu
Pusti Stanica, reci, sta se to kuha?storm_raider je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 10:54 amNeka neobicna tisina na forumu... kao da se nesto kuha.
Meni zena grah, malo vodenast, al nema veze, pojest ce se.Brkoo je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 1:19 pmPusti Stanica, reci, sta se to kuha?storm_raider je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 10:54 amNeka neobicna tisina na forumu... kao da se nesto kuha.![]()
Kada se spominje Stanic, mnogi zaboravljaju da je on za malu razliku na kraju otisao u Zrinjski. A ovdje bi imao sve. Univerzalac jeste, najbolji univerzalac - i to je, ali je morao biti mudriji. I meni je zao, volio bih da smo ga gledali ovo ljeto makar jos.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 1:18 pmmislim da jest, jer je covjek univerzalac, jedino jos golmana nije igrao... a takvi igraci ti uvijek dobro dodju, a sigurno je najbolji unverzalac u ligi trenutno... ali sada je kasno, jebaji ga, odlucio je biti glup na 5 minuta i imamo ovu situaciju trenutno...storm_raider je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 1:00 pmZnam da ga volis statisticki gledano, ali je li zaista mislis da je gubitak Stanica gubitak i za klub?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub feb 10, 2018 12:58 pm
jos da smo sacuvali stanica, bio bi iznimno zadovoljan, ovako cemo se tuci sa zrinjskim za titulu