Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 8:41 pm
Realno za Kemu bi bila najbolje neka posudba tipa Celik, Gosk, Vitez i sl. Da igra PL u svakom slucaju. Nisam neki strucnjak ali po meni ima nesto u njemu a i izuzetno je odgojeno dijete i pravi sportista. Trenutno nema kvalitet za prvih 11 a i za to je, po meni, najveci krivac nedostatak utakmica u kakvom takvom kontinuitetu.. Posudba jedno sezonu pa onda vidjeti sta i kako
Ja bih volio cuti sta o Vranjesu od 1921 ekipe. Kako se do sada pokazuje na treninzima, kakav je danas bio? Jel igrac prevage, kako ga prozvasmo posle potpisa, ili cemo i njega morati cekati da se adaptira?
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
JEdan od razloga što se pravi B tim je sigurno i taj što se ne možeš osloniti na trenere u tim nekim klubovima. Pa pogledajmo samo ko su treneri u tim klubovima i zar vi ne mislite da je Kemi bolje trenirati sa našima nego igrati negdje tamo. Evo hajd sad Čelik i nekako sa Musom, ali ostalo niđe veze. Hoće li Čelik trpiti tog kao što kažemo ''lošeg'' Kemu radi nas a bore se za opstanak?
Mislim da ste previše udarili po Kemi, a i po Projiću. Po Projiću ipak donekle sa pravom, ali po Kemi nigdje veze. Ima grešaka, ali činjenice su sljedeće: Igrali smo poprilično otvoreno i napadački. GOlovi su pali na povratnu loptu gdje je krivica više na strani veznjaka koji nisu isprtili svoje. Kemi se može pripisati samo jedan gol. Treće, ne znate šta im je Adžem tražio da rade i šta je čiji zadatak. Ove gore zaključke sam naveo onako po mom mišljenju ali možda nisam ni ja u pravu. Što kažem da je činjenica za Proju. Zato što se ovo ponavlja već ne znam koji put i u ligi da ga čovjek ostavi par koraka u postavljanju. Frajer da stane korak nazad ili dva ne bi nijedna lopta prošla. Drugo je kad kasni jer je otišao previše gore pa ne može stići ali on stoji tu na metar i ispadne i onda logično da i Kemo ne može stići pokriti. Bogi je iskusniji i možda već zna predviditi Projine greške. Kemo još uvijke igra više srcem i prema utreniranosti nego iskustvom tj glavom.
Također desi se da i ekipe podjednakih kvalitea doviju jedna drugu i većom razlikom. Mi ne nzamo sada ništa. Ni na kojem nivou umora su naši bili, ni šta je ADžem tražio od njih (vidi se da ipak igramo preofanzivno i da nije tako manje bi primili sigurno). Možda ADžem nij ni tražio da idemo preofanzivno, a možda i jeste. Možda je Proja bio zadužen za onoga u 16 kod centaršuta, a možda i Kemo. Mnogo je pitanja ali mi opleli po Kemi. Kažem jedino što mi vidimo jeste ovo postavljanje Proje. To sam rekao i prošli put. Vjerujte mi da sam u stratu protiv Mladosti mislio da to radi namjerno jer je u Evropi to bilo ok i nije pravio takve greške. Kasnije sam vidio da ipak nije namjerno, ali da mora ispraviti mora.