Kurcobolje jeste bilo vidi se, ali brate razlika u kvaliteti je heeeeeeeej.
I kod Amara smo znali primati petice, pa nisu glave letjele...
Glavu gore!
Spoiler:
Sve ok druze. Ljudi su navikli na raznorazne 'dusebriznike', pa su te malo i na noz docekali. Nadam se da shvatas. Samo pisi.G.Weah je napisao/la: ↑pon feb 05, 2018 8:39 amVidim da je ovaj moja objava izazvala određen broj komnetara. Nije mi bila namjera da nešto ili nekog prozivam. Htio sam da vidim kako se u našim klubovima tretiraju igrači. Ja radim u finansijama dugi niz godina i dobro znam o čemu pričam. A sada ću pokušati i objasniti. Nedavno sam razgovarao sa jednim inspektorom UIO i rečeno mi je da UIO razmatra kako da se uključi tj da uzme dio kolača od transfera igrača jer se ništa njima ne plaća to je suština problema jer i oni ne znaju da li su igrači zaposlenici (radnici) ili nešto drugo. Sadašnji predsjednik NO Marko Dmitrović je pri Reviconu (njegov otac Milan je glavni urednik Revicona) i oni vjerovatno razgovaraju sa određenim inspektorima oko svih tema u finansijama.IvanOsim je napisao/la: ↑sub feb 03, 2018 4:11 pmstorm_raider je napisao/la: ↑sub feb 03, 2018 3:57 pm
Hahaha, zasto mislis da sam ja pozvan da trazim odgovore i od koga? I zasto mislis da bi meni iko dao odgovore na ova pitanja? Ovaj forum je nezavisan i nema veze sa Upravom i neka zaribaju nesto, ja cu ih prvi prozivati. To je prvo sto se ovdje savlada.
Nadam se da ce se neko javiti ko zna. Ja nemam odgovore, a iskren da budem ni ne zanimaju me pretjerano. Zasto i na osnovu cega obican navijac treba uopste znati odgovore na ova pitanja? Jer placa 3-20 KM dva puta mjesecno da odgleda utakmicu? Placas zabavu. Za te pare ces dobiti ono sto si platio.
Ja koliko mogu primjetiti momak je ovo postavio da bi pomogao/olaksao klubu, a ne da bi znao i vladao informacijama. Koliko me sjecanje sluzi, par puta si rekao da se dobre ideje postavljaju, te da ce doci do kluba. Al kad te ne zanimaju odgovori, zaboravi.
Uglavnom jedan od prijedloga je da se igrači smatraju kao neka vrsta "robe", gdje bi država imala koristi od tog transfera, zato sam postavio pitanje oko tretiranja igrača. Transferi su u zadnje vrijeme u porastu i oni smatraju da trebaju imati koristi od tog.
Druga stvar koja me je zanimala je oko bolovanja. Ako se igrači smatraju radnicima, onda klub ima pravo na potraživanje u slučaju povrede igrača od PIO.
Žao mi je ako ovo ode do nekih negativnih komentara, ali ne ćelim više ovako nešto postavljati jer vidim da je otišlo predaleko.
Od sada cu samo pričati o igri i našim igračima.
Sretno.
Ja često "napadam" ljude koji orkestrirano napadaju Želju, a takvih ima dosta. Sada su se malo umirili, ali vire iz rupa i čekaju prvi kiks da "udare".G.Weah je napisao/la: ↑pon feb 05, 2018 8:39 amVidim da je ovaj moja objava izazvala određen broj komnetara. Nije mi bila namjera da nešto ili nekog prozivam. Htio sam da vidim kako se u našim klubovima tretiraju igrači. Ja radim u finansijama dugi niz godina i dobro znam o čemu pričam. A sada ću pokušati i objasniti. Nedavno sam razgovarao sa jednim inspektorom UIO i rečeno mi je da UIO razmatra kako da se uključi tj da uzme dio kolača od transfera igrača jer se ništa njima ne plaća to je suština problema jer i oni ne znaju da li su igrači zaposlenici (radnici) ili nešto drugo. Sadašnji predsjednik NO Marko Dmitrović je pri Reviconu (njegov otac Milan je glavni urednik Revicona) i oni vjerovatno razgovaraju sa određenim inspektorima oko svih tema u finansijama.IvanOsim je napisao/la: ↑sub feb 03, 2018 4:11 pmstorm_raider je napisao/la: ↑sub feb 03, 2018 3:57 pm
Hahaha, zasto mislis da sam ja pozvan da trazim odgovore i od koga? I zasto mislis da bi meni iko dao odgovore na ova pitanja? Ovaj forum je nezavisan i nema veze sa Upravom i neka zaribaju nesto, ja cu ih prvi prozivati. To je prvo sto se ovdje savlada.
Nadam se da ce se neko javiti ko zna. Ja nemam odgovore, a iskren da budem ni ne zanimaju me pretjerano. Zasto i na osnovu cega obican navijac treba uopste znati odgovore na ova pitanja? Jer placa 3-20 KM dva puta mjesecno da odgleda utakmicu? Placas zabavu. Za te pare ces dobiti ono sto si platio.
Ja koliko mogu primjetiti momak je ovo postavio da bi pomogao/olaksao klubu, a ne da bi znao i vladao informacijama. Koliko me sjecanje sluzi, par puta si rekao da se dobre ideje postavljaju, te da ce doci do kluba. Al kad te ne zanimaju odgovori, zaboravi.
Uglavnom jedan od prijedloga je da se igrači smatraju kao neka vrsta "robe", gdje bi država imala koristi od tog transfera, zato sam postavio pitanje oko tretiranja igrača. Transferi su u zadnje vrijeme u porastu i oni smatraju da trebaju imati koristi od tog.
Druga stvar koja me je zanimala je oko bolovanja. Ako se igrači smatraju radnicima, onda klub ima pravo na potraživanje u slučaju povrede igrača od PIO.
Žao mi je ako ovo ode do nekih negativnih komentara, ali ne ćelim više ovako nešto postavljati jer vidim da je otišlo predaleko.
Od sada cu samo pričati o igri i našim igračima.
Sretno.
Gdje bi nam kraj bio da smo svi optimisti kao ova voditeljkaPompey je napisao/la:Uskoro bi na N1 trebali biti Joldic i juniori, pa da znate.
Strpljenje je gorko, ali mu je voce slatko
- Aristotel
@bogi je ponosan na tebePompey je napisao/la:Samo sabura, samo sabura.Strpljenje je gorko, ali mu je voce slatko
- Aristotel