Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 03, 2018 12:43 pm

Dobrim rezultatom protiv Atletika, cijena nase djecurlije bi se utrostrucila, a samim tim i cijena starijih bi znatno skocila.

Eventualnim izbacivanjem Madridjana bi finansijski donijelo vise love nego dupla kruna. U bliskoj buducnosti i to ne duzoj od pola do godinu dana.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

bogi
Kontakt:

sri jan 03, 2018 12:44 pm

e halalite što upadam sa temom evo vidio sam na zvaničnoj pa Mujagi 20 rođendan, da mu je sretan i da dođe nekad tobe u suprotnom sretno mu u Mladosti DK i sličnim klubovima, i pitanje je li idalje može igrati juniorsku ligu prvaka jer jbg ima frajer sad 20 godina :D ?
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Ajzea
Kontakt:

sri jan 03, 2018 12:49 pm

Minjore je napisao/la:
sri jan 03, 2018 12:27 pm
Amar samo nije imao srece. Davno bi on digao ljestvicu, ali smo imali jebeni peh sa povredama i to je to. Vakat je da se to ponovo uradi, samo se nadati da cemo imati ovaj put srece.
Istina..
Milion eura za Sabanadzovica bi bio vise nego fantastican posao. Uz, naravno, procenat od slijedeceg transfera. Mozda cak vise obratiti paznju na taj procenat nego na samu cifru.
Govoriti sada o dva miliona eura je nerealno, pa cak i komicno.

Milion eura bi svakako bio daleko najveci transfer PLBiH.

Kapiten
Kontakt:

sri jan 03, 2018 12:52 pm

Ma i ti klubovi pokazuju interes samo zato sto je Refikov mali
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

bogi
Kontakt:

sri jan 03, 2018 12:59 pm

Što se tiče Anela, mali je prvo svojim kvalitetom u ovim godinama napredan dovoljno za juniorske ekipe liga petica i ekipa kao što su Roma i slične ekipe, to što mu je Refik otac i ne igra toliko veliku ulogu kao što vi mislite, pogledajte samo kretnju i pas momka, pravi moderni veznjak, i pravi dragulj kojeg samo treba izbrusiti i koji će za 10-ak godina nositi dres reprezentacije, samo da ga povrede zaobiđu i sve će biti kako treba, a što se tiče cijene treba tražiti milion i po pa nek uzmu sebi 30 %, treba jer vrijedi toliko ko god kaže da ne vrijedi, on kao "biva realan" ? Dajte ljudi ili ćemo sad početi unovčavati naše talente ili nikad, Benju i Kvesu dobro ste gore rekli su samo povrede spriječile od vrhunske karijere, ne treba sad pucati cijenu kao Amar, ali 1,5 mil € je sasvim prikladna cijena i za takve timove, a nama je ogromna inekcija, i svakako da ta prodaja treba ići tek na ljeto eventualno iduću zimu, prvo dupla da se slavi pa onda dečko idi gdje ti volja i sretno ti da se s ponosom sjećaš Grbavice od pjetlića do A ekipe :D
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Ajzea
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:00 pm

Ne, sad ozbiljno. Koliki glupan moras biti da odbijes ponudu od 700.000 eura za nekoga ko igra zbog babe.

avlami97
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:04 pm

Amar je s pravom "držao" cijenu za Svraku. Momak je igrao defanzivnog veznog i bio drugi strijelac Lige. Halo ba, drugi strijelac Lige defanzivni vezni. Pored toga je u 5 nastupa za Reprezentaciju zabio 2 gola.

Potom su menadzeri/selektor uvalili umjesto Svrake "nekoga" u Reprezentaciju kako bi se taj "neko" prodao.

Tu je sva bit problema sa Svrakom.

bogi
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:05 pm

Ajzea je napisao/la:
Ne, sad ozbiljno. Koliki glupan moras biti da odbijes ponudu od 700.000 eura za nekoga ko igra zbog babe.
Čim si rekao ozbiljno nisi ozbiljan hahahah :D

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jan 03, 2018 1:07 pm

bogi je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Čim si rekao ozbiljno nisi ozbiljan hahahah :D
Babo poslao ponudu, raja se ponadala.

teteac8684
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:08 pm

Nego kad da mi očekujemo nove igrače?? Vakat je Saša :kafa:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:11 pm

Ma ti nabrojani igraci koje je Amar dizao nisu ni blizi toliko mladi kao Anel i nisu ni talentovani kao Anel.
Sve stoji, ali ne mislim da se moze desiti bas tako nesto, jedino ne daj Boze neka povreda.. Ali opet i dalje je mlad da uspije i poslije povrede.

Brkoo
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:14 pm

Svraka je mogao zabiti milion golova, dzaba ti to sve kad je liku falilo milion drugih stvari a ticu se kvaliteta. Sta je on imao od kvaliteta pa da kazes da si ga mogao prodati za neke vece novce? Znao je jedino trcati, i igra glavom je bila dobra, sve ostalo je mrtvi prosjek ove lige, da se ne lazemo. Nije on tu sezonu na individualni kvalitet dominirao, nego je zbog boljih saigraca i on dosao do izrazaja, pa onda malo i samopouzdanje poraslo ali poslije toga je ipak pokazao svoje stvarne kvalitete, a mi smo propustili sansu da ga unovcima na foru kad je neko i davao fin novac za njega..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pompey
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:15 pm

Da mu nije babe, ne bi ga ni bilo.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

salle86
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:18 pm

Ipe je napisao/la:
sri jan 03, 2018 12:38 pm
Kod usporedbe sa drugim vršnjacima iz drugih zemalja ne zaboravite da je većina drugih iz zemalja EU pa samim tim nisu stranci u drugim ligama.
Da bi stranac igrao mora biti bar 10% bolji od "domaćeg". Lijepa je to bila priča Slavkeca, samo nije se držao nje. Ali se vani ljudi toga drže.
Da bi neki naš igrač igrao, mora biti baš toliko bolji.
A ako nije onda logika neće ga ni kupiti. Jer bolje novce dati za 2,3,5 nebitno stranaca koji će igrati nego da daju za nekog ko će sjediti na klupi, tribinama. Jer mogu uzeti domaćeg za klupe, tribina.
Nas jebbe taj pasoš. Koliko smo samo pehovi što smo tu gdje jesmo rođeni...sve je to lijepo bajno, ali nas to košta, jbg.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

azbaha
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:19 pm

bogi je napisao/la:
sri jan 03, 2018 12:59 pm
Što se tiče Anela, mali je prvo svojim kvalitetom u ovim godinama napredan dovoljno za juniorske ekipe liga petica i ekipa kao što su Roma i slične ekipe, to što mu je Refik otac i ne igra toliko veliku ulogu kao što vi mislite, pogledajte samo kretnju i pas momka, pravi moderni veznjak, i pravi dragulj kojeg samo treba izbrusiti i koji će za 10-ak godina nositi dres reprezentacije, samo da ga povrede zaobiđu i sve će biti kako treba, a što se tiče cijene treba tražiti milion i po pa nek uzmu sebi 30 %, treba jer vrijedi toliko ko god kaže da ne vrijedi, on kao "biva realan" ? Dajte ljudi ili ćemo sad početi unovčavati naše talente ili nikad, Benju i Kvesu dobro ste gore rekli su samo povrede spriječile od vrhunske karijere, ne treba sad pucati cijenu kao Amar, ali 1,5 mil € je sasvim prikladna cijena i za takve timove, a nama je ogromna inekcija, i svakako da ta prodaja treba ići tek na ljeto eventualno iduću zimu, prvo dupla da se slavi pa onda dečko idi gdje ti volja i sretno ti da se s ponosom sjećaš Grbavice od pjetlića do A ekipe :D
Mislim da, ako se Anel bude prodavao na ljeto, cifra bude 1,5m uz procenat 20%.
Nek agencija uzme sebi 30% to je 450 000, dakle nama ostaje 1m, eto tih 50 hiljada mozda ode nekom ko je ucestvovao u transferu.
Dakle realno je da nakon lige za prvaka, atletika, lige sampiona i evrope(abd) Anel nama donese miolion.

LeBlue
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:21 pm

avlami97 je napisao/la:
sri jan 03, 2018 1:04 pm
Amar je s pravom "držao" cijenu za Svraku. Momak je igrao defanzivnog veznog i bio drugi strijelac Lige. Halo ba, drugi strijelac Lige defanzivni vezni. Pored toga je u 5 nastupa za Reprezentaciju zabio 2 gola.

Potom su menadzeri/selektor uvalili umjesto Svrake "nekoga" u Reprezentaciju kako bi se taj "neko" prodao.

Tu je sva bit problema sa Svrakom.

Meni je Tomic bolji igrac bio. Imao je Svraka dobru statistiku pa i ta dva gola za reprezentaciju cini mi se jedan protiv Alzira. Radi njih i jeste zasluzio koji poziv vise. Ali meni isto nije bio dovoljno dobar u svojim primarnim zadatcima koji su bili defanzivno orijentisani. To se moglo viditi protiv kvalitetnijih protivnika kad smo igrali evropske utakmice.

azbaha
Kontakt:

Ovdje takodjer treba gledati i zelje Anela. On ove sezone moze napredovati u Zelji otprilike koliko bi i u nekom evropskom klube, ali sljedeca je vec vakat da se prodaje radi njega i njegovog napretka.
Ja npr mislim da je Memija ostao minimalno polusezonu duze u Zelji nego sto je trebao i da je stagnirao u to vrijeme, ako me razumijete.

Pompey
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:23 pm

azbaha je napisao/la:
Ovdje takodjer treba gledati i zelje Anela. On ove sezone moze napredovati u Zelji otprilike koliko bi i u nekom evropskom klube, ali sljedeca je vec vakat da se prodaje radi njega i njegovog napretka.
Ja npr mislim da je Memija ostao minimalno polusezonu duze u Zelji nego sto je trebao i da je stagnirao u to vrijeme, ako me razumijete.
Kad ti ides? :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

azbaha
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:32 pm

Pompey je napisao/la:
sri jan 03, 2018 1:23 pm
azbaha je napisao/la:
Kad ti ides? :D
Meni dosta moja petoba :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jan 03, 2018 1:33 pm

Situacija po članku stoji ovako.
Menadžerska agencija koja ga zastupa bi bukvalno još sutra mogla naći klubove koji će dati milion eura, a da njima ide 30%.
Za tih 30% smo mi ljetos prodali najboljeg strijelca premijer lige. I apsolutno podržavam odluku kluba, jer sa Anelom nikakvih problema neće biti da nađe angažman.
Dalje u članku se navodi da nisu jedini Roma, Atalanta i Firenca čini mi se, nego još klubova je pokazalo interes.

Da se vratim na njegov potencijalni transfer.
Broj skauta koji već sada prate Anela i Hareta je ogroman, broj skauta koji će biti na Grbavici u februaru mjesecu na duelu sa Atletikom će možda biti i neviđen bar za naše prilike.
Njima cijena na ljeto može biti milion eura, a može i puno više. Sve je do samog Anela, njegovog angažmana na treninzima i utakmicama, te sposobnosti kluba da zna kad i koliko se "cjenkati" uz naravno obavezan procenat bar od 10%.
Mislim da je dovoljan primjer ove priče što kruže za transfer Amira, u 5 miliona eura, 1 milion eura je naš. Isti taj milion eura je minimalna otkupna klauzula za dvojac Anel/Hare.
Dižemo standarde, dižemo kvalitet omladinaca i to je najbitnije.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava