Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 26, 2017 11:52 am

On kako se uhljebio na 3 godine samo se uhvatio instagrama, crijeva i mijenjanja boje kose sa bracom Harvanovicem i Zericem.
Momci jos ste manji od makovog zrna, ne dozvolite da zavrsite kao Beganovic nego se ugledajte na Anela i Harisa.

mirzza
Kontakt:

uto dec 26, 2017 11:53 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto dec 26, 2017 11:51 am
Puno kvalitetniji mi izgleda onaj Osmanović čini mi se tako nešto.. Što je i igrao u uzvratu protiv ludogoreca.
Nije nešto sa loptom, ali dobro se kreće i krade lopte.
Tad smo na Jovanu + 3 juniora tako da ovdje moramo dovesti makar jednog igraca. Slazem se da je Osmanovic dobar, i treba ga postepeno uvoditi, ali treba i koristiti Dinu ili ga poslati na posudbu. Jer jedini on u ovoj ekipi moze kvalitetno udariti sto bi braco gumena glava rekao.

LARSSON
Kontakt:

uto dec 26, 2017 11:55 am

Ne možemo sad ni sve juniore ubaciit, imaju LP i reprezentacija, doduše repka je u pauzi mislim između drugog i trećeg kola LZP

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto dec 26, 2017 11:56 am

mirzza je napisao/la:
Puno kvalitetniji mi izgleda onaj Osmanović čini mi se tako nešto.. Što je i igrao u uzvratu protiv ludogoreca.
Tad smo na Jovanu + 3 juniora tako da ovdje moramo dovesti makar jednog igraca. Slazem se da je Osmanovic dobar, i treba ga postepeno uvoditi, ali treba i koristiti Dinu ili ga poslati na posudbu. Jer jedini on u ovoj ekipi moze kvalitetno udariti sto bi braco gumena glava rekao.
Pa nismo MMA klub legendo
Ko nas je kleo, nije dangubio.

azbaha
Kontakt:

Za sad sve ide dobro. Nije ni Januar a raskinuo se ugovor sa Stevom, Markovicem i Beganovicem. Evo abd i Elsnerom.
Doveden je lijevi bek.
Krenulo se produziti ugovor sa igracima koji mogu doprinjeti nasoj igri.
Ono sta hos vise XD

Plava Porodica
Kontakt:

uto dec 26, 2017 11:57 am

mirzza je napisao/la:
Ono što je radio Elsner, mogao je i Dino puno bolje 1000%..ali to i dalje nije dovoljno za Želje i kao četvrta opcija bar po meni. Najbolje bi bilo poslati ga na posdubu ili raskinuti ugovor pa nek sreću svoju traži, nama treba neki trkač..moderniji igrač.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teatrale36
Kontakt:

mirzza je napisao/la:
uto dec 26, 2017 11:49 am
Minjore je napisao/la:
uto dec 26, 2017 11:47 am
mirzza je napisao/la:
uto dec 26, 2017 11:46 am

Imamo 4, Blagoje, Hajdar, Saban i Dino Hasanovic. ;)
Otpisi zadnjeg.
https://fkzeljeznicar.ba/dino-hasanovic ... vor/26647/

Decko ima ugovor do 2020, a ima crvstinu koja nam fali, nadam se da ga se nece otpisati jer moze kvalitetno odraditi minute kada zatvaramo tekmu.
On nazalost ne zna trcati kako treba a ne da moze prici prvom timu, citav vezni red juniora je bolji od Dine tako da bi i on trebao biti bivsi, jer ovi momci su buducnost Želje.

LeBlue
Kontakt:

uto dec 26, 2017 11:59 am

mirzza je napisao/la:
Nije fudbal u tome da udaris protivnika, nego da ga zaustavis bez faula ili sa nekim blagim taktickim prekrsajem. To znaju i Hajdarevic a isto i Saban, pogotovo takticke prekrsaje zna Saban jer je inteligentan igrac. Hajdarevic bi isto mogao skrhat protivnika, samo mu reci, ali nije to svrha igre. Dino nije dobio neku minutazu kod Adzem i onda je upitno koliki mozemo imati koristi od njega. Slazem se da je najbolje da ide na posudbu, isto radi njega samog da se vise razvije, ako je moguce. Meni je isto Osmanovic sa 17 godina bolji.

salle86
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:13 pm

Samo da pohvalim Anela i Denisa, izgleda da su se uhvatili teretane u ovoj pauzi, malo mišića nije na odmet
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:15 pm

Raskinuce se ugovor i sa Hasanovicem vjerovatno. Glupost je bila produziti. Ima talentovanije djece mnogo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

azbaha
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:17 pm

Ocigledno Adzem ne racuna na njega vise, jer se je produzio ugovor prije nego sto je on postao sss, zato je i doveden Rok, ali nije ni on to

Dominic
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:22 pm

Ako je i iko pogurao odlazak Elsnera to je ovaj forum. Ne kontam zasto. Momak je vrlo solidan back up ako cemo gurati Sabana i Hajdarevica sto je i logicno a nije toliko skup. Nadam se da ce ipak ostati.

Edis Mulalic 1921

uto dec 26, 2017 12:23 pm

I Hasanovic je bolji od ove krampe sto nas napusta,ali je tanak realno i ima talentovaniji igraca iz pogona.Iznenadilo me ovo za Elsnera, Adzem ga je ozivljavao ocekivao sam ostanak do ljeta, ali bolje ovako :D
Modus vivendi !

mirzza
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto dec 26, 2017 12:28 pm

Grbavica je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Pa nismo MMA klub legendo
Niko nije rekao da smo MMA klub, a svaka ozbiljna ekipa ima igraca tipa Dino u rosteru. Ono sto je zamisljen Elsner, to moze raditi Dino koji nije stranac za manje para.

LeBlue
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:30 pm

Dominic je napisao/la:
uto dec 26, 2017 12:22 pm
Ako je i iko pogurao odlazak Elsnera to je ovaj forum. Ne kontam zasto. Momak je vrlo solidan back up ako cemo gurati Sabana i Hajdarevica sto je i logicno a nije toliko skup. Nadam se da ce ipak ostati.
Nisam siguran koliko forum ima uticaja na tako nesto? Mislim ako ide da je to samo znak da strucni stab ne racuna na njega. Tako ti je to kad dovedes igraca iz vana koji ima ogranicene opcije u karijeri, moze se super pokazati, a moze i da nikako ne ispuni ocekivanja. Mislim tad je dosao i Vojo koji se super uklopio.
Zadnja izmjena: LeBlue, dana/u uto dec 26, 2017 12:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:31 pm

Takmičenje za forumaša godine je u toku. Pročitajte pravila i glasajte!

viewtopic.php?f=51&t=624

Anketa za najgol polusezone:

viewtopic.php?f=51&t=621&start=20
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mirzza
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:33 pm

teatrale36 je napisao/la:
On nazalost ne zna trcati kako treba a ne da moze prici prvom timu, citav vezni red juniora je bolji od Dine tako da bi i on trebao biti bivsi, jer ovi momci su buducnost Želje.
Zato je doveden stranac koji ne zna da hoda a kamoli da trci, sa 10, 15 kila viska....
U nasoj ligi gdje imas gostovanja u Tuzli, kod Celika gdje imas mesara i mesara moras imati igraca koji ce se potuci sa njima. Vidjeli smo kako je Saban prosao u Tuzli kada te divljaci zaskoce. Naravno rutinom dobijas da uzimas lopte bez faula, ali moras nazalost jos uvijek ovdje imati igraca koji ce napraviti faul, evo i Adzem to govori u svom intervju kod Ligate.
Odlazak Elsnera je uzrokovao Elsner koji za 2 mjeseca nije skino ni kile niti je sta pokazao u svojoj igri, jos kao stranac nije niti prevaga.

Dominic
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:43 pm

mirzza je napisao/la:
uto dec 26, 2017 12:33 pm
teatrale36 je napisao/la:
Zato je doveden stranac koji ne zna da hoda a kamoli da trci, sa 10, 15 kila viska....
U nasoj ligi gdje imas gostovanja u Tuzli, kod Celika gdje imas mesara i mesara moras imati igraca koji ce se potuci sa njima. Vidjeli smo kako je Saban prosao u Tuzli kada te divljaci zaskoce. Naravno rutinom dobijas da uzimas lopte bez faula, ali moras nazalost jos uvijek ovdje imati igraca koji ce napraviti faul, evo i Adzem to govori u svom intervju kod Ligate.
Odlazak Elsnera je uzrokovao Elsner koji za 2 mjeseca nije skino ni kile niti je sta pokazao u svojoj igri, jos kao stranac nije niti prevaga.
Zar je Elsner bucko? Otac mu je bio krhak a i sin je isti ili malo misicaviji. Otkud sad problem u kilama!!?

mirzza
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:45 pm

Dominic je napisao/la:
uto dec 26, 2017 12:43 pm
Zar je Elsner bucko? Otac mu je bio krhak a i sin je isti ili malo misicaviji. Otkud sad problem u kilama!!?
Sta ima veze kakav mu je otac bio i posebno sin, pogledaj mu stomacinu i guzove kada obuce dres. Frajer spor, tezak, van forme, evo i to Adzem spomenu i intervju.
Ocito je Papac shvatio da sa njim ne dobija nista i spremio sut kartu. Pokazao se kao promasaj. A pitaj njega otkud problem u kilama i sta je uradio od sebe jer na klipovima od prije 4,5 godina ima 10-15 kila manje.

boja mora
Kontakt:

uto dec 26, 2017 12:47 pm

Hasonovića isto treba pustiti da ide nije on za Želje

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.

Prijava