mislim da ce biti svi golovi u 2017. godini
mislim da ce biti svi golovi u 2017. godini
njima ništa ne može srušiti ubjeđenje da su oni bolji. i kad završi ovako, oni će misliti da su bolji.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 8:54 pmOvi nasi ne vadepitari su lakse prezivjeli onaj sex na derbiu
Kaze jedan: "Od ovih iz vrha su kone najslabije."ChWilla je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 8:57 pmnjima ništa ne može srušiti ubjeđenje da su oni bolji. i kad završi ovako, oni će misliti da su bolji.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 8:54 pmOvi nasi ne vadepitari su lakse prezivjeli onaj sex na derbiu
E bas to, upravu si 100%ChWilla je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 8:57 pmnjima ništa ne može srušiti ubjeđenje da su oni bolji. i kad završi ovako, oni će misliti da su bolji.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 8:54 pmOvi nasi ne vadepitari su lakse prezivjeli onaj sex na derbiu
Jedan od razloga slabije posjete je i sto valja sad pojesti sve sto se nasralo i reci aferim momci. Pa evo i danas Elsner odigao dobro, a pvo sto su ga pljuvali opet kazu los bio. Ne mozemo prihvatiti da nismo u pravu nikako.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 8:39 pmMa mi se moramo boriti za svakog navijača, simpatizera, dijasporca, selfijevca..karta po karta, simpatizer, po simpatizer, navijač po navijač. Oko milju i po dvije bolesnika nije nikada upitno. Međutim u ovoj situaciji nama je svaka članska, svaka godišnja, svaka pojedinačna karta za sve tribine i te kako bitna, i svaki navijač nam je bitan. Može se cijeli elaborat napisati oko ove posjete. Mislim da je raja totalno izgubila povjerenje, i razočarana je još uvijek od gubitka titule, i mislim da je to osnovni razlog. Sjetimo se da mi proiv Zete i AIK-a nismo imali full pun stadion, pa kada ćemo imati ako ne tada? Zadnji put napunili smo ga protiv Slobode na otvaranju istoka. Ovo što trener i ekipa rade, dakle borba, igra za gol više, pa i rezultat je polazna tačka za dolazak na stadion. Nakon ovoga bi trebala ići nadogradnja, atraktivna pojačanja, marketing, termini utakmica, informacije iz i oko kluba, razna istraživanja i osluškivanja želja navijača, i mnogo, mnogo stvari. Moramo shavtiti da je to jako ozbiljan posao, koji teško mogu raditi dva ilitri čovjeka, a sa druge strane traži i dodatnu investiciju u sve te procese...i opet neka se ekipa jednom oklizne, dovodimo se u situaciju da publika koju strpljivo skupljaš ponovo odjednom ode, i opet ostanemo na ove sigurne dvije milje...
Isto sam primjetio.
Ko kad su znali da ovo uzimaju 100%
hvalaLARS1921 je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 9:12 pm14h CET
https://www.uefa.com/uefayouthleague/ne ... raw+monday
Ma ima i toga, mada mislim da većinu obične raje takve stvari ne zanimaju. Mislim ipak da je ono što su nam bezmudići na kraju prošle sezone napravili najveći razlog. Još velika većina sumnja i u Adu, i u ekipu, još kada ovi miševi počnu ložiti, dobiješ to što trenutno imamo...ponosannavas je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 9:11 pmJedan od razloga slabije posjete je i sto valja sad pojesti sve sto se nasralo i reci aferim momci. Pa evo i danas Elsner odigao dobro, a pvo sto su ga pljuvali opet kazu los bio. Ne mozemo prihvatiti da nismo u pravu nikako.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 8:39 pmMa mi se moramo boriti za svakog navijača, simpatizera, dijasporca, selfijevca..karta po karta, simpatizer, po simpatizer, navijač po navijač. Oko milju i po dvije bolesnika nije nikada upitno. Međutim u ovoj situaciji nama je svaka članska, svaka godišnja, svaka pojedinačna karta za sve tribine i te kako bitna, i svaki navijač nam je bitan. Može se cijeli elaborat napisati oko ove posjete. Mislim da je raja totalno izgubila povjerenje, i razočarana je još uvijek od gubitka titule, i mislim da je to osnovni razlog. Sjetimo se da mi proiv Zete i AIK-a nismo imali full pun stadion, pa kada ćemo imati ako ne tada? Zadnji put napunili smo ga protiv Slobode na otvaranju istoka. Ovo što trener i ekipa rade, dakle borba, igra za gol više, pa i rezultat je polazna tačka za dolazak na stadion. Nakon ovoga bi trebala ići nadogradnja, atraktivna pojačanja, marketing, termini utakmica, informacije iz i oko kluba, razna istraživanja i osluškivanja želja navijača, i mnogo, mnogo stvari. Moramo shavtiti da je to jako ozbiljan posao, koji teško mogu raditi dva ilitri čovjeka, a sa druge strane traži i dodatnu investiciju u sve te procese...i opet neka se ekipa jednom oklizne, dovodimo se u situaciju da publika koju strpljivo skupljaš ponovo odjednom ode, i opet ostanemo na ove sigurne dvije milje...