Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LeBlue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 04, 2017 12:59 pm

salle86 je napisao/la:
pon dec 04, 2017 12:56 pm
ponosannavas je napisao/la:
pon dec 04, 2017 11:19 am
sajo10 je napisao/la:
ned dec 03, 2017 10:46 pm
Evo ga sir Boro Elcic aka. "Ovdje vidimo, da nista ne vidimo". :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Stvarno se mora poraditi na ovim stvarima kao oni oštećeni vazda a mi nismo. Niko ne spominje crveni za Stanojevića. Frajer dva zaaslužio. Isto tako isti kriterij je držao Peljto. Zec u 70 i nekoj minuti izlazi sam na golmana i isti ovakav start kao na navodnom penalu za pitare i čovjek nije ništa dosudio. Preslikano. Ovakvi startovi se u Evropi ne sude. Bar po meni. Ali hajd eto oni oštećeni vazda.
Istog sam mišljenja. Ovakvih startova Haris je protiv Lokomotiva napravio bar 7-8 i naravno nisu prekršaji. Samo još naši stručnjaci ovo vide kao faul, dovoljno je da igrač padne i to je to.
Nabijem ih na tuki, lafo stručni konsultant. Stručna karina
Stanojevic, 2 puta laktom na naseg igraca, i jos poslije toga dodatno dva 2 prekrsaja napravio. Iz ovoga je samo dobio jedan zuti karton.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:05 pm

Samo nek se ne dovodi samo da bi se neko doveo.. Ako ce se dovoditi onda neka to budu bas pojacanja.. Takvi naravno kostaju poprilicno al bolje dvojica takvih nego 5-6 prosjecnih. I nadam se da ce jos poneki omladinac dobiti sansu.. Ovi sto su je dobili su odradili mangupski, puno bolje nego 90% "pojacanja".. Djeca uz provjereno kvalitetne igrace su idealan dugorocni recept..

I volio bih na pripremama vidjeti varijantu Dacic, Hajdarevic i Saban zajedno.. Momci definitivno posjeduju kvalitet, poznaju se i maksimalno su uigrani. Mene interesuje kako bi to izgledalo na seniorskom nivou..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:13 pm

ne postoji više "taj" jugoistok...
gradi željo boli te *****

LeBlue
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:13 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon dec 04, 2017 1:05 pm
Samo nek se ne dovodi samo da bi se neko doveo.. Ako ce se dovoditi onda neka to budu bas pojacanja.. Takvi naravno kostaju poprilicno al bolje dvojica takvih nego 5-6 prosjecnih. I nadam se da ce jos poneki omladinac dobiti sansu.. Ovi sto su je dobili su odradili mangupski, puno bolje nego 90% "pojacanja".. Djeca uz provjereno kvalitetne igrace su idealan dugorocni recept..

I volio bih na pripremama vidjeti varijantu Dacic, Hajdarevic i Saban zajedno.. Momci definitivno posjeduju kvalitet, poznaju se i maksimalno su uigrani. Mene interesuje kako bi to izgledalo na seniorskom nivou..
Mozda je Dacic vise kao back-up za Ramovica? Bilo bi zanimljivo

Amidza
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:14 pm

Kad ce izvjestaj, 3 sam kafe vec popio. 🤩
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:17 pm

usrasmo se od kafe...

Amidza
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:20 pm

Ma brate ubi me kofein, evo me ko na spidu. Zujim.

slika
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:21 pm

vladex? :D

Amidza
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:22 pm

*Sir Vladex :D Divi ga kako se izvija.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:27 pm

Grmit ce sa juga u srijedu :zeljeznicar1:

slika
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:29 pm

Dovodit će se ovaj put pametno.
Neće biti velika rubrika dolasci odlasci, jer već imaš kostur ekipe koji čine većinom mladi a kvalitetni igrači.
Napravljen je već sad balans što igrača koji su iskusni a kvalitetni, što mladih igrača dovedenih sa strane, i opet najbolji dio smo pokupili iz našeg OP.
Nama ne trebaju promjene na 8., ili 9.pozicija u prvom timu.
Vedran na golu, štoper Graovac( što kaže Larss potpisati ga uz vatromet :lol: ), Šabanadžović, Hajdarević, Zakarić, Ramović, Ubiparip, donekle i Zec.
Uz to sve imaš i kvalitetnu klupu, sa Stanom kao rezervom(mada ništa ne bih imao protiv bar do ljeta da bude u prvoj) , Projića, Bogičevića, Osmankovića, Velića, Zilića, Blagojevića, Hasanovića, možda Crnova, Zebu, Dacića, Kajkuta, Mujagića.
Višak su Elsner, Marković, Beganović, Stevanović.
Najpotrebniji su bekovi, duplo više lijevi nego desni, rekoh sa Stanom se može predeverati. Juče se vidjelo koliko mana ima Projić, i nakon povrede zadnjih par utakmica jasno je zašto Siniša igra desnog a Stana lijevog beka.
Štoper uz Graovca idealan tip je Vukotić. Koliko košta da košta. Sve to odlično funkcioniše sa Bogijem slažem se, ali ni 5.godina mlađi nije mogao da odgovori na većem nivou tj. u Europi.
Tek tada na red dolazi pravo lijevo krilo ako se neće računati na Crnova.
Ovo ostalo, odličan balans.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:32 pm

maxum1921 je napisao/la:
pon dec 04, 2017 11:41 am
Ovo za Mujica se slazem. Najbolje sudjenje smo imali u utakmicama gdje je on sudio.

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Davno sam ja to rekao. Covjek je realno najbolji sudija i sve njegove tekme sto sam gledao odlicno je odradio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:33 pm

Iz ove lige ti trebaju mladji igraci koji su zeljni uspjeha a imaju pobjednicki mentalitet. To su igraci tipa Menalo , Markovic, Jasarevic, Vukotic, Ljubenovic, Koljic i Regoje.
Kakav Ordagic i ostali bakraci, bar ako smo imali progledali.

Leon_Professional
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:40 pm

Zajeban onaj Corluka jucer bio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:41 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Jes kad mu je Baraban sve omogucio.

ChWilla
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:42 pm

zajebani su svi. juče jesu bili malo bolji, iako im fali igrača.

Vortex
Kontakt:

pon dec 04, 2017 11:45 am
heisenberg je napisao/la:
pon dec 04, 2017 10:18 am
cipiripi je napisao/la:
pon dec 04, 2017 10:15 am
Kakav ba Ordagic, sta vam je ljudi. Pored nasa dva dragulja vi biste nekom Ordagicu davali platu od 4-5000, pa bolje te pare dati nasoj djeci jer ces na njima i zaraditi. Eno mu pitara i nek ide u Manchester sa Kobilje glave
Haris i Saban jesu mega talenti, ali zamisli da se Blagi ne daj Boze povrijedi.. Njih dvojica ne bi mogli izvuci sezonu, potreban je tu neko sa iskustvom
Tako je. Plus Haris i Šaban igraju i LP, a Šaban će aBd predvoditi repku na EP za juniore. Ja spominjem stalno Ordagića je frajer može igrati na četiri pozicije i na svakoj je dobar. On i neko tipa SUbić da pokrije i krilo i beka ili neko tipa Jašarević da može i stopera i beka i nama ne trba više, ali minimalno trojica trebaju. POgotovo ako u Kupu prođeš u polufinale. Ostalo zavisi od odlazaka. Imaš širinu, a djeci nisi zatvorio vrata.
Plus što je u tandemu sa Zecom ubitačan, šta nam je samo jada i muke nanio prošlo prvenstvo kad smo igrali 2:2 u Tz , prolazili su kroz nas ko kroz sir. Al opet sve je do menadžmenta i šta god da odluče sigurno da će biti najbolje rješenje za nas. :palacgore:

Veteran1965
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:45 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon dec 04, 2017 1:29 pm
Dovodit će se ovaj put pametno.
Neće biti velika rubrika dolasci odlasci, jer već imaš kostur ekipe koji čine većinom mladi a kvalitetni igrači.
Napravljen je već sad balans što igrača koji su iskusni a kvalitetni, što mladih igrača dovedenih sa strane, i opet najbolji dio smo pokupili iz našeg OP.
Nama ne trebaju promjene na 8., ili 9.pozicija u prvom timu.
Vedran na golu, štoper Graovac( što kaže Larss potpisati ga uz vatromet :lol: ), Šabanadžović, Hajdarević, Zakarić, Ramović, Ubiparip, donekle i Zec.
Uz to sve imaš i kvalitetnu klupu, sa Stanom kao rezervom(mada ništa ne bih imao protiv bar do ljeta da bude u prvoj) , Projića, Bogičevića, Osmankovića, Velića, Zilića, Blagojevića, Hasanovića, možda Crnova, Zebu, Dacića, Kajkuta, Mujagića.
Višak su Elsner, Marković, Beganović, Stevanović.
Najpotrebniji su bekovi, duplo više lijevi nego desni, rekoh sa Stanom se može predeverati. Juče se vidjelo koliko mana ima Projić, i nakon povrede zadnjih par utakmica jasno je zašto Siniša igra desnog a Stana lijevog beka.
Štoper uz Graovca idealan tip je Vukotić. Koliko košta da košta. Sve to odlično funkcioniše sa Bogijem slažem se, ali ni 5.godina mlađi nije mogao da odgovori na većem nivou tj. u Europi.
Tek tada na red dolazi pravo lijevo krilo ako se neće računati na Crnova.
Ovo ostalo, odličan balans.
E vidi sada....po redu, Graovcu ističe posudba na ljeto. Veca bi predpostavljam volio napraviti transfer vani, a klub uzeti lovu.Zakarić ima još gpdinu ugovora, i ako neće produžiti, obavezna je prodaja.Stana, Bogi, ističu ugovori zimus. Ubiparip ističe ugovor na ljeto, ne znam za ovog Projića, Jovan ističe ugovor, dakle ostanu ti Ramović, Zec i djeca...oni bi trebali biti sigurni, pod ugovorom, ako se i tu neko od djece ne proda, jer je bila priča i za zimus.
Naravno ovo su nagađanja, špekulacije, ali ima i istine da moramo na dugi rok razmišljati i tako dovoditi.
Treba tu par rokova, ali sa znatno manjim prometom nego do sada. Zadnji rok nije bio loš, Sinan, Zec, Graovac, Vojo, pa i Projić donekle. Za ovog Elsnera, bar po meni ne znamo još, ali za sada ne obećava. I zimus predpostavljam, možda dvojica, struka zna kojim je pozicijama najnezadovoljnija. Na ljeto mnogo zavisi i od toga hoćemo li igrati Europu, i da li će to bi LŠ i EL. Igrači naravno vole atraktivnije tekme jer su u kvalitetnijem izlogu, pa se onda mogu i bolji igrači dovesti. Uglavnom, zato i jesmo uz Želju, uvijek zanimljivo...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

exdomorocki
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:48 pm

Vortex je napisao/la:
pon dec 04, 2017 11:45 am
heisenberg je napisao/la:
pon dec 04, 2017 10:18 am

Haris i Saban jesu mega talenti, ali zamisli da se Blagi ne daj Boze povrijedi.. Njih dvojica ne bi mogli izvuci sezonu, potreban je tu neko sa iskustvom
Tako je. Plus Haris i Šaban igraju i LP, a Šaban će aBd predvoditi repku na EP za juniore. Ja spominjem stalno Ordagića je frajer može igrati na četiri pozicije i na svakoj je dobar. On i neko tipa SUbić da pokrije i krilo i beka ili neko tipa Jašarević da može i stopera i beka i nama ne trba više, ali minimalno trojica trebaju. POgotovo ako u Kupu prođeš u polufinale. Ostalo zavisi od odlazaka. Imaš širinu, a djeci nisi zatvorio vrata.
Plus što je u tandemu sa Zecom ubitačan, šta nam je samo jada i muke nanio prošlo prvenstvo kad smo igrali 2:2 u Tz , prolazili su kroz nas ko kroz sir. Al opet sve je do menadžmenta i šta god da odluče sigurno da će biti najbolje rješenje za nas. :palacgore:

Nema ni promil šanse da ga Saša dovede,radije pricajte o Redziću,Daniloviću,Loncaru i sl.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Leon_Professional
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:49 pm

Minjore je napisao/la:
pon dec 04, 2017 1:41 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Jes kad mu je Baraban sve omogucio.
Onda u paketu obojicu :kafa:
Zakarica na tribine ako ne htjedne potpisat novi ugovor. :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava