pon dec 04, 2017 12:08 pm
Čini mi se da imamo sportskog direktora koji izgleda baš voli da radi u tišini. On je u koordinaciji sa šefom struke i njegovim saradnicima preuzeo sve oko sportskog dijela, i upravi skinuo veliko breme sa leđa. Nevjerovatan je napredak u dvije stvari. Fizička spremnost, i timska igra. Znači presing od prve do zadnje minute, svi za jednog, skoro pa nikako raspravljanja u toku igre, trče svi , pomažu, zatvaraju. pa Zaka je juče čini mi se više na beku odigrao, nego naprijed. Vojo je ganjao u 90-oj, kao i na samom početku. To dovoljno govori. I to odmah donosi rezultat, jer očito je da drugi nisu na tom nivou.U odnos Ade i Saše ne sumnjam, jer su obojica timski igrači, i obojica su željni prezentirati svoje znanje i potencijal. Nedima Čovića izuzetno cijenim, i vjerujem mu. Stručnjak kakvih je malo, i to se fakat vidi. Digao je ekipu ovako "u hodu" što bi rekli, bez priprema. Na proljeće i u ligi 6 očekujem, bez obzira da li će ili neće biti novih igrača, dodatne iskorake po pitanju fizičke spreme, trke i eksplozivnosti.
Iskreno jedino mi malo smeta naša euforičnost, i vidim već se spominju titule, duple...slažem se da nas malo "pronosa" nakon jedne od najnevjerovatnijih sedmica u Željinoj novijoj istoriji, a sa druge strana nadam se, u svari sam siguran da su Ado i Saša debelo na zemlji, i da razmišljaju rezonski i praktično, i da sve to prenose i na ekipu i igrače.
Za kraj lude jeseni, hajmo se u srjedu okupiti u što većem broju, proći Široki, i u nedelju pobjedom i prezimljavanjem na prvom mjestu zaključiti polusezonu. Iznad svih očekivanja, ako imam pravo dati ocjenu...
Samo 5% i ni stolice više!!!!