Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teteac8684
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 01, 2017 7:41 am

Baš neobično...

Leon_Professional
Kontakt:

pet dec 01, 2017 7:49 am

Amidza je napisao/la:
pet dec 01, 2017 12:10 am
Nakon onog fijaska protiv Viteza i ranijih oscilacija, mislio sam da ce biti patnja s Adom. Drago mi je da sam pogrijesio. Covjek radi sve prave stvari o kojima se ovdje dugo trubilo i to stvarno daje rezultate. Igramo brze, bolje, fluidnije, ekipa nam je puno kompaktnija nego prije, trcimo vise nego ikad...I on i cijeli strucni stab zasluzuju pohvale za napredak, kao i svi igraci. Samo neka ovako nastave svi zajedno, ne urekli se.

Drago mi je radi ovog niza, ali ne bi nikako valjalo da se zanosimo. Utakmicu po utakmicu, probati sto bolje izgurati do pauze, onda odmor, zimske pripreme, eventualno koji novi igrac (Larse!) pa sve ispocetka.

:zeljeznicar1:
Treba vratiti komentare poslije Viteza. Te kakvi mi, grcevita borba za Evropu, losa ekipa, tam vamo.
Rekao sam i tad, mi imamo otprilike 13igraca koji mogu u prvu postavu i kad oni igraju mi sve mozemo dobiti. To je formacija od jucer uz Sabana i Projica.
Ne treba mnogo pametan biti i to vidjet. Mi smo Vitez kiksali jer su igrali losi igraci, lose selektovan sastav.

Znam da mozemo, ali me je bilo strah da Adzem ne bude tvrdoglav kao Edis ili onakav kako prica u kameru. Ali drago mi je da nije. Mozda mu je i strucni stab, Sasa, uprava sugerisali, nebitno, ali dobro je.
On izgleda u javnosti hoce da bude malo "vazan" ali ipak u sebi prihvati gresku i ispravi je. E to je top. Samo nek nastavi tako, nek prica sta hoce ali nek mu "interno" nije ispod nivoa sam sebe iskritikovati.

mirzza
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:04 am

Leon_Professional je napisao/la:
pet dec 01, 2017 7:49 am
Amidza je napisao/la:
pet dec 01, 2017 12:10 am
Nakon onog fijaska protiv Viteza i ranijih oscilacija, mislio sam da ce biti patnja s Adom. Drago mi je da sam pogrijesio. Covjek radi sve prave stvari o kojima se ovdje dugo trubilo i to stvarno daje rezultate. Igramo brze, bolje, fluidnije, ekipa nam je puno kompaktnija nego prije, trcimo vise nego ikad...I on i cijeli strucni stab zasluzuju pohvale za napredak, kao i svi igraci. Samo neka ovako nastave svi zajedno, ne urekli se.

Drago mi je radi ovog niza, ali ne bi nikako valjalo da se zanosimo. Utakmicu po utakmicu, probati sto bolje izgurati do pauze, onda odmor, zimske pripreme, eventualno koji novi igrac (Larse!) pa sve ispocetka.

:zeljeznicar1:
Treba vratiti komentare poslije Viteza. Te kakvi mi, grcevita borba za Evropu, losa ekipa, tam vamo.
Rekao sam i tad, mi imamo otprilike 13igraca koji mogu u prvu postavu i kad oni igraju mi sve mozemo dobiti. To je formacija od jucer uz Sabana i Projica.
Ne treba mnogo pametan biti i to vidjet. Mi smo Vitez kiksali jer su igrali losi igraci, lose selektovan sastav.

Znam da mozemo, ali me je bilo strah da Adzem ne bude tvrdoglav kao Edis ili onakav kako prica u kameru. Ali drago mi je da nije. Mozda mu je i strucni stab, Sasa, uprava sugerisali, nebitno, ali dobro je.
On izgleda u javnosti hoce da bude malo "vazan" ali ipak u sebi prihvati gresku i ispravi je. E to je top. Samo nek nastavi tako, nek prica sta hoce ali nek mu "interno" nije ispod nivoa sam sebe iskritikovati.
Vitez nam je izgleda bio blagodet, jer je Adzem vidio da ti njegovi eksperimenti ne mogu ni protiv Viteza odigrati, a to su prije svih Zeba na krilu i smucar na zadnjem veznom.
Nakon toga se Zeko vraca na krilo, nase dijete na zadnjeg sa celavim mangupom, i Ramovic na desetku.
Ono sto bih fakat istakao je ta hemija u ekipi gdje se jucer nakon koskanja vidjelo kako stoje jedni za druge tu. Proljetna ekipa bi pustila Sinisu da se sam vadi odatle.
Pored toga dva igraca koja inace ne gotivim su odigrala odlicne utakmice, jedan je vec spomenuti Sinisa koji je podigao svoju ocajnu formu sa pocetka sezone a drugi je Bogicevic, d ali mu odgovara igra sa Graovcem ili je nesto trece u pitanju, ali ne mogu da vjerujem da covjek od 34,35 godina po ovom blatu odigra 180 minuta u visokom ritmu. To mogu samo profesionalci i na tome svaka cast, iako sam misljenja da ako zelimo napredak na te dvije pozicije moramo dovesti dobra pojacanja, gdje se nadam da ce Papac iskopati nekog desnog beka da valja ili ce Sinisa ostati dok Sehic ne stasa, vidjet cemo.
Bit ce zanimljivo vidjeti i sastav u nedelju, nasima ce to biti 3 utakmica u 6 dana u teskim uslovima, koga ce Adzem staviti vidjet cemo, Saban, Projic bi trebale biti sigurne alternative jer Sinisa ima kartone a Hajdara treba odmoriti, imamo gore i Kajkuta u zavisnosti koliko Vojo koji nije prosao pripreme moze pruziti (a i njemu svaka cast bez priprema 180 minuta visokog ritma) i naravno Zebu mjesto Ramovica.

mirzza
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:08 am

storm_raider je napisao/la:
čet nov 30, 2017 10:33 pm
Dobrog zadnjeg veznog nabaviti.
Nije da nam bas i treba, ova trojka koju imamo + Hasanovic to moze iznijeti, Dinu mozes ubaciti bas kada zatvaras tekme.
Zasto bacati pare na pozicijama gdje nam treba cetvrti igrac kada pod ugovorom imas Dinu koji to moze odraditi? Da dovedemo novog Elsnera?
Ne znam dokle je prica sa Besirevicem iz Radnika, njega treba dovesti u slucaju prodaje jednog od dva dragulja o cemu se spekulisalo na forumu ili u slucaju Jovanovog odlaska.
Ne trebamo gusiti djecu koja mogu, njima treba dati sansu i isplivat ce kao Bajic i Memija. Ovo je njihova sezona.
Radije pare usmjeriti na vrhunskog stopera i beka.

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:15 am

mirzza je napisao/la:
pet dec 01, 2017 8:08 am
storm_raider je napisao/la:
čet nov 30, 2017 10:33 pm
Dobrog zadnjeg veznog nabaviti.
Nije da nam bas i treba, ova trojka koju imamo + Hasanovic to moze iznijeti, Dinu mozes ubaciti bas kada zatvaras tekme.
Zasto bacati pare na pozicijama gdje nam treba cetvrti igrac kada pod ugovorom imas Dinu koji to moze odraditi? Da dovedemo novog Elsnera?
Ne znam dokle je prica sa Besirevicem iz Radnika, njega treba dovesti u slucaju prodaje jednog od dva dragulja o cemu se spekulisalo na forumu ili u slucaju Jovanovog odlaska.
Ne trebamo gusiti djecu koja mogu, njima treba dati sansu i isplivat ce kao Bajic i Memija. Ovo je njihova sezona.
Radije pare usmjeriti na vrhunskog stopera i beka.
Apsolutno se slažem sa svim.

Prekosutra minimalna prinudna rotacija. Siniša/Projić.
Ovo ostalo ne dirati.
Mogu izgurati još tri tekme, a samopouzdanje i podrška je na jako visokom nivou. Pritiska skoro da i nema.
Očekujem još jednu pobjedu. Ovaj put malo veću. Recimo 0-4 ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:19 am

Bas to.
Kako Graovac uleti u onu masu i posamara ih. Strasno mi postaje drag igrac zbog pristupa kao da je 30 godina u Zelji.

Sto se tice Sinise i Bogija, i to si upravu. Realno onaj pad kod Sinise sam ocekivao, kao sto sam ocekivao i pad kod navijaca i jos nekih igraca. Titula se ispustila, emotivno istroseni. Jednostavno sve ispuhalo. Sad se Sinisa vraca, igra dosta mirnije na lopti, a i to je do trenera, nema vise nabij pa ce Miro nesto skontat il ce Lendra zabiti neku odbicu.
Ne znam kolko se sjeca neko, ali sam pricao o toj igri 2 na 2 ili 3 na 3 po strani. To je Zrinjski odlicno radio, a jucer smo mogli vidjeti vise puta kako Sinisa i Zakaric ili veznjak odigrase dupli pas i izbacise njihova dva igraca.
Tesko je ocekivati da neko potpise ugovor na pola godine, tako da mislim da Sinisa nece produziti, posto smatram da ipak ili na ljeto ili na zimu nama treba bolji full bek. Vidjet cemo kolko cemo moci naci dobrog igraca sad na zimu.
Ako dovedemo Vukotica ili nekog stopera ja bi ipak i Bogiju produzio ugovor na godinu. Do kraja sezone nek bude 2-3 stoper ( zavisno kako ce ostali igrati), jer ni onaj mali povrijedjeni ni Velic nisu ozbilje opcije bar do ljeta. Eh poslije ljeta nek bude 4-5 opcija, ono kad zaskripi ili u kupu, mislim da ce to moci odigrati iako ima toliko godina.

Kajkut i Zeba su iskusni igraci i sa klupe mogu pomoci, naravno ako nemaju problem da sjede. Ovaj Kajkut je s klupe prosle godine donio titulu Zrinjskom.

Samo polako se rjesavat polovnjaka i starudija. Praviti "evropsku" ekipu gdje svi mogu trcati i sto su zeljni dokazivanja.

Schwarz
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:28 am

Kakva samo sedmica. Iz snova sto bi se reklo.Bili smo vec otpisani iz kupa a i haman iz prvenstva. A mi odigramo u tim tekmama najbolje i najzrelije u posljednjih par godina. Drago mi je zbog Anela i Harisa koji pokazuju da su vec formirani igraci i da od njih mozemo ocekivati jos bolje igre. Al' mi je najvise drago zbog Adzema. Covjek je vecinu svog igrackog zivota proveo u Zelji, vodio kadete, juniore i sa njima uzimao titule. Bio je dosta osporavan kad nas je preuzeo. Mnogi su govorili da nije Slavku ni do koljena. A sad malo pomalo pokazuje da zna i da mozemo ocekivati konacno neke trofeje.Imao je svojih gresaka, al jednu po jednu ih ispravlja. Mi kroz sve godine otkad ja pratim Zelju smo uvijek igrali najbolje i osvajali trofeje kad nam je trener bio nas domaci covjek..Niko ne moze igrace naloziti za derbi kao nasi bivsi igraci. Zato od toga nikad ne treba odustajati. Samo treneri iz naseg omladinskog pogona. Zato u srijedu ovi momci i strucni stab s Adzema trebaju nasu podrsku. Bolji poziv od ovih pobjeda protiv direktnih konkurenata za ovu tekmu ne treba, jos je i ulaz slobodan. Ocekujem krcatu Grbavicu da krunisemo uspjesnu polusezonu, bez obzira na rezultat nedjeljne tekme.

PS: Interesuje me samo umjesto koga su usli Kajkut i Sabanadzovic jer nisam to upratio? Procitah da je Osmankovic usao umjesto Sinise
Zadnja izmjena: Schwarz, dana/u pet dec 01, 2017 8:32 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Pompey
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:31 am

Hahahahahah eno i Sinisa prca dupli :lol:

slika
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:49 am

Schwarz je napisao/la:
pet dec 01, 2017 8:28 am

PS: Interesuje me samo umjesto koga su usli Kajkut i Sabanadzovic jer nisam to upratio? Procitah da je Osmankovic usao umjesto Sinise
Nisam ni ja upratio kad su se vršile izmjene počeo me tad zayebavat stream.
Ali po formaciji na terenu Kemo je ušao umjesto Siniše, Graovac na beka prešao.
Kajkut umjesto Ramovića.
Anel umjesto Hareta.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet dec 01, 2017 8:50 am

Schwarz je napisao/la:Kakva samo sedmica. Iz snova sto bi se reklo.Bili smo vec otpisani iz kupa a i haman iz prvenstva. A mi odigramo u tim tekmama najbolje i najzrelije u posljednjih par godina. Drago mi je zbog Anela i Harisa koji pokazuju da su vec formirani igraci i da od njih mozemo ocekivati jos bolje igre. Al' mi je najvise drago zbog Adzema. Covjek je vecinu svog igrackog zivota proveo u Zelji, vodio kadete, juniore i sa njima uzimao titule. Bio je dosta osporavan kad nas je preuzeo. Mnogi su govorili da nije Slavku ni do koljena. A sad malo pomalo pokazuje da zna i da mozemo ocekivati konacno neke trofeje.Imao je svojih gresaka, al jednu po jednu ih ispravlja. Mi kroz sve godine otkad ja pratim Zelju smo uvijek igrali najbolje i osvajali trofeje kad nam je trener bio nas domaci covjek..Niko ne moze igrace naloziti za derbi kao nasi bivsi igraci. Zato od toga nikad ne treba odustajati. Samo treneri iz naseg omladinskog pogona. Zato u srijedu ovi momci i strucni stab s Adzema trebaju nasu podrsku. Bolji poziv od ovih pobjeda protiv direktnih konkurenata za ovu tekmu ne treba, jos je i ulaz slobodan. Ocekujem krcatu Grbavicu da krunisemo uspjesnu polusezonu, bez obzira na rezultat nedjeljne tekme.

Anel - Hajdarevic
Osmankovic - Stevanovic
Kajkut - Ramovic

azbaha
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:54 am

damirfile je napisao/la:
čet nov 30, 2017 7:09 pm
6.12 uzvratna ulaz BESPLATAN.
JAO BICE LUDILO
otkud to?

Schwarz
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:57 am

azbaha je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
JAO BICE LUDILO
otkud to?
Zbog velikog broja navijača sa kupljenim ulaznicama koji sutra neće moći prisustvovati derbiju, FK Željezničar je omogućio svim navijačima besplatan ulaz na revanš utakmicu 1/4 finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

azbaha
Kontakt:

pet dec 01, 2017 8:59 am

Schwarz je napisao/la:
azbaha je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
JAO BICE LUDILO
otkud to?
Zbog velikog broja navijača sa kupljenim ulaznicama koji sutra neće moći prisustvovati derbiju, FK Željezničar je omogućio svim navijačima besplatan ulaz na revanš utakmicu 1/4 finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega.
Aaaaa preludo. Mislim imam godisnju pa mi se jebe al opet :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:

Pompey
Kontakt:

pet dec 01, 2017 9:05 am

azbaha je napisao/la:
pet dec 01, 2017 8:59 am
Schwarz je napisao/la:
azbaha je napisao/la:

otkud to?
Aaaaa preludo. Mislim imam godisnju pa mi se jebe al opet :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Budes mangup pa dodjes bez godisnje :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

mirzoni1921
Kontakt:

pet dec 01, 2017 9:19 am

pa mora biti jaci timski duh kad im je Papac uveo zajdničke ručkove ili večere :)

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 01, 2017 9:23 am

Za ove koji ne mogu doci, ako se dobro sjecam, protiv Radnika je prva i jedina nasa utakmica koju BHT prenosi u ovoj sezoni

MATORI
Kontakt:

pet dec 01, 2017 9:24 am

Zna li neTko kad će taj izvještaj 1921TV?
Ozbiljno!

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 01, 2017 9:35 am

BlwD je napisao/la:
pet dec 01, 2017 9:23 am
Za ove koji ne mogu doci, ako se dobro sjecam, protiv Radnika je prva i jedina nasa utakmica koju BHT prenosi u ovoj sezoni slika
Znači bit će mrtva subota jer oni hajvani diktiraju..
Yebo majku više gostovanja imam nego domaćih :psujem:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

zubanovic89
Kontakt:

pet dec 01, 2017 9:39 am

mirzoni1921 je napisao/la:
pet dec 01, 2017 9:19 am
pa mora biti jaci timski duh kad im je Papac uveo zajdničke ručkove ili večere :)
Ko to placa sve :D

ChWilla
Kontakt:

pet dec 01, 2017 9:40 am

bahato se troše milijarde :kafa:
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.

Prijava