Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SirAlexFerguson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 05, 2017 11:51 pm

MrRiccoli je napisao/la:
ned nov 05, 2017 11:42 pm
SirAlexFerguson je napisao/la:
ned nov 05, 2017 10:37 pm
Halooooo strucnjaci, dobro je vise rondanja. Kako da iko normlano odigra kad smo mi ovakvi tersovi. Hoce raja djecu, kako da jadno dijete ubaci kad cemo ga pojesti za 2 minute.
Od više ljudi koji su svakodnevno na treningu, a to su ljudi kojima vjerujem i koji nemaju razloga prodavati maglu sam cuo konkreno za Elsnera recenicu da momak zna igrati lopte, da nije u fizickoj spremi u kojoj moze pokazati sta može. Nije brz ali ima svojih kvaliteta. Pored svega ostalog pritisak raje loše utiče na njega, a kako i ne bi. Strucnjaci bi pojeli Xavija da mu odskoci lopta. Po ko zna koji put ponavljam ovdje, izvolite izadji na teren osutajte loptu za 25 metara na prazan gol, 90% vas nece pogoditi.

Neke stvari nisu bajne i krasne, ima tu i grešaka, ima svega. Hajmo mi biti lafovi pa bar 5000 hiljada da nas bude na utakmici. Seremo iza ekrana, previse seremo a to nije dobro ni za nase zdravlje ni za dobrobit Zeljeznicara.
Hajmo volit klub kada mu je najteze, hajmo to pokazati. Lahko ga je voljeti kad ide sve kako treba.
I sta sad ja ako ne znam osutati loptu ne smijem ni komentarisati igru ili jedino da sam bolji od njih pa bih tek onda smio. Elsner ako nije u formi fali mu igre nije ga trebalo ni dovoditi jer ako cemo cekati da igrac od 31 godinu udje u formu i poboljsa fizicku spremu jadna nam majka onda na sta smo spali. Da ne bude da serem Vojo je dosad pravo pojacanje ovo ostalo goli .....
Smijemo svi komentarisati, to i jeste forum. Ali ovdje je druze na pocetku pisanja na ovom forumu bilo argumentovanih komentara, kojih je sve manje i manje, sada je vecina samo laprdanje. Mislim da ces se sloziti sa mnom. Lajanje i pljuvanje i ismijavanje nasih igraca nisu navijaci naseg kluba, i to ces se sloziti sa mnom.
Slozit cu se sa tobom da covjek koji nije u formi nije trebao ni biti tu, međutim postavlja se pitanje da li smo imali izbora da izaberemo, vjerovatno su ljudi razmisljali u tom pravcu da ce nam trebati sirine sa klupe. Sta je sa Markovicem, zasto on ne moze pomoci? Iskreno necu mnogo da ulazim u problematiku, napisao sam, losih stvari ima, dobrih ima, to je taj proces u kojem mi kao naviajci moramo istrajati i dati podrsku zbog boljitka nasem klubu. Ne moze preko noci, ne mogu ni ja sa 600 KM plate kupiti auto od 30.000. Idemo redom.

Je li bolje dati podrsku i izvuci iz igraca ono najbolje, pa da i oni jedva cekaju novu utakmicu ili je bolje *ebati im majku pa da im se noge tresu kako ce odigrati.

Kaze Rama: "Nema nista ljepse nego kad Grbavica zagrmi.." ... I nema!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned nov 05, 2017 11:54 pm

Leon_Professional je napisao/la:
SanMan je napisao/la:
ned nov 05, 2017 11:25 pm
Željo će pobijeđivati ali ovaj sastav iz Viteza nemože ni Famosa
Veca, Stana, Graovac, Bogi, Proja, Šaban, Hajdar, Sinan, Zakarić,Vojo, Zec(Žerić)
Kemo, Blagojević, Mujaga, Hasanović, još koji
"B" tim nam totalna fula, mjesto da se mladi uigravaju nama služi da se stari razgibavaju i za.ebavaju do penzije
Mene iskreno brine taj B tim.
Igraju li oni uopce meceve protiv nekoga? Zar ne bi trebali?
Kako pitari svake sedmice igraju protiv nizeligasa.
Realno, ispade da ovaj B tim sluzi samo za treniranje. Moramo vise tekmi igrati s njima, da i ti igraci hvataju formu, osjete tekme, da neki i uskoci u A tim. Dobro bi to bilo i za ove sto su na klupi i sto manje.igraju za prvi tim, da imas ubaciti igraca koji je kolko toliko u tom ritmu i formi.

Mislim da bi o tome.trebali razmisliti i nekako ugovoriti prijateljske meceve tokom sedmice.
Igraju mozda svakih desetak dana, trebali su i subotu igrat' ali zbog viteza nisam upratio. Svaki put kad prođem pored stadiona i vidim 10 ljudi da se nesto zajebava s loptom znam da je B tim :P
Kaze profesor Dogan u fudbalu fizika igraca dolazi tek na cetvrtom mjestu. Najbitniji je takticki kvalitet, pa tehnicki, i tek onda dolazi fizicki. :r
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 05, 2017 11:56 pm

Nista se to ne moze oslikati na terenu bez fizicke spreme.

Vrag

ned nov 05, 2017 11:56 pm

Pa kako misli da sve to isprati bez fizike

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned nov 05, 2017 11:58 pm

E jebiga , ne ulazim u to sta dolazi, ne razumijem se, nego on kaze na cetvrtom mjestu, i onda prije fizicke spreme nabroji 2 stvari..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

igla
Kontakt:

pon nov 06, 2017 12:00 am

Nadam se da će biti kreativna promjena foruma :D
Podforumi:
"Taktičke zamisli foruma i nelogičnosti Adžemovih"
"Pojačanja i izdvajanje imaginarnih eura na ista"
"Odlasci igrača - daleko ti kuća bila vs hvala za sve manijače"
"Pohvale nakon pobjeda i najave trofeja"
"Kritike nakon loših rezultata i omalovažavanje svih koji su učestvovali u istim"
"Ni milimetar - tema za podršku upravi"
"Amare, vrati se i riješi sve probleme"
"Hadžija Gavran vs Velahavle - insajderska borba"
"Debili sa govnogovno.ba opet nešto objavili"
"Interne šege, šale i komike članova foruma koje ne razumije 70 posto istog"
"Amar je u zavadi sa upravom, ili nije? Dokazi, mahalske i nemahalske"
"Ivan Crnov - tema za povrede igrača"
"Je li istok u ravni sa sjeverom - tema za stadion i gradnju"

MrRiccoli
Kontakt:

pon nov 06, 2017 12:02 am

MrRiccoli je napisao/la:
ned nov 05, 2017 10:37 pm
Halooooo strucnjaci, dobro je vise rondanja. Kako da iko normlano odigra kad smo mi ovakvi tersovi. Hoce raja djecu, kako da jadno dijete ubaci kad cemo ga pojesti za 2 minute.
Od više ljudi koji su svakodnevno na treningu, a to su ljudi kojima vjerujem i koji nemaju razloga prodavati maglu sam cuo konkreno za Elsnera recenicu da momak zna igrati lopte, da nije u fizickoj spremi u kojoj moze pokazati sta može. Nije brz ali ima svojih kvaliteta. Pored svega ostalog pritisak raje loše utiče na njega, a kako i ne bi. Strucnjaci bi pojeli Xavija da mu odskoci lopta. Po ko zna koji put ponavljam ovdje, izvolite izadji na teren osutajte loptu za 25 metara na prazan gol, 90% vas nece pogoditi.

Neke stvari nisu bajne i krasne, ima tu i grešaka, ima svega. Hajmo mi biti lafovi pa bar 5000 hiljada da nas bude na utakmici. Seremo iza ekrana, previse seremo a to nije dobro ni za nase zdravlje ni za dobrobit Zeljeznicara.
Hajmo volit klub kada mu je najteze, hajmo to pokazati. Lahko ga je voljeti kad ide sve kako treba.
I sta sad ja ako ne znam osutati loptu ne smijem ni komentarisati igru ili jedino da sam bolji od njih pa bih tek onda smio. Elsner ako nije u formi fali mu igre nije ga trebalo ni dovoditi jer ako cemo cekati da igrac od 31 godinu udje u formu i poboljsa fizicku spremu jadna nam majka onda na sta smo spali. Da ne bude da serem Vojo je dosad pravo pojacanje ovo ostalo goli .....
Smijemo svi komentarisati, to i jeste forum. Ali ovdje je druze na pocetku pisanja na ovom forumu bilo argumentovanih komentara, kojih je sve manje i manje, sada je vecina samo laprdanje. Mislim da ces se sloziti sa mnom. Lajanje i pljuvanje i ismijavanje nasih igraca nisu navijaci naseg kluba, i to ces se sloziti sa mnom.
Slozit cu se sa tobom da covjek koji nije u formi nije trebao ni biti tu, međutim postavlja se pitanje da li smo imali izbora da izaberemo, vjerovatno su ljudi razmisljali u tom pravcu da ce nam trebati sirine sa klupe. Sta je sa Markovicem, zasto on ne moze pomoci? Iskreno necu mnogo da ulazim u problematiku, napisao sam, losih stvari ima, dobrih ima, to je taj proces u kojem mi kao naviajci moramo istrajati i dati podrsku zbog boljitka nasem klubu. Ne moze preko noci, ne mogu ni ja sa 600 KM plate kupiti auto od 30.000. Idemo redom.

Je li bolje dati podrsku i izvuci iz igraca ono najbolje, pa da i oni jedva cekaju novu utakmicu ili je bolje *ebati im majku pa da im se noge tresu kako ce odigrati.

Laprdanja naravno da ima i sve se svodi forum protiv foruma i stotinu puta udjes da procitas sta pametno i onda djecije gluposti i slicno. i slazem se lajanje, pljuvanje i ismijavanje nasih igraca mi nikad nije bilo jasno. Ali brate kad spomenu sistemski i kad spomenu red evidentno je da sistema i reda nema vec godinu i po dana. Pa brate mene boli al vjeruj boli to sto trojac koji sam nabrojao zajedno sa jahicem koji vise nije tu uzima platu od Zelje, a na njih se ne racuna pa to je novac kluba koji svi volimo i to nije malo novca nek podjele to juniorima, trenerima ili ljudima koji rade na odrzavanju stadiona to je vec korisno. Znam da svi prave greake ali mi za ove greske od zadnjih godinu i po dana vise nemamo prostora sistem se mora uvesti i u tome istrajati po cijenu svega

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon nov 06, 2017 12:08 am

MrRiccoli je napisao/la:
pon nov 06, 2017 12:02 am
MrRiccoli je napisao/la:

Laprdanja naravno da ima i sve se svodi forum protiv foruma i stotinu puta udjes da procitas sta pametno i onda djecije gluposti i slicno. i slazem se lajanje, pljuvanje i ismijavanje nasih igraca mi nikad nije bilo jasno. Ali brate kad spomenu sistemski i kad spomenu red evidentno je da sistema i reda nema vec godinu i po dana. Pa brate mene boli al vjeruj boli to sto trojac koji sam nabrojao zajedno sa jahicem koji vise nije tu uzima platu od Zelje, a na njih se ne racuna pa to je novac kluba koji svi volimo i to nije malo novca nek podjele to juniorima, trenerima ili ljudima koji rade na odrzavanju stadiona to je vec korisno. Znam da svi prave greake ali mi za ove greske od zadnjih godinu i po dana vise nemamo prostora sistem se mora uvesti i u tome istrajati po cijenu svega
I to cu se sloziti sa tobom, greske su tu. Napravljene su nema nazad, i nije to samo taj trojac ima tu jos šljama, u iscekivanju sam SD koji ce biti sposoban ocijeniti ko ce dobiti kakav ugovor i kakvu platu. Kad na vagu stavim, mozda ima vise dobrih stvari. Nadam se da ce taj SD ma ko god to bio uspostaviti sistem u sto brzem roku, jer bez sistema džaba nam je i 10 Hajdarevica i Šabanadžovića. I mnogo lošiji igrači u več uhodanom sistemu će se moci nazvati igračem.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Brkoo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 12:20 am

igla je napisao/la:
Podforumi:
"Kritike nakon loših rezultata i omalovažavanje svih koji su učestvovali u istim"
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 12:24 am

hahhahahhahhahha e za sehare je ovaj, bravo
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon nov 06, 2017 12:47 am

igla je napisao/la:
Podforumi:
E ovo je genijalno :placeodsmijeha:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

shzna
Kontakt:

pon nov 06, 2017 8:14 am

E cuj Ivan Crnov - tema za povrijedjene igrace hahahahahahahahHaha
1987

Amar927
Kontakt:

pon nov 06, 2017 8:49 am

Ivica Osim...ne voli da izdvaja pojedince ali je pohvalio jednog juniora Ajdina Mujagica...a pomenuo je i jednog prvotimca..Ramovica ,kaze da je brz,ne boji se duela,mozda preostro za nase uslove ...

Niko
Kontakt:

pon nov 06, 2017 8:56 am

Imali smo izbora da ga nikako ne dovode. Koji će nam ku.ac Rok kao vezni igrač kada smo prije njegovog dolaska imali 14 veznih igrača. Kažu fali nam zadnji vezni, imamo samo Hasanovića. Sada eto imamo dvojicu, a nemamo ni jednog kvalitetnog. Samo se kamaraju igrači, troši se na njihove plate, a kvaliteta nigdje. Bolje da su doveli 3 kvalitetna nego 10 polovnjaka i poluproizvoda.

Isto se radi i sa napadačima. Trenutno ih ima 7 u klubu, a od njih 7 samo Vojo pokazuje neki kvalitet. Ovim mlađim ne daje nikakvu priliku, nego gura mrtvog Kajkuta, kojeg je doveo mada je u klubu imao istog mrtvog Nikolića.

Ali zato imamo 3 štopera (ne računajući juniore) i 3 beka (ne računajući juniore), i onda dođemo u situaciju da imamo dva povrijeđena beka i da nam par utakmica jednog beka mora igrati štoper.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:13 am

Ne palamudite previse, uzmite telefon i okrenite 17002 , da spasimo jedan mladi zivot.

Niko
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:24 am

Dobro si me podsjetio, znam da sam nešto trebao uraditi jutros ...

salle86
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:30 am

Jes, ali prvo ide jedan pljuc
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:31 am

Minjore je napisao/la:
pon nov 06, 2017 9:13 am
Ne palamudite previse, uzmite telefon i okrenite 17002 , da spasimo jedan mladi zivot.
:palacgore: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

pon nov 06, 2017 11:12 am

Amar927 je napisao/la:
Ivica Osim...ne voli da izdvaja pojedince ali je pohvalio jednog juniora Ajdina Mujagica...a pomenuo je i jednog prvotimca..Ramovica ,kaze da je brz,ne boji se duela,mozda preostro za nase uslove ...
Zato mu debili sviraju faulove smjesne.
Ono nidje nije faul osim u BiH.
Mozda igramo spor nogomet, al ga i sudije dodatno cine negledljivim stalnim sjeckanjem igre.

LeBlue
Kontakt:

pon nov 06, 2017 11:33 am

Leon_Professional je napisao/la:
pon nov 06, 2017 11:12 am
Amar927 je napisao/la:
Zato mu debili sviraju faulove smjesne.
Ono nidje nije faul osim u BiH.
Mozda igramo spor nogomet, al ga i sudije dodatno cine negledljivim stalnim sjeckanjem igre.
Da je on dosao kao mladji igrac iz Gorazda kod nas mislim da bi i mogao napraviti vise. I sad mu nije kasno da napravi ino angazman. Ima dosta dobru tehniku uz to brz i borben. U pravu sto se tice sudija, a igraci su isto krivi. Sudije nemaju autoritet, lako igraci uticu na njih, ili sudije isto glume autoritet kad netreba.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava