Smijemo svi komentarisati, to i jeste forum. Ali ovdje je druze na pocetku pisanja na ovom forumu bilo argumentovanih komentara, kojih je sve manje i manje, sada je vecina samo laprdanje. Mislim da ces se sloziti sa mnom. Lajanje i pljuvanje i ismijavanje nasih igraca nisu navijaci naseg kluba, i to ces se sloziti sa mnom.MrRiccoli je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 11:42 pmI sta sad ja ako ne znam osutati loptu ne smijem ni komentarisati igru ili jedino da sam bolji od njih pa bih tek onda smio. Elsner ako nije u formi fali mu igre nije ga trebalo ni dovoditi jer ako cemo cekati da igrac od 31 godinu udje u formu i poboljsa fizicku spremu jadna nam majka onda na sta smo spali. Da ne bude da serem Vojo je dosad pravo pojacanje ovo ostalo goli .....SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 10:37 pmHalooooo strucnjaci, dobro je vise rondanja. Kako da iko normlano odigra kad smo mi ovakvi tersovi. Hoce raja djecu, kako da jadno dijete ubaci kad cemo ga pojesti za 2 minute.
Od više ljudi koji su svakodnevno na treningu, a to su ljudi kojima vjerujem i koji nemaju razloga prodavati maglu sam cuo konkreno za Elsnera recenicu da momak zna igrati lopte, da nije u fizickoj spremi u kojoj moze pokazati sta može. Nije brz ali ima svojih kvaliteta. Pored svega ostalog pritisak raje loše utiče na njega, a kako i ne bi. Strucnjaci bi pojeli Xavija da mu odskoci lopta. Po ko zna koji put ponavljam ovdje, izvolite izadji na teren osutajte loptu za 25 metara na prazan gol, 90% vas nece pogoditi.
Neke stvari nisu bajne i krasne, ima tu i grešaka, ima svega. Hajmo mi biti lafovi pa bar 5000 hiljada da nas bude na utakmici. Seremo iza ekrana, previse seremo a to nije dobro ni za nase zdravlje ni za dobrobit Zeljeznicara.
Hajmo volit klub kada mu je najteze, hajmo to pokazati. Lahko ga je voljeti kad ide sve kako treba.
Slozit cu se sa tobom da covjek koji nije u formi nije trebao ni biti tu, međutim postavlja se pitanje da li smo imali izbora da izaberemo, vjerovatno su ljudi razmisljali u tom pravcu da ce nam trebati sirine sa klupe. Sta je sa Markovicem, zasto on ne moze pomoci? Iskreno necu mnogo da ulazim u problematiku, napisao sam, losih stvari ima, dobrih ima, to je taj proces u kojem mi kao naviajci moramo istrajati i dati podrsku zbog boljitka nasem klubu. Ne moze preko noci, ne mogu ni ja sa 600 KM plate kupiti auto od 30.000. Idemo redom.
Je li bolje dati podrsku i izvuci iz igraca ono najbolje, pa da i oni jedva cekaju novu utakmicu ili je bolje *ebati im majku pa da im se noge tresu kako ce odigrati.
Kaze Rama: "Nema nista ljepse nego kad Grbavica zagrmi.." ... I nema!