A sto se uopste mora raspravljati o upravama? Jos posebna tema za to. Moze onda i tema o platama, pa da platne liste postavljamo i uporedjujemo sa ranijim, pa tema o kvalitetu opreme nasih fidbalera i tako...Amidza je napisao/la:To je to reks. Izvolite gospodo, pa drkajte jedni drugima qrce ili se pomarisite (argumentima) ako treba, da izvine zenski auditorijum, ako ga ima. Ja se nadam da ce se naci neko od moderacije da odgovori na onaj moj prvi post i prijedlog. Stavljam ga u spoiler, da ne listate bezveze.
Spoiler:
17:00 ako se sjecam dobro.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 6:27 pmZna li se termin utakmice juniora protiv Lokomotive?
Rece lik s avatarom Senada Misimovica...Grbavica je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 6:25 pmA sto se uopste mora raspravljati o upravama? Jos posebna tema za to. Moze onda i tema o platama, pa da platne liste postavljamo i uporedjujemo sa ranijim, pa tema o kvalitetu opreme nasih fidbalera i tako...Amidza je napisao/la:To je to reks. Izvolite gospodo, pa drkajte jedni drugima qrce ili se pomarisite (argumentima) ako treba, da izvine zenski auditorijum, ako ga ima. Ja se nadam da ce se naci neko od moderacije da odgovori na onaj moj prvi post i prijedlog. Stavljam ga u spoiler, da ne listate bezveze.
Spoiler:
Ma ja, meni ispit u 16:00.sajo10 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 6:31 pm17:00 ako se sjecam dobro.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 6:27 pmZna li se termin utakmice juniora protiv Lokomotive?
Natjerao si me da provjerim. Ipak 17:00Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 6:37 pmMa ja, meni ispit u 16:00.sajo10 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 6:31 pm17:00 ako se sjecam dobro.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 6:27 pmZna li se termin utakmice juniora protiv Lokomotive?
Nadam se da se ne sjećaš dobro![]()
bice da sam gledao vise utakmica od njega,samo se meni prima a njemu jokHadzijalagic je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 5:53 pmPucamo sa zivcima ali doci ce neki pa nas nazvati pljuvacima jer smo izgubili strpljenje.. Istina je da govorim u afektu ali osim u afektu i ne mogu drugacije nakon brukanja koje nam priredjuju.. Sto bi @pile sarkasticno rekao "daj juniore pa da izginemo", samo sto ja to mislim bukvalno jer ovako vise nema smisla.. Necu vise da gledam Zebu, Kajkuta, Elsnera i ostalu prdimahovinu kojima se uvijek pronalaze opravdanja, te one koji im vise daju prostor koji ne zasluzuju.. Daj tu djecu koja su u ovim euro tekmama pokazala ono sto zelimo da gledamo pa neka budemo deseti a necemo biti 100%.. Ovo vise nema smisla.. Prvo raspala Sloboda a danas i ubjedljivo najgora ekipa lige.. Ne moze vise pod kozu..
Ocito da poznajes taktiku bolje nego Ado..
Eh vidjecemo igrace u naredna tri kola. Prosli put jm je otislo 30% od plate zbog dva kiksa u 4 utakmica. Sad su vec jedan napravili, nastave li ovako igrati ostace i bez cijele. Mozda i neki prestanu igrati preko k.rca.
pet minimum
mijenjaj dilera