Ma treba mu jebaat mater vise i njemu i pricanju s igracima i sve ostalo. Mars majmuni gubim zivce, pare, posao, porodicu zbog vas.
Normalno da Adzema treba pustiti da radi, ali trebaju ljudi u klubu imati jasnu strategiju sta zele, i kako postici. Jer ovo zadnje vrijeme kod nas je tako, kad smijenis trenera kao da si pola kluba. Dodje novi trener, i on se sve pita u sportskom segmentu. Nemoze tako. Recimo i kad se mladi igrac proda, imam osjecaj da bi se taj novac potrosio na nove Bekrice. Moramo imati jasnu strategiju u vezi promovisanja mladih igraca konstantno. Bez toga nemoze klub opstati. Ne samo Zeljo nego i dosta veci klubovi u Evropi.
Ma sta ti pricas? Sad ispade svi mi koji idemo neka stoka, narkomani? Sto zivimo ovo, zapostavljamo sve zbog ovog kluba? I nismo niko jel? Jel te stid tih recenica? Imas li bar 12 godina???AmH79 je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 5:36 pmLose smo igrali. Lose je Adzem odabrao i postavio igrace. Ljut? Jasta sam!!!
Ali sam strasno bijesan na nas, tzv. navijace! „Samo me titula zanima!“, „Ja prelazim kilometre zbog njih...“
Ko si, bolan??? Ko si da sudis, da psujes, da zahtijevas ultimativno? Nisi niko! Tvoje misljenje nikoga na svijetu ne zanima. Na gostovanja ides sa rajom, da vidis puta, popijes pet piva i da zapalis dva dzointa.
Nek‘ nas je i stid i sram!
Trujemo atmosferu oko kluba koji je u fazi ozdravljenja...
Jel‘ uprava bezgresna? Nije!
Jel‘ Ado idealan? Nije!
Jesmo li navijaci koji zasluzuju bolje? Ne!!!
To je i meni najjace. Ko da mu je neko utoku prislonio uz sljepocnicu.Minjore je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 5:34 pmMa treba mu jebaat mater vise i njemu i pricanju s igracima i sve ostalo. Mars majmuni gubim zivce, pare, posao, porodicu zbog vas.
Ovaj strucnjak najboljeg napadaca stavlja u vezu i jos kaze PRIMORANN bio. Sta si bio primoran jeboo te dan mrtvi mrs u juniore pa demagogiju prosipaj i ostala sranja jebeem vam mrtve svima.
Znam da je suspendovan. Zato i govorim da je samo trebao jednog igraca staviti i dobio bi 90%. On je u startu ubio 2 igraca Zebu na krilo, a Kajkuta u sredinu, a ostavio Zeca i Hajdarevica startere na klupi, a i podcijenio je Vitez.
Imam vise i godina i gostovanja od tebe. Ja sam na gostovanja isao zbog sebe, da gledam Zelju. Nisam na tome zasnivao nikakvo pravo. Tipa, da trazim ostavke, psujem Zeljinom igracu itd.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 5:47 pmMa sta ti pricas? Sad ispade svi mi koji idemo neka stoka, narkomani? Sto zivimo ovo, zapostavljamo sve zbog ovog kluba? I nismo niko jel? Jel te stid tih recenica? Imas li bar 12 godina???AmH79 je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 5:36 pmLose smo igrali. Lose je Adzem odabrao i postavio igrace. Ljut? Jasta sam!!!
Ali sam strasno bijesan na nas, tzv. navijace! „Samo me titula zanima!“, „Ja prelazim kilometre zbog njih...“
Ko si, bolan??? Ko si da sudis, da psujes, da zahtijevas ultimativno? Nisi niko! Tvoje misljenje nikoga na svijetu ne zanima. Na gostovanja ides sa rajom, da vidis puta, popijes pet piva i da zapalis dva dzointa.
Nek‘ nas je i stid i sram!
Trujemo atmosferu oko kluba koji je u fazi ozdravljenja...
Jel‘ uprava bezgresna? Nije!
Jel‘ Ado idealan? Nije!
Jesmo li navijaci koji zasluzuju bolje? Ne!!!
Ocito da poznajes taktiku bolje nego Ado..
Upravo to, nisu konstanti u svojoj strategiji i to je najveci problem. Imam osjecaj kad bi se jedan od ovih omladinaca prodao, i rezultati bili losi, onda bi se krenulo sa skupim pojacanjima poput Bekrica i Jahica. Mora se na tome raditi sta se zeli.Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 5:48 pmDe ne seri sviju ti na navijace. Nisu navijaci dovodili ove debilcine koji nose nas dres. Nisu navijaci ubacili Elsnera, Kajkuta i Zebu u prvih 11. Navijaci su presli kilometre i kilometre da gledaju ovo brukanje. Navijaci su napravili atmosferu kao da igramo na Grbavici.
Klub jeste na zdravim temeljima, finansijski stabilan, radi se po zakonu, itd uprava je tu napravila fantastican posao ali su debelo zakazali sto se tice sportskog dijela..