sub nov 04, 2017 6:45 pm
Ma raja , probajte se bez nerviranja . Neće naše pisanje ništa ovde promjeniti . Klub nam možda ne postane prvak , ne izađe u Evropu i šta ? Ništa ostat ćemo opet mi .
Opustite se , nije nam prvi kiks , a vjerovatno ni posljedni . Poslije Širokog 5/5 i bi ćemo euforični ako Bog da !
Nije Adžem ništa gori ni od Slavke,Čapljića,Edisa . Dosta raje je i u prvom mandatu nervirao zbog svoje arogancije i tvrdoglavosti . Izgleda bez Amara nećemo imati trenera dosljednog imena FKŽ . Bez obzira na sve , zato sam da se Adžem istrpi do kraja , Evropu teško da ćemo propusitit nek bar mlade igrače promoviše .
Danas kad smo vidjeli postavu , većina nas je znala kako će to izgledati , samo mi nije jasno kako trener nije . Šta očekivati Graovac RB čovjek štoper , Zeba lijevo krilo prije 5-6 godina nije dobro igrao a ne u poznim godinama , Blagojević samo od sebe pogubljen ali niko i ne prilazi po loptu osimn njega , Vojo dobar ali čovjek nije 10-ka , Kajkut katastrofalan . I na kraju izbaci Zakarića , našeg najboljeg igrača u sezoni kojem malo treba . Imao sam osjećaj da idemo da ne izgubimo samo .
Nadam se da će klub prestati sa angažovanjem veterana premijer lige i sotalih liga u regionu . Igrač koji dolazi mora biti bolji od onog što imamo . Nek bude mlađi tipa Zajmovića,Zeca opet bolje izgledaju od Kajkuta i kad ne urade ništa barem ima koliko toliko trke . Mi smo ekipa u kojoj je najbolji štoper Bogičević , najbolji bek Stanić , najbolji napadač čovjekl koji nije prošaop pripreme sa ekipom , a najbolje veznjake nam čine djeca realno ne trebamo puno očekivati. Imamo veterane u vidu naših a i tuđih bivših zvijezda . Zeba nemoj sebi dopustiit da završiš kao Bekrić , da te raja ne voli , voprosti se kao čovjek koji je nekad bio naš najbolji igrač i donio nam trofeje . KAjkut,Nikolić,Marković i ostatak odjebite iz Želje !
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!