Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LeBlue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 04, 2017 5:55 pm

LeBlue je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:48 pm
De ne seri sviju ti na navijace. Nisu navijaci dovodili ove debilcine koji nose nas dres. Nisu navijaci ubacili Elsnera, Kajkuta i Zebu u prvih 11. Navijaci su presli kilometre i kilometre da gledaju ovo brukanje. Navijaci su napravili atmosferu kao da igramo na Grbavici.

Klub jeste na zdravim temeljima, finansijski stabilan, radi se po zakonu, itd uprava je tu napravila fantastican posao ali su debelo zakazali sto se tice sportskog dijela..
Upravo to, nisu konstanti u svojoj strategiji i to je najveci problem. Imam osjecaj kad bi se jedan od ovih omladinaca prodao, i rezultati bili losi, onda bi se krenulo sa skupim "pojacanjima" poput Bekrica i Jahica. Mora se na tome raditi sta se zeli.

Vrag

sub nov 04, 2017 5:58 pm

Amidza je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:51 pm
Zaboravio si Vrag na Metalca Elsnera u pocetnom sastavu i na krajnje morbidne izmjene.
ja njega nisam ocekivao ni na klupi, a izmjene su u njegovom stilu
vjeruj da se ne bi iznenadio da je i Kjosevskog zamijenio sa Zecom
u 1. mandatu nije imao 3. izmjenu
Ali na kraju Adzema mozemo samo kriviti za ovaj danasnji rezultat za igrace nikako. Tu treba prst upirati malo visocije
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u sub nov 04, 2017 6:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

djoxxx1921
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:02 pm

AmH79 je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:52 pm
djoxxx1921 je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:47 pm
AmH79 je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:36 pm
Lose smo igrali. Lose je Adzem odabrao i postavio igrace. Ljut? Jasta sam!!!

Ali sam strasno bijesan na nas, tzv. navijace! „Samo me titula zanima!“, „Ja prelazim kilometre zbog njih...“
Ko si, bolan??? Ko si da sudis, da psujes, da zahtijevas ultimativno? Nisi niko! Tvoje misljenje nikoga na svijetu ne zanima. Na gostovanja ides sa rajom, da vidis puta, popijes pet piva i da zapalis dva dzointa.

Nek‘ nas je i stid i sram!

Trujemo atmosferu oko kluba koji je u fazi ozdravljenja...
Jel‘ uprava bezgresna? Nije!
Jel‘ Ado idealan? Nije!
Jesmo li navijaci koji zasluzuju bolje? Ne!!!
Ma sta ti pricas? Sad ispade svi mi koji idemo neka stoka, narkomani? Sto zivimo ovo, zapostavljamo sve zbog ovog kluba? I nismo niko jel? Jel te stid tih recenica? Imas li bar 12 godina???
Imam vise i godina i gostovanja od tebe. Ja sam na gostovanja isao zbog sebe, da gledam Zelju. Nisam na tome zasnivao nikakvo pravo. Tipa, da trazim ostavke, psujem Zeljinom igracu itd.
Jel‘ ti sad jasno?
E ja ne idem zbog sebe, nego zbog kluba koji volim. I imamo pravo, ne samo ekipa koja ide na gostovanja, nego generalno svi navijaci Zelje, imamo pravo da trazimo borbu! Nikad nisam spomenuo ni tituli ni nista, hocu borbu, volju, zelju. Jel to pogresno? Jel uredu po tebi ova pickasta igra? Na stranu kvalitet i znanje

ChWilla
Kontakt:

s ovim rosterom - zec mora igrati. koliko god da je limitiran, mora...šupljoglavac jeste, ali ima sve ono što fali većem dijelu ekipe. kad ga je i slavko stavljao u prvih 11, a ne može biti manje "njegov tip", sve sam rekao.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:04 pm

Ma i Zajmovic mora igrati prije raspalog Zebe a ne Zec.. Ni Sasa nije daleko od zajke..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Brkoo
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:09 pm

LeBlue je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:48 pm
De ne seri sviju ti na navijace. Nisu navijaci dovodili ove debilcine koji nose nas dres. Nisu navijaci ubacili Elsnera, Kajkuta i Zebu u prvih 11. Navijaci su presli kilometre i kilometre da gledaju ovo brukanje. Navijaci su napravili atmosferu kao da igramo na Grbavici.

Klub jeste na zdravim temeljima, finansijski stabilan, radi se po zakonu, itd uprava je tu napravila fantastican posao ali su debelo zakazali sto se tice sportskog dijela..
Upravo to, nisu konstanti u svojoj strategiji i to je najveci problem. Imam osjecaj kad bi se jedan od ovih omladinaca prodao, i rezultati bili losi, onda bi se krenulo sa skupim pojacanjima poput Bekrica i Jahica. Mora se na tome raditi sta se zeli.
Nije problem kad fulis 1, 5, 10 igraca, ljudi promase sa igracima koji kostaju desetine miliona pa nikom nista ali je problem kad ti od 70 i kusur sto si doveo potrefis samo 4-5..
(Zakaric, Lendric, Miroslav Stevanovic ,Ubiparip, Ramovic). Da smo mi imali neki plan i strategiju i pravog covjeka koji bi dovodio igrace, imali bi mnogo bolje rezultate, titule i to je sva sustina..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:10 pm

Loše, baš loše.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:10 pm

Vrag je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:58 pm
Amidza je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:51 pm
Zaboravio si Vrag na Metalca Elsnera u pocetnom sastavu i na krajnje morbidne izmjene.
ja njega nisam ocekivao ni na klupi, a izmjene su u njegovom stilu
vjeruj da se ne bi iznenadio da je i Kjosevskog zamijenio sa Zecom
u 1. mandatu nije imao 3. izmjenu
Ali na kraju Adzema mozemo samo kriviti za ovaj danasnji rezultat za igrace nikako. Tu treba prst upirati malo visocije
To je to drug i jezim se na ovo svaljivanje krivice na igrace. Ne znam za koga se danas moze reci da se nije trudio. Drugo je koliko neki igrac moze ili zna. I taj sto ne zna i ne moze je doveden i stavljen u igru. Malo vise preuzimati odgovornost. Adzemova izjava poslije utakmice "Lose i nervozno smo usli u utakmicu". Nije bas u rangu one "ko misli da moze bolje nek se skine i igra", ali je blizu. I tu mi je od svega najgore sto on evidentno ne vidi u cemu grijesi i tvrdoglavo gura svoje. A sjecam se da si bas ti napisao "Sad kad nas Ado iznenadi" i Boga mi nas iznenadi. :lol:

Sve u svemu, katastrofa dan i katastrofa utakmica, od pocetka do kraja, po svim parametrima.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AmH79
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:12 pm

AmH79 je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:47 pm

Ma sta ti pricas? Sad ispade svi mi koji idemo neka stoka, narkomani? Sto zivimo ovo, zapostavljamo sve zbog ovog kluba? I nismo niko jel? Jel te stid tih recenica? Imas li bar 12 godina???
Imam vise i godina i gostovanja od tebe. Ja sam na gostovanja isao zbog sebe, da gledam Zelju. Nisam na tome zasnivao nikakvo pravo. Tipa, da trazim ostavke, psujem Zeljinom igracu itd.
Jel‘ ti sad jasno?
E ja ne idem zbog sebe, nego zbog kluba koji volim. I imamo pravo, ne samo ekipa koja ide na gostovanja, nego generalno svi navijaci Zelje, imamo pravo da trazimo borbu! Nikad nisam spomenuo ni tituli ni nista, hocu borbu, volju, zelju. Jel to pogresno? Jel uredu po tebi ova pickasta igra? Na stranu kvalitet i znanje
Sve si ti u pravu. Nemam ti sta prigovoriti. Bilo je danas pet postova tipa „Hocu titulu“, „Ado odlazi“ i slicnih. Na te sam bijesan. Jel’ Zakaric zamijenjen zbog Adinog ludovanja ili zbog povrede? Ne pita niko.
Atmosfera poslije utakmice ovdje na forumu isto kao da je Adzem namjerno pogrijesio. Pravi covjek greske. Pravice ih i dalje. Trenutno je sef naseg strucnog staba i sigurno radi najbolje sto zna. Ne smijemo mu psovati. Eto.

ChWilla
Kontakt:

veći dio utakmice, za skoro svakoga se može reći da se nije trudio. veći dio utakmice, ekipa koja nije imala pripreme je dobijala veći broj duela i bila prije na loptama. e to je čisti trud, želja i volja.

shzna
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:18 pm

Sramota
1987

Hurmasica
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:18 pm

eto ko hoće/želi/ima volje

viewtopic.php?f=73&t=593
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ISB87
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:19 pm

a jos jaci su ovi koji govore jeb.em ti ovakve navijace blabla. a od fenjerasa zamal zijanismo. zna se na kakvim su se utakmicama uzimale titule..

todorovic iz slobode
koljic, vukotic i jasarevic iz krupe
besirevic, peco iz radnika
zukic iz viteza
markovic iz celika
piric, ibrahimovic iz sloge simin han

od ovog dovest makar 6, al dobro izabrat. i probat nac nacina da se sto brze tim uigra, ako treba kontea dovest.
MIRZA RASCIC

LARSSON
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:20 pm

Kakav mrvi piric

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:20 pm

Jedan Zeba i Kajkut se mogu truditi koliko zele, ali dzaba im kad im je brzina i eksplozivnost nula. Elsner se trudio, pa zasluzio minimalno jedan crveni i nije tacnog pasa uputio niti normalne kretnje imao. Zakaric, eto, pod injekcijama igrao. Stoperi posla nisu imali, tako da ne znam oko cega je trebalo da se potrude. Isto za Vecu vazi. Vojo i Stanic izgorili i preorali teren. Graovac probijao i trcao koliko moze na neprirodnoj poziciji. Izmjene unijele koliko-toliko zivosti. Celo jeste grijesio, pricali smo i o razlozima, slagali se ili ne. Ne znam stvarno ko se nije trudio. Prije ce bit da ili nisu mogli ili nisu imali pojma sta i kako da rade, da su bili zavaljeni na neprirodnim pozicijama itd.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Amar927
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:23 pm

Jednostavno ovo se moralo uzeti...slijedi paklen raspored...

mirzza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:29 pm

Neka Adžem argumentuje zašto je raspali janez počeo prije Hajdarevica?
Zašto kornjača Kajkut igra prije Zeca?
Zašto se mijenja Blagoje a truhlovina sa žutim ostaje u igri?
Adzeme Elsnera nabij nogom u dupe i neka ga nosi onaj koji ga je skautovao. Dovoditi rahlju na mjesto gdje smo najbolje popunjeni.
Isto kao Mr. 15 golova Kajkuta.
Danas bi Mujaga i Hajdarevic razbili Viteza, dosta truhlih igrača daj nam našu djecu.

djoxxx1921
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:30 pm

AmH79 je napisao/la:
AmH79 je napisao/la:

Jel‘ ti sad jasno?
Sve si ti u pravu. Nemam ti sta prigovoriti. Bilo je danas pet postova tipa „Hocu titulu“, „Ado odlazi“ i slicnih. Na te sam bijesan. Jel’ Zakaric zamijenjen zbog Adinog ludovanja ili zbog povrede? Ne pita niko.
Atmosfera poslije utakmice ovdje na forumu isto kao da je Adzem namjerno pogrijesio. Pravi covjek greske. Pravice ih i dalje. Trenutno je sef naseg strucnog staba i sigurno radi najbolje sto zna. Ne smijemo mu psovati. Eto.
Ma malo sam se danas upalio, nisam ni ja za psovke, pogotovo njemu, al eto. Uglavnom sam razocaran kao i vecina i ne znam vise sta ocekivati. Svezu dvije fine utakmice, pa nas onda vrate dva mjeseca unazad. I tako evo par godina..

Zeljo1921
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:30 pm

Ovaj cirkus danas je greska Adzema i nikog drugog. Nije kriv Elsner sto ne zna da hoda ili Kajkut koji ne moze i ne zeli da hoda vec onaj ko im je dozvolio da budu u timu. Pravdati ovo stanje u klubu je smijesno. Ovo sto imamo trenutno je jedan veliki cirkus. Imamo ekipu koja je sastavljena vecinom od bezmudih igraca i trenera koji ljudima mijenja pozicije i sam ne zna sta hoce. Pretvorili smo se u prosjecnu ekipu koja kuci igra na prepad i na neki pritisak i nekako dobijamo losije ekipe a protiv jacih to ne prolazi pa i ne dobijamo ni kuci. Vani igramo ko trebe i volio bi da mi neko navede neku utakmicu u gostima gdje smo dobro odigrali i zasluzili pobjedu osim mrtvog Čelika koji nije mjerodavan. Sve je bilo na srecu i na silu. Ovo bi najbolje bilo dovesti Joldica za trenera i ostaviti u ekipi Vecu,Zakarica,Ramovica, Stanu, Blagojevica i mozda Voju. Ubaciti juniore a ovo ostalo sve rastjerati. Od Osmankovica nikad igraca i prica da mu treba utakmica je smijesna. Pa lik izbija svaku visoku loptu iako nema nikog oko njega 10 metara on je samo nabije. Nema grama mozga a i previse je trom. Inace nam je ekipa troma i prespora i ovo danas je bila najsporija ekipa u ligi. Pa danas nije bilo 3 dodavanja kako treba ili je prejaka, ili prespora ili ide iza igraca. Ne znaju lopte dodati i ne kontam sta oni rade na treninzima i ko je ovo selektovao. Volio bih znati kojom relacijom je dosao Elsner kod nas i kolika su mu primanja. Pravdanjem ovog stanja ne cinimo dobro nasem Želji. Ne vidim nacin kako da se izvadimo i realno smo cetvrta ekipa u ligi i to moramo dobro da zapnemo za to cetvrto mjesto. Evropa nam je vrh i o treofejima ne trbamo da sanjamo bezveze. Nije ovo tim za trofeja ni po mentalitetu ni po kvalitetu.

ChWilla
Kontakt:

sub nov 04, 2017 6:34 pm

zanimljivo, druže stari, zadnji put si nam se na tom nicku javio poslije zrinjskog...u međuvremenu ništa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava