sub nov 04, 2017 4:12 pm
Kita smo mi od podrške.
Doduše jesmo sve dok je dobro, dok dobijemo. Čim prvi kiks odma pokažemo pravo lice. Odma noga.
Nigdje na svijetu nema ko kod nas balkanaca da možeš uraditi 5 dobrih stvari i čim jedna loša zaboravi se sve dobro.
Jedna utakmica, jedna jebbena utakmica. Dva prosuta boda, dva jebbena boda iza vodećeg.
I pojedinci bi tjerali. Ma kita od navijača koji dok ide šute, neki čak i tad mahanišu, i čekaju samo kiks da nekog tjeraju. Ne mogu to da shvatim nikako.
Ok, jeste možda Adžem pogriješio, ali ko ima bolji od njega da nas eto od sutra vodi, ko bi donio eto sve što nam fali da njim. Ja garantujem da to ne bi ni Murinjo glavom i bradom.
Računica se svodi na kraju. A do toga ima dosta. Zrinjski prospe 8 bodova prednosti i izađu sa pričom kako treba da zbiju redove. Mi jedva čekamo kiks da se okrenemo jedni protiv drugih, da tražimo krivce. Jer mora neko ostati "bez glave".
Sjebban sam i ja zbog kiksa, ali mi je gore ovo što sam čitao forum. Da nisam već da sam samo pratio meč, možda bi mi bilo gore. Ovako mi je teško kad vidim kakvi smo navijači, ljudi...
Pola tima nam je danas falilo ili je bilo umorno od juniorske lš, moralo se kombinovati a protiv koga ako nećeš protiv Viteza. Samo se brzo zaboravilo da razlika između igrača Viteza i Želje kvalitetom nije toliko koliko se misli, nekad. Pa kad izvedeš kombinovani tim i plus i oni ne odigraju maksimalno onda je to to, otprilike.
Dati im priliku da se iskupe bod(ovima) protiv borca, inače opet po džepu, ali svima. Kad obraza nemaju nek fali i love.
Zadnja izmjena:
salle86, dana/u sub nov 04, 2017 4:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍