Ja iz prve ruke znam da Zuka je stream navijač.. Kad god ufati priliku gleda Želju. Ista je priča i za Džeku ali to sam već čuo tako da ne mora biti istina.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 10:40 amCocalic, Dzeko, Zukan, Rijad i Seha su obecali zavrsiti karijeru u Zelji. Isto tako i Visca koliko znam.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 10:31 amhttp://sc.sport.ba/heroj-azerbejdzana-i ... u-madridu/
Od svih vani koji su polahko u godinama, jedino sam za njega siguran da ćemo ga ponovo gledati tamo gdje je i počeo.
Šeha majstore!
Stop povratnicima!storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 10:40 amCocalic, Dzeko, Zukan, Rijad i Seha su obecali zavrsiti karijeru u Zelji. Isto tako i Visca koliko znam.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 10:31 amhttp://sc.sport.ba/heroj-azerbejdzana-i ... u-madridu/
Od svih vani koji su polahko u godinama, jedino sam za njega siguran da ćemo ga ponovo gledati tamo gdje je i počeo.
Šeha majstore!
ChWilli kad spomenes SDA, odmah se upali nesto u njemuza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 10:47 ammoze i Efendic ili Memic![]()
ne zajebaji, znas da nisam taj.
Mozda nebi bilo losa ideja gledati relevantna zemljista u istocnom sarajevo. Neznam da li je to uopste moguce, ali bi trebalo da je jeftinije i isto blize ako se gleda sa Grbavice nego npr gdje je Butmir. Mislim da se treba gledati kako mozemo napraviti stadion da je dostojan igranja vecih utakmica, a za to nam treba samo kvalitetan teren. Kakvu nam vrijednost daje nova tribina na jugu? Moras puno investirati da imas mogucnost da izdas prostor i tako generises konstantan prihod. Nisam siguran da nova tribina na jugu je garancija da ce posjeta na stadionu biti visoka, sta vise skeptican sam, ako se prati ovaj zadnji trend posjete. Trebamo fokusirati sta ce nam obezbijediti prihode klubu, a to bi trebalo da bude dobra infrastrukura, i prodaja mladih igraca.Vipla1921 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 11:04 amNapokon zanimljivo ući na forum ima se šta i pročitati.. Mi tek sad vidimo koliko nam fali svega.. Od stadiona preko kampa i terena.. Slažem se s kolegom oko lokacije za Trebevic.. Mislim da bi ta lokacija možda i najbolja za nas bila iz vise razloga kao što su blizina, čist zrak, jeftinije zemljište.. Eh sad koliko god bilo važno kamp da imamo ja mislim da je najvažnije stadion da se radi konstantno, to se ne smije stati.. Mislim da je jug važniji od krova na istoku i to treba ispratiti opet s akcijama raznoraznim.. Jedno je sigurno vitez mora pasti !
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
1.1.2018.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 11:31 amGavran s Minjoreom ovaj vikend u okolini Sarajeva zavrsavao prvi zimski transfer.
Vi mislite hadzija miruje.![]()
Jel' sigurno da je 26?