Razumijem, i bas je super sto pises ovde. Ako bude projekat za trening kamp gdje se donira kao za prethodne inicijative, ja cu to uraditi. Isto sto se ponovo iz kluba nevrate sa saopstenjem, ovoliko smo dosli sa istocnom tribinom, treba nam za poslovne prostore toliko novaca, i pokusati opet jednom inicijativom kao ona za Evropsku Grbavicu. Posto predpostavljam da bi nam prihodi od tih poslovnih prostora dobro dosli.Velahalve je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 8:31 amFinansije kluba u ovom trenutku su da imamo taman onoliko koliko nam treba za tekuće stvari, tako da od krova u ovom trenutku nema ništa, a isto tako ne znam koliko vas zna da imamo troškove i za B tim, nije baš sve tako jednostavno, teško je navuci pare, a što se tiče trening kampa, možda budete iznenadeni....
Možeš li nam reći malo više detalja o tom planu?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 9:27 amNama za kamp treba zemljiste, za ostalo ima plan i mogucnost da ga napravimo, vrlo ostvariv.
Pa bila je prvo inicijativa za evropu grbavicu, pa onda istocna tribina, gdje se dobar dio donirao za stolice. Nisam siguran da su to samo navijaci koji su sebi kupili 10godisnju stolicu, vec isto ljudi koji su donirali za tu izgradnju.
Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 9:04 amOvo je insajder sve odma kaže a ne ko lažni hadžija tri tastature sam promjenio
Meni je u glavi samo jedno rjesenje za kamp. Prodati pomocni teren nekom investitoru i od toga napraviti kamp. Mislim da je to neko spomenuo kao opciju i na jednoj od skupstina kluba.Tijesno jeste i potreba za onim parkingom kluba je velika ali kontam da bi se fina lova mogla zaraditi od onoga.MrRiccoli je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 10:11 amKad se rijesimo 4-5 igraca oslobodit ce se finog novca da se dovedu 2 dobra pojacanja, a to je ono sto nam i treba za ovu ekipu. Uprava radi pametno rijesava svu papirologiju za jug i time stvara sve preduslove da cim bude novca moze poceti i gradnja, naravno mnogo teze je naci novac ali i ovo su procedure koje traju. Sto se tice trening kampa da imamo jos jedan teren to bi moglo i pricekati da se zavrse radovi na stadionu jer su uslovi trenutno dosta bolji nego prije 5 godina znaci fali nam taj jedan teren da bi bilo jos bolje. Hvala Bogu imamo dobre trenere, a to je najvaznije i koliko je bitno pokazuje sto su nasi razbili bugare koji imaju trening kamp kakav imaju.
Cocalic, Dzeko, Zukan, Rijad i Seha su obecali zavrsiti karijeru u Zelji. Isto tako i Visca koliko znam.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 10:31 amhttp://sc.sport.ba/heroj-azerbejdzana-i ... u-madridu/
Od svih vani koji su polahko u godinama, jedino sam za njega siguran da ćemo ga ponovo gledati tamo gdje je i počeo.
Šeha majstore!
naravno da moze biti i drugdje. ovo mi je palo na pamet ukoliko je neki fol sa Opstinom. samo nagadjam.
moze i Efendic ili Memic