Recimo Marković 1,92, taman ko Nojer
Nemoj vise bgt, ti si nas u dugove uvalio. Sad moramo djecu prodavat...LARS1921 je napisao/la:Veca je sa 20 počeo standardno braniti, ima vremena i za ove da porastu
Recimo Marković 1,92, taman ko Nojer
Amin.
Ako je cifra oko milion eura i postotak od narednog transfera onda se to i može opravdati, to bi već bila realnija i prihvatljivija cijena obzirom na kvalitet igrača.Kakva prodaja juniora? Koliko znam svi su vezani dugogodišnjim ugovorima i bez potpune afirmacije na seniorskom nivou o njihovoj prodaji ne treba ni razmišljati. Nadam se da je prošlo vrijeme kada ćemo za 150, 200, 300, 500 000 eura prodavati naše najveće dragulje a drugi na njima u roku od godine dana obrnu 10 puta više love.
Što se tiče izmirenja obaveza za Istok, zar nije trebalo sad nekad da bude uplaćena lova od evrope a tu se radi o jako finoj cifri za naše uslove. Zar to nije dovoljno da se izmire te manje obaveze prema izvođaču i da još ostane para za tekuće troškove!?
Hajdar 2021, Ajdin 2020, Besir 2018, Dacic 2020, Dujmovic 2018, Velic 2018, Zeric 2020, A. Sehic 2018, E. Sehic 2018, Sabanadzovic 2020, Zilic nema ugovor.
Zar trosimo 5 miliona godisnje. A ubuduce ce se svakako morati pametnije s parama kad su pojacanja u pitanju, a ne ko ovo sto se radilo da nam markovic nikolic i bekric imaju plate i doprinose, a nema ih medju 20 ili jos promasaja sto je bilo. Naravno ne moze se uvijek ni pogoditi ali promasaje svesti na minimumVelahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:40 pmKratko pitanje, od čeka da klub izdrži 1god bez zaduženja, odnosno kako navuci 5Miliona KM.GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:32 pmKakve god da su pare tužno je to da na našoj Grbavici ostajemo željni igara naših omladinaca, taman se polako naviknemo na njih a oni odu i onda neki drugi navijači uživaju u njihovim igrama. Razumijem zašto su ranije neki odlazili, nisu imali jake ugovore i bilo je daj šta daš da ne odu džabe. Međutim, trenutno su svi pod jakim ugovorima i njihova prodaja odmah na početku seniorske karijere je po meni pogrešna.Velahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:15 pm
Ma prodaja prijatelju, neće biti tako male pare ali prodaja, mi u ovoj državi ne mozemo drugačije funkcionirati, drugo su želje drugo mogućnosti, evo ja ne pišem često ali sada ću biti jako aktivan, da raspravilo o cemu hocete navijačima,pojačanjima,platama,infrastrukturi,transferima...
Hvala bratr. A sto se tice prodaje glavno se ugraditi u slijedeci transfer
A Krsic (2000) na klupi, kazu i za njega da je odlican i kako sam skontao za repku stalno dobija pozive.storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 10:38 pmNije me nesto Markovic dojmio. Imamo mi novi dragulj u juniorima vec.. Danas je odbranio penal.
Postoji li sansa da dovedemo Redzica iz Krupe(mozemo ga dovesti besplatno) i Markovica(golmana) iz Celika?
12 miliona na sunce...LARS1921 je napisao/la:Pravit ću se da nisam čuo opasku