Bayern ga zeli na zimu, bilo je danas u njemackim medijima
Bayern ga zeli na zimu, bilo je danas u njemackim medijima
Ma prodaja prijatelju, neće biti tako male pare ali prodaja, mi u ovoj državi ne mozemo drugačije funkcionirati, drugo su želje drugo mogućnosti, evo ja ne pišem često ali sada ću biti jako aktivan, da raspravilo o cemu hocete navijačima,pojačanjima,platama,infrastrukturi,transferima...GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:07 pmKakva prodaja juniora? Koliko znam svi su vezani dugogodišnjim ugovorima i bez potpune afirmacije na seniorskom nivou o njihovoj prodaji ne treba ni razmišljati. Nadam se da je prošlo vrijeme kada ćemo za 150, 200, 300, 500 000 eura prodavati naše najveće dragulje a drugi na njima u roku od godine dana obrnu 10 puta više love.
Što se tiče izmirenja obaveza za Istok, zar nije trebalo sad nekad da bude uplaćena lova od evrope a tu se radi o jako finoj cifri za naše uslove. Zar to nije dovoljno da se izmire te manje obaveze prema izvođaču i da još ostane para za tekuće troškove!?
Pozdravljam to sto ces biti aktivan, jer znam da si veliki Zeljin sponzor, prijatelj i navijac.Velahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:15 pmMa prodaja prijatelju, neće biti tako male pare ali prodaja, mi u ovoj državi ne mozemo drugačije funkcionirati, drugo su želje drugo mogućnosti, evo ja ne pišem često ali sada ću biti jako aktivan, da raspravilo o cemu hocete navijačima,pojačanjima,platama,infrastrukturi,transferima...GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:07 pmKakva prodaja juniora? Koliko znam svi su vezani dugogodišnjim ugovorima i bez potpune afirmacije na seniorskom nivou o njihovoj prodaji ne treba ni razmišljati. Nadam se da je prošlo vrijeme kada ćemo za 150, 200, 300, 500 000 eura prodavati naše najveće dragulje a drugi na njima u roku od godine dana obrnu 10 puta više love.
Što se tiče izmirenja obaveza za Istok, zar nije trebalo sad nekad da bude uplaćena lova od evrope a tu se radi o jako finoj cifri za naše uslove. Zar to nije dovoljno da se izmire te manje obaveze prema izvođaču i da još ostane para za tekuće troškove!?
Meni licno je to veci poraz od bilo koje titule kad bi nas mladi tako napustili bez prave zarade, a tesko da se moze puno dobiti za njih ako tako rano napuste
Hvala storme, što si me se sjetiostorm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:20 pmPozdravljam to sto ces biti aktivan, jer znam da si veliki Zeljin sponzor, prijatelj i navijac.Velahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:15 pmMa prodaja prijatelju, neće biti tako male pare ali prodaja, mi u ovoj državi ne mozemo drugačije funkcionirati, drugo su želje drugo mogućnosti, evo ja ne pišem često ali sada ću biti jako aktivan, da raspravilo o cemu hocete navijačima,pojačanjima,platama,infrastrukturi,transferima...GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:07 pmKakva prodaja juniora? Koliko znam svi su vezani dugogodišnjim ugovorima i bez potpune afirmacije na seniorskom nivou o njihovoj prodaji ne treba ni razmišljati. Nadam se da je prošlo vrijeme kada ćemo za 150, 200, 300, 500 000 eura prodavati naše najveće dragulje a drugi na njima u roku od godine dana obrnu 10 puta više love.
Slazem se, morace biti prodaje, zato i jesu potpisani ugovori. Sabanadzovic i Hajdarevic kazu...A i Zera ima neke naznake.
Kakve god da su pare tužno je to da na našoj Grbavici ostajemo željni igara naših omladinaca, taman se polako naviknemo na njih a oni odu i onda neki drugi navijači uživaju u njihovim igrama. Razumijem zašto su ranije neki odlazili, nisu imali jake ugovore i bilo je daj šta daš da ne odu džabe. Međutim, trenutno su svi pod jakim ugovorima i njihova prodaja odmah na početku seniorske karijere je po meni pogrešna.Velahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:15 pmMa prodaja prijatelju, neće biti tako male pare ali prodaja, mi u ovoj državi ne mozemo drugačije funkcionirati, drugo su želje drugo mogućnosti, evo ja ne pišem često ali sada ću biti jako aktivan, da raspravilo o cemu hocete navijačima,pojačanjima,platama,infrastrukturi,transferima...GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:07 pmKakva prodaja juniora? Koliko znam svi su vezani dugogodišnjim ugovorima i bez potpune afirmacije na seniorskom nivou o njihovoj prodaji ne treba ni razmišljati. Nadam se da je prošlo vrijeme kada ćemo za 150, 200, 300, 500 000 eura prodavati naše najveće dragulje a drugi na njima u roku od godine dana obrnu 10 puta više love.
Ali €ura, ljudi misle da mi imamo pare pa možemo odbijati ponude,a niko se ne zapita kako da klub funkcionira i može li uopšte funkcionirati, nije lako pronaći novce i zato ljudima koji su zato zaduženi skidam kapu.
Ja se nadam, samo se bojim kvake 22; trebas da namaknes tih 2.5M bez dobrog igrackog kadra tj. rezultata. Kako, od cega? Ne znam kako iz ovdasnjeg mrtvila te pare da izvuces i kroz koliko ce godina eventualno praviti novac prostorije na stadionu, vratit se ove pare ulozene u infrastrukturu itd. Kako god, sto kaze @Goodison, tuzno je da momci odu, a nismo ih se vala nagledali.
Kako bih mogao zaboraviti..Velahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:26 pmHvala storme, što si me se sjetiostorm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:20 pmPozdravljam to sto ces biti aktivan, jer znam da si veliki Zeljin sponzor, prijatelj i navijac.Velahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:15 pm
Ma prodaja prijatelju, neće biti tako male pare ali prodaja, mi u ovoj državi ne mozemo drugačije funkcionirati, drugo su želje drugo mogućnosti, evo ja ne pišem često ali sada ću biti jako aktivan, da raspravilo o cemu hocete navijačima,pojačanjima,platama,infrastrukturi,transferima...
Slazem se, morace biti prodaje, zato i jesu potpisani ugovori. Sabanadzovic i Hajdarevic kazu...A i Zera ima neke naznake.
Evo da ne govorimo o imenima, nije uredu, znate kako odmah krenu price...
Kratko pitanje, od čeka da klub izdrži 1god bez zaduženja, odnosno kako navuci 5Miliona KM.GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:32 pmKakve god da su pare tužno je to da na našoj Grbavici ostajemo željni igara naših omladinaca, taman se polako naviknemo na njih a oni odu i onda neki drugi navijači uživaju u njihovim igrama. Razumijem zašto su ranije neki odlazili, nisu imali jake ugovore i bilo je daj šta daš da ne odu džabe. Međutim, trenutno su svi pod jakim ugovorima i njihova prodaja odmah na početku seniorske karijere je po meni pogrešna.Velahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:15 pmMa prodaja prijatelju, neće biti tako male pare ali prodaja, mi u ovoj državi ne mozemo drugačije funkcionirati, drugo su želje drugo mogućnosti, evo ja ne pišem često ali sada ću biti jako aktivan, da raspravilo o cemu hocete navijačima,pojačanjima,platama,infrastrukturi,transferima...GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:07 pmKakva prodaja juniora? Koliko znam svi su vezani dugogodišnjim ugovorima i bez potpune afirmacije na seniorskom nivou o njihovoj prodaji ne treba ni razmišljati. Nadam se da je prošlo vrijeme kada ćemo za 150, 200, 300, 500 000 eura prodavati naše najveće dragulje a drugi na njima u roku od godine dana obrnu 10 puta više love.
Ni dan danas ne mogu da prezalim sto Svraku nismo prodali tada. Jako losa odluka je to bila... I za klub, a i za njega.Veteran1965 je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:40 pmNikada se ne zna šta je ispravno. Kvesa pokida ligamente pred samu prodaju. Za Svraku odbismo pare, pa ga se jedva rješismo. Neke igrače dovedosmo kao vrhunske pa pušiona...tako da je teško dati realan komentar. Vidjećemo za kakve pare će djeca otići. Mada se slažem da ih ja nebi prodavao. Moramo se tu strpiti jer jer imamo fakat talentovanih momaka, i ne treba žuriti sa prodajom. Ove tekme u omladinskoj LŠ im znatno dižu cijenu, i ne vidim da je pod moranje prodati ih u svakoj varijanti.
Istina je da se pregovaralo sa Papcom, ali teško će doći do dogovora, iz razloga što se njemu ne dolazi baš često u Sarajevo i nema ambicija da bi ovdje živio, šta će dalje biti vidjet ćemo ali nije baš realno.storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:38 pmKako bih mogao zaboraviti..Velahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:26 pmHvala storme, što si me se sjetiostorm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:20 pm
Pozdravljam to sto ces biti aktivan, jer znam da si veliki Zeljin sponzor, prijatelj i navijac.
Evo da ne govorimo o imenima, nije uredu, znate kako odmah krenu price...
Hajde da popricamo o pojacanjima malo. Koga bi ti volio u Zelji vidjeti preko zime? Papac kao SD? Mali Dacic?