Ako treba broj telefona,javi se u pp
E svaka ti cast vala..
Protiv GOŠKa smo igrali dva puta u 15h, i oba puta dobili
I ja isto mislim da nismo favoriti ali bi trebali da zavrsimo na poziciji koja vodi u Evropu. Biti ce isto interesantno viditi kako ce se Siroki nositi na dva fronta posto mi ni oni nemaju puno igraca na raspolaganju. Za sada izgledaju dosta fizicki spremni. Dobra je stvar sto su ova dva nova igraca vec sad dosla a ne tek na zimu, jer nam je upravo sirina potrebna i vrijeme da se oni uigraju. Ako se pokazu kao pojacanja mozemo mozda nesto i vise, ako ne onda mislim da tesko mozemo na dva fronta. Mladost mi je isto ispalo iz igre za Evropu kroz ligu, tako za njih je kup utakmica protiv nas kljucna i oni ce doci sa puno motivacije.bianco blu je napisao/la: ↑sub okt 21, 2017 10:05 pmtreba upast u ligu 6.
Završit sezonu na trećem mjestu.
Sve snage na kup, jer nevjerujem da imamo tim za titule.
Ja sam prije pauze pisao. Od 15 bodova uzimamo 13 minimum... Sada smo na 3/15. Sutra abd ide na 6/15...salle86 je napisao/la:![]()
Tako je nekako baš.
Kad baš naše zvjezdice hoće mogu dobiti svakoga. A mogu i izgubiti kad im je mrsko.
Lično sam sigurniji u bodove protiv ovih jačih ekipa jer tu znaju da "moraju" nego što je slučaj protiv tzv manjih.
Valjalo bi uvezati bar 4 pobjede uključujući i čelik...
A nije nerealno
Slazem se sa tobom. Nama je bolje odgovaralo x ili da je Zrinjski dobio Sarajevo. Sarajevo ima dobru i siroku ekipu a mi imamo ta teska gostovanja. Plus imamo kup. I da dobijemo 2 boda protiv Sirokog i Zrinjskog moze se reci da je relativno dobar rezultat. Mislim da se treba igrati utakmicu po utakmicu bez previse pritiska i viditi kako se situacija razvija. Ja sam licno zadovoljan sa Evropom i da dobijemo nekoliko mladih igraca sto upravo radimo. Ali i Evropa nije ni blizu sigurna, jer kao sto sam i ranije napisao imas 4 tima koja se bore a 3 mjesta. Za kup nikad nemozes biti siguran jer tu ima dosta ekipa koje jedino vide sansu kroz kup.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub okt 21, 2017 10:03 pmSada sam malo gledao i pravio kalkulacije na kicker.de, i Bgm ne znam ja bi volio da je Zrinjski dobio pitare večeras. Ne dopada mi se što oni hvataju priključak nikako. Husref je namazan, po meni najjači je trener za ove lige, i opasni će oni biti pravo. Kako god kalkulišem rezultate ( a fakat sam nastojao biti realan) tabela pokazuje da su četiri ekipe baš "ublizu". Naša dosadašnja statistika sa sa našim najvećim rivalima nije baš nešto. Ok uzeli smo pitice na Koševu,ali prije Husrefa, a zijanili od Zrinjskog a Grbavici, i Široki nam izbio dva boda. U ligi 6 vidim osim ove četiri ekipe još Mladost i Borac, ali bez ikakvih šansi za nešto više, dakle biće štela, posebno u BL.
Da su večeras pitari zijanili, ispuhali bi skroz, i ostali bi sa Hercegovcima da se borimo za vrh. Ovako je znatno teže, imamo gostovanja i u Mostaru i u Širokom, plus pite na Grbavici. Možemo uzeti svih 9 boba, ali možda niti jednu. Na žalost trenutno nemamo ekipu koja odiše samopouzdanjem, i meni kao navijaču ne ulijeva neko posebno povjerenje i vjeru da se možemo kvalitetno "potući" do kraja regularnog dijela, pa i u ligi za prvaka. Nekoliko puta sam ponovio, možda sam pesimističan, ali obzirom na kompletna dešavanja i igru, ja bi plasmanom u Euro ligu bio prezadovoljan.